Geozee Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Nisu li bolesni. Po meni najgori je Macker. Naravno necemo da racunamo Sunjer Boba. Mada neko i njega ne voli. Quote
Angelystor Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Nikada nisam odgledao neki normalan, da ne kazem dobar, crtac na B92..uglavnom pustaju neke uzase. Quote
Geozee Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 Majke mi. A kad sam video spicu "Pola macka, pola ker, zvali su ga macker" i kad sam video kakav je crtani... to je zlo za decu koja ga gledaju. Quote
kuruz Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Crtaci su im ochajni. Nema dobrog crtaca bez Sime Strahote,Dushka Dugoushka i kompanije. Quote
Azizam Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Mačkera sam pre gledala na cartoon networku, sve b92 crtaće obožavam do debilizma...obožavam i ove kvltne crtaće ali ovi su totalno nenormalni Quote
Cayca Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 A onaj debilizam Ren i Stimpi? Ko je tu poremecen - onaj ko je to napravio, onaj ko je to kupio i emitovao ili oni koji to posmatraju? Na B92 nisu pustili ni jedan gledljiv crtac. Shto reche Akumu, nishta bez starih dobrih crtaca (da ih ne nabrajamo sve, uvek ce se neko setiti josh nekog). Quote
Anоnymous Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Hej! Ren & Stimpy rule ^^ Nego, peticija za Invader Zim-a, anyone? I to na engleskom ako može... Quote
ResurrectioN Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Moracu da pratim Bratz cim krenu ovog vikenda. Jej! Quote
Жвакић Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Cratci su im ludi! Sundjerbob, Ren i Stimpi, Macker, Juzni park. Fale im Krava i Pile! Quote
imaginos Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 ko god da je izabrao crtace tipa "ren i stimpi" i "macker" na b92 treba ga otpustiti. ne zna se sta je dosadnije od cega. bolje da pustaju strumpfove, snorkijevce ili sta je vec pre bilo za decu... ma, ren i stimpi bi trebalo da idu posle 02AM, kao i ova bolestina mackor. Quote
Geozee Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Zlo koliko je lose i dosadno. Kad sam video crtani macker, odma mi se prisralo Quote
Jabba the Hutt Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ma daj bre, macker je zakon, vristao sam dok sam ga gledao, mnogo je gotivan...Ali slazem se to NIKAKO nije za decu Quote
Geozee Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Brate reci mi sta ti se to svidelo. Najidiotskije sranje ikada. Quote
Álvaro Recoba Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Рен и Стимпи је квалитет био... Чувајте се уторка 17. који следи ... Quote
Axeanosilas Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) Сунђер Боб и Саут парк су ОК, нарочито СБ који је мој херој и узор... Иначе, Ваца је најбољи СБ који постоји, онај енглески звучи као некакав полураспали геј на хероину... Ови остали су одвратни (Мачкер, Рен и Стимпи, да не причам о "ривајвлу" Балтазара, фуј)... Треба одати признање Б92 јер заиста сјајно синхронизују, а и преводи песама су им одлични. ------------------------------------ Иначе, набавио сам скоро сат и по анимираног филма Густав и уживао. Требало би да набавим Ла Линеу за неки дан... Ех, младости... Edited October 13, 2006 by Axeanosilas Quote
Mr. Smarty Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) Ma ok su im crtaci...Ren & Stinpi i Sundjer Bob su KVLT. ...ostalo djene djene... EDIT E da, stvarno fenomenalno sinhrnonizuju Edited October 13, 2006 by Marty F Quote
Alita Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Moracu da pratim Bratz cim krenu ovog vikenda. Jej! One one one KRETENUSE MALE IDIOTSKE POZERSKE?! Joj kako bih svim tim lutkama spodobama glave iscupala... ja sam se bre sa sahom igrala kao mala, to je prava igracka za mlad um Quote
imaginos Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Иначе, набавио сам скоро сат и по анимираног филма Густав и уживао. gustav je po meni jedno od najboljih tv ostvarenja svih vremena. tu NISTA nije naivno niti napamet. stavise uopste nije smesno, humor je samo na povrsini a svaki crtani ima poentu. kao simpsonovi, samo prefinjenije i poruke su univerzalne. vrh. nema dalje. Quote
Dark Sonja Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Meni se bas dopadaju Gustav, Ren i Stimpi... Sundjer bob je jos najvise i bio za decu... ranije je bio i Doktor Katz... ne znam da li je to neko gledao, islo je u nekim terminima posle 00:00 ... koliko ja znam.... za decu vise i nema crtaca na B92... ako ih je ikada i bilo... Quote
шмизла Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 macker jao to moram da gledam, zvuci kao nesto sto bi mi se dopalo obozavam s. boba i rena i stimpija... o south parku da ne pricam.... mislim, ti crtaci u svakom slucaju bas i nisu za decicu ali su prejaki! Quote
Anоnymous Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Mala digresija sa teme. Ne znam jeste li ikada gledali CN u vreme kada su se prikazivali World Premiere Toons (aka What A Cartoon!), ali oni koji jesu se možda sećaju jedne, po meni, brilijantne animirane pilot epizode pod imenom Mina And The Count - Interlude With A Vampire. Dugo sam tražio download te jedne epizode, ali ništa...dok nisam video ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Mina_and_the_Count Mhm, Nickelodeon just got better ^^ @Alita Hvala na podršci, ali ne verujem da bi bilo *previše* zainteresovanih =) Quote
Жвакић Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 E, da, Gustava sam zaboravija. I to je dobar crtac! Quote
Recommended Posts