Frizzle Fry Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Malo mi je chudno shto ne postoji tema posvecena Pain-u ipak i oni zasluzuju mesto na ovom forumu s obzirom na to da su jedan od najboljih bendova danashnjice... Quote
Vitamin K Experience Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Možda nisi pročitala da je pola foruma obrisano Bilo je minimum dve teme svojevremeno Quote
Frizzle Fry Posted October 12, 2006 Author Report Posted October 12, 2006 pa dobro...pogreshi chovek (zena) xexexexe! u svakom sluchaju treba da postoji... Quote
Mateja Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Bedak sto nema vise stare teme dogurala je do 20 strane inace da potsetim ljude da u decembru izlazi nov album........ Quote
Apeiron Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Kako nema teme majku mu? Uh. Nemoguce da se na Pain temi nije pricalo nista vise od mesec dana... ili mozda jeste tako? Quote
niking Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 bil je tema... i da, jako dugo nista nije bilo postovano na njoj Quote
süpergeek Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Uh, obrisana stara tema... Šta da se radi Sad da za 3 dana popunimo obrisane poruke! Koliko ono beše stranica, 20? Ima tema da oživi kad izađe novi albuN, ne brinem ja Quote
Vresište Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) E potpuno sam zaboravio da ovaj bend postoji...Recite mi kao garantovano upucheniji fanovi od mene jel` valja slushati josh shtogod osim Remedy Lanea? (poshto je to jedino shto posedujem...) Moram priznati da su me malo razocharali s rechima pesama...onoliko preseravanje o gubljenju nevinosti s 10 il` 12 godina i princezi iz Budimapeshte pre Szigeta....lele koja patetika. Al` odo' da ga pustim 4ol`timesake. Edited October 13, 2006 by matatrtaDgrejt Quote
azal Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 prva tri albuma su bolja od remedy lane-a. Quote
Mateja Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Poslusaj prvo Perfect element pt.1 Btw.skoro sam gledao cert za be Quote
Frizzle Fry Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Perfect element pt1 je definitifno najslushljiviji ,ali u po pitanju textova i opshteg utiska...Entropia je najzajebaniji album.... btw kako ti se chini cert? Quote
süpergeek Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Poređenje koji je album bolji me smara, znam samo da mi je Be najmanje interesantan A i onaj DVD... Nisam mogao da izdržim više od 15 minuta. Mnogo, bre, dosadno za gledanje, bre. Quote
imaginos Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 12:05 je jedan od najjacih zivih albuma uopste. pokazali u da ne mora da ima distoziju da bi bilo "tesko".. mada, pos su od onih bendva gde je 70-80% svakog albuma odlicno, a onda ubace neke smarajuce pesme. proklet da je cd i ko ga izmisli da traje 80 minuta. dok su bile ploce i kasete ljudi su pravili albume od po 45 minuta, pa je bila veca koncentracija dobrih pesama... Quote
Mateja Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Cert je odlican mislim nije klasican cert ima dodatih clipova van njega + svidja mi se njegov stil oblacenja Quote
Frizzle Fry Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 ...i stil oblachenja i ono kupanje u sred svirke je odlichno... Quote
Mateja Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Da ja sam imao slicno odelo na maturi samo se nisam kupao mislim jesam pre mature al nisam na maturi sta mislite o spotovima posa? Quote
kojan Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Ja gotivim Remedy Lane Cela pricha mi je super i melodican je. Nadam se da josh neko deli moje misljenje Quote
Mateja Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Da kad smo kod remedya pesma trace of blood je napisana pa istinintom dogadjaju davidova zena je imal podbacaj i odatle je nastala ta pesma inace evo sta je on rekao za tu pesmu 4. A Trace Of Blood During the recording of "Entropia" (our first album) me and my wife had a miscarriage and it was very hard on us. It was one of the worst experiences of my life. It was not the loss of a tiny organic something, to me it was the loss of several lifes - the child and the life he/she would have had and the lifes me and my wife would have had. History took a sharp turn for us that day and I cannot leave it behind altogether. That mix of joy, grief and anger is also found in the music and the lyric of the song I think. A struggle. Quote
chatjunkie Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Ja gotivim Remedy Lane Cela pricha mi je super i melodican je. Nadam se da josh neko deli moje misljenje O da! Retko koji band moze da ti docara nesto sa toliko emocija! Mozda je cak rame uz rame sa Perfect elementom Quote
BeTeLgEuSe Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 (edited) PoS FOREVER! Edited October 29, 2006 by BeTeLgEuSe Quote
imaginos Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 ovog skroz desno mozes i da izbrises koliko sam ja cuo.. Quote
BeTeLgEuSe Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Dobro si cuo, on ima novi bend, zove se DIAL, i rade nesto sasvim drugacije:) A ovo mi je rad od pre 2-3 godine, tako da... Quote
Simadin Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 (edited) Elem, sta se desava sa novim albumom? Zove se Scarsick, i trebalo bi da izadje uskoro, pa me zanima da nije procureo? Ovo mu dodje kao neki deo covera za doticni... Btw. jako se plasim u kom pravcu ce PoS dalje da se razvija... Mislim, sta reci o coveku koji je sinu dao ime Sandrian Silver Khan EDIT: The whole band seem very pleased with lyrics and concept, but nothing more is revealed as of yet. Apart from the already mentioned "Scarsick" will probably be "Spitfall", "Cribcaged", "America", "Disco Queen", "Godscent", "Flame to the Moth" and "Enter Rain" but they say it might change up until the last minute. "When the songs are all done, recorded and mixed, you might feel the name should be different. It's like deciding your baby's name before he or she is born, and then you realize it doesn't fit." Uz'o covek da obradjuje Miroslava Ilica, k'o Rammstein Edited November 2, 2006 by Powerslayer Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Album nece pre februara... Scarsick 2007 Tour Yes, it's official. ....Pain of Salvation will go on tour in february/march 2007.... Here are the dates: Sat feb-17 Norway, Oslo, John Dee Sun feb-18 Sweden, Gothenburg, Musikens Hus Tue feb-20 Poland, Warsaw, Progresja Wed feb-21 Poland, Krakow, Klub Studio Thu feb-22 Hungary, Budapest, Schiff A38 Fri feb-23 Austria, Vienna, Planet Music Sun feb-25 Italy, Treviso, New Age Mon feb-26 Italy, Rome, Alpheus Tue feb-27 Italy, Milan, Rolling Stone Thu mar-1 Switzerland, Pratteln, Z-7 Fri mar-2 The Netherlands, Amsterdam, Paradiso Sat mar-3 France, Paris, Elysee Monmartre Sun mar-4 Belgium, Vosselaar, Biebob Tue mar-6 Germany, Augsburg, Spectrum Wed mar-7 Germany, Aschaffenburg, Colos-Saal Thu mar-8 Germany, Bochum, Zeche Sat mar-10 Denmark, Copenhagen, The Rock We are looking into other gigs (and other countries) for later in 2007! More information will follow soon!! Rob Palmen on behalf of Pain of Salvation Quote
Recommended Posts