Jump to content

Recommended Posts

Posted

uuuuuuuuuuu prvi utisak je :rockdevil:

Nije lose onako...vidi se pomak u svemu..ne zele da ostanu u starom fazonu, pa su se odlucili na ovaj potez!!!

Nemogu sad da izdvojim sad neku pesmu....mozda Lost...jebeno dobara stvar!!! aj idem sad da se bacim na preslusavanje part 2.... :rockdevil:

Posted

Prvo što sam primetio je da bubanj nije baš najbolje snimljen u smislu da je doboš preglasan a da su činele malo "zagubljene" u pozadini... Jedino ako ovo što ja imam nije neki preliminarni mix...

Što se samog albuma tiče, posle 3 slušanja (od čega jedno, da budem iskren, i nije baš bilo sa punom pažnjom) nije ostavio nikakav konkretan utisak. Ni jedna pesma me ničim posebno nije zaintrigirala, osim možda oni blast-ovi u "Lost".... Kažu neki da malo podseća na Freeman-a, ali meni je taj album mnogo bolji od ovog. Zapravo, ovo je prvi album Labyrinth-a na kom nakon prvog slušanja nisam apsolutno ništa zanimljivo našao, a imam sve njihove albume... Da, takođe ne znam zbog čega su snimali "novu" verziju za "Piece of time" kad nisu promenili ništa (dobro, osim tonaliteta za pola stepena)... a ne znam ni zbog čega su radili ovaj Beatles cover... Sve u svemu, vrlo bledo, vrlo slabo, iskreno sam razočaran jer sam očekivao više... možda mi se posle još kog slušanja nešto i svidi, ali... nije to ono čemu sam se nadao... Međutim, uprkos tome, ipak ću ići na koncert i nadati se, između ostalog, i nekim starim hitovima...

Posted
Ne bih ti znao reći sa preciznošću jer ne slušam metalcore toliko, ali reci mi: nije li zanimljivo da do sad nikada nisu imali blast ritmova? (ako sam dobro ispratio u dve pesme, doduše, Freeman nisam imao želudac da preslušam pa se izvinjavam, možda ima i tamo, ali sumnjam - metalcore je 2004. kada su snimali album još uvek bio u početnoj ekspanziji po Evropi, pa nisu ni mogli da znaju koliko će biti unosno ubacivati takve elemente, te nisu hteli da rizikuju kao što nikada i nisu) I nije li zanimljivo da ih ubacuju baš kada Roadrunner i drugi major labeli upravo forsiraju metalcore?!? :mrgreen:

Na Freemanu nema blast beatova al' ima tih nekakvih gadnih black metal vokala :bigblue:

IMHO, ovaj novi je najgori Labyrinth ikada... a Freeman mi je uz Sons, odmah posle Returna :muzicar:

Posted
Odlican album.Jes druaciji ali to ne umanjuje vrednost.

Potpuno se slazem da je ovaj album drugaciji ali nikako i losiji od predhodnih... :pivopije::rolleyes:

Posted

Ne bih se slozio... mislim da ne moze da se meri sa Return to heaven denied ili Sons of thunder. Drugaciji je, svakako, ali i Freeman je drugaciji pa ima odlicne pesme. Ovaj je mnoooogooo bled, ne ostavlja nikakav poseban utisak...

Posted

I da stavim tacku na pricu - novi album ima vise pozitivnih nego negativnih momenata. Par odlicnih pesama, nekoliko dobrih, par osrednjih, i par losih. Ove koje valjaju - bas valjaju.

Samo bih izbacio jedno 4 pesme, i to bi bio sasvim dobar album na kraju.

Posted
I da stavim tacku na pricu - novi album ima vise pozitivnih nego negativnih momenata. Par odlicnih pesama, nekoliko dobrih, par osrednjih, i par losih. Ove koje valjaju - bas valjaju.

Samo bih izbacio jedno 4 pesme, i to bi bio sasvim dobar album na kraju.

То ти је проклетство ЦД-ова, песме за попуњавање простора.

Posted
То ти је проклетство ЦД-ова, песме за попуњавање простора.

Onda je cela scena prokleta... ne mogu se setiti ni 10 (da ne kazem 5) albuma u proteklih 5 godina koji su u kompletu zvucali i zvuce savseno.

Previse se muzike danas svira, i sto je jos gore, svako moze da je snima, i ko vredi i ko ne vredi za taj posao.

• 3 weeks later...
Posted

Jaoooj

bash su me razocharali sa ovim novim albumom

znao sam da ce da se razlikuje od Freeman-a

ali su otishli u pravcu koji mi se manje svidja.

naravno ovo ne znachi da je album losh

naprotiv ko voli ovakav (power)? ima da mu bash legne :rockdevil:

...da ima koja pesma manje bio bi i bolji

al shta je tu je.

Koncert ce ih izvuci :muzicar:

Posted

Meni je mnogo žao što su promenili pravac... više se ne mogu svrstati u power/prog... čak ne znam ni gde bi se mogli svrstati... Uglavnom, nadam se da će na koncertu svirati i neke stare hitove, mada imaju već 3 albuma u ovoj novoj postavi i dovoljno materijala da sviraju samo pesme sa ta 3 albuma... Videćemo...