Zoll Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 E, najzad dodjoh u posed albuma, sad se bacam na preslusavanje ! Quote
The Wicker Man Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 uuuuuuuuuuu prvi utisak je Nije lose onako...vidi se pomak u svemu..ne zele da ostanu u starom fazonu, pa su se odlucili na ovaj potez!!! Nemogu sad da izdvojim sad neku pesmu....mozda Lost...jebeno dobara stvar!!! aj idem sad da se bacim na preslusavanje part 2.... Quote
Stormlord Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Odlican album.Jes druaciji ali to ne umanjuje vrednost. Quote
Shamandalie Posted February 20, 2007 Report Posted February 20, 2007 Nadam se da cu ga i ja uskoro cuti, pa moci i da dam svoje misljenje. Quote
Angelystor Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Daleko je ovaj bend od onoga sto je bio..bedno albumche..doduse nekak mi bolji od Frimena koji mi se jos manje svideo.. Quote
Zoll Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Prvo što sam primetio je da bubanj nije baš najbolje snimljen u smislu da je doboš preglasan a da su činele malo "zagubljene" u pozadini... Jedino ako ovo što ja imam nije neki preliminarni mix... Što se samog albuma tiče, posle 3 slušanja (od čega jedno, da budem iskren, i nije baš bilo sa punom pažnjom) nije ostavio nikakav konkretan utisak. Ni jedna pesma me ničim posebno nije zaintrigirala, osim možda oni blast-ovi u "Lost".... Kažu neki da malo podseća na Freeman-a, ali meni je taj album mnogo bolji od ovog. Zapravo, ovo je prvi album Labyrinth-a na kom nakon prvog slušanja nisam apsolutno ništa zanimljivo našao, a imam sve njihove albume... Da, takođe ne znam zbog čega su snimali "novu" verziju za "Piece of time" kad nisu promenili ništa (dobro, osim tonaliteta za pola stepena)... a ne znam ni zbog čega su radili ovaj Beatles cover... Sve u svemu, vrlo bledo, vrlo slabo, iskreno sam razočaran jer sam očekivao više... možda mi se posle još kog slušanja nešto i svidi, ali... nije to ono čemu sam se nadao... Međutim, uprkos tome, ipak ću ići na koncert i nadati se, između ostalog, i nekim starim hitovima... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Ne bih ti znao reći sa preciznošću jer ne slušam metalcore toliko, ali reci mi: nije li zanimljivo da do sad nikada nisu imali blast ritmova? (ako sam dobro ispratio u dve pesme, doduše, Freeman nisam imao želudac da preslušam pa se izvinjavam, možda ima i tamo, ali sumnjam - metalcore je 2004. kada su snimali album još uvek bio u početnoj ekspanziji po Evropi, pa nisu ni mogli da znaju koliko će biti unosno ubacivati takve elemente, te nisu hteli da rizikuju kao što nikada i nisu) I nije li zanimljivo da ih ubacuju baš kada Roadrunner i drugi major labeli upravo forsiraju metalcore?!? Na Freemanu nema blast beatova al' ima tih nekakvih gadnih black metal vokala IMHO, ovaj novi je najgori Labyrinth ikada... a Freeman mi je uz Sons, odmah posle Returna Quote
Simadin Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 A ja sam, pak, batalio da ih slusam posle Sons Of Thunder Mada su mi i dalje najdrazi power metal bend, koji i dan danas pustim ponekad. Quote
Aris Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Odlican album.Jes druaciji ali to ne umanjuje vrednost. Potpuno se slazem da je ovaj album drugaciji ali nikako i losiji od predhodnih... Quote
Zoll Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Ne bih se slozio... mislim da ne moze da se meri sa Return to heaven denied ili Sons of thunder. Drugaciji je, svakako, ali i Freeman je drugaciji pa ima odlicne pesme. Ovaj je mnoooogooo bled, ne ostavlja nikakav poseban utisak... Quote
Simadin Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Veceras sam se napio uz Labyrinth. Do jaja Quote
Apeiron Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 I da stavim tacku na pricu - novi album ima vise pozitivnih nego negativnih momenata. Par odlicnih pesama, nekoliko dobrih, par osrednjih, i par losih. Ove koje valjaju - bas valjaju. Samo bih izbacio jedno 4 pesme, i to bi bio sasvim dobar album na kraju. Quote
Apeiron Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Da baba ima nešto bila bi deda Vidimo se na koncertu, nistarijo Quote
RNA Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 I da stavim tacku na pricu - novi album ima vise pozitivnih nego negativnih momenata. Par odlicnih pesama, nekoliko dobrih, par osrednjih, i par losih. Ove koje valjaju - bas valjaju. Samo bih izbacio jedno 4 pesme, i to bi bio sasvim dobar album na kraju. То ти је проклетство ЦД-ова, песме за попуњавање простора. Quote
Apeiron Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 То ти је проклетство ЦД-ова, песме за попуњавање простора. Onda je cela scena prokleta... ne mogu se setiti ni 10 (da ne kazem 5) albuma u proteklih 5 godina koji su u kompletu zvucali i zvuce savseno. Previse se muzike danas svira, i sto je jos gore, svako moze da je snima, i ko vredi i ko ne vredi za taj posao. Quote
Zoll Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Da nema neko informaciju kada će početi prodaja karata za Labyrinth? Quote
facaly Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Jaoooj bash su me razocharali sa ovim novim albumom znao sam da ce da se razlikuje od Freeman-a ali su otishli u pravcu koji mi se manje svidja. naravno ovo ne znachi da je album losh naprotiv ko voli ovakav (power)? ima da mu bash legne ...da ima koja pesma manje bio bi i bolji al shta je tu je. Koncert ce ih izvuci Quote
Prisoner of Dreams Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 video sam spot za Lost, ne znam zasto nju guraju toliko, ona mi je jedna od najslabijih na albumu. oni blastbeatovi su mi bas.. bezveze inace, album i nije toliko los kako mi se cinilo u pocetku Quote
Zoll Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Meni je mnogo žao što su promenili pravac... više se ne mogu svrstati u power/prog... čak ne znam ni gde bi se mogli svrstati... Uglavnom, nadam se da će na koncertu svirati i neke stare hitove, mada imaju već 3 albuma u ovoj novoj postavi i dovoljno materijala da sviraju samo pesme sa ta 3 albuma... Videćemo... Quote
DragonHeart Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Ako Labyrinth nije Power, onda ne znam ko je... Quote
Prisoner of Dreams Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 e da, totalno sam se zaprepastio kad sam video spot za Lost. Roberto se osisao do glave, potpuno drugacije izgleda Quote
Recommended Posts