Jump to content

Recommended Posts

Posted
porazavajuce je da ozbiljan i pametan (a gildenlow je oba) muzicar izjavi tako nesto...

Gildenlow je to rekao po izlaženju Remedy Lane-a tj. njegovo mišljenje i objašnjenje o tada novom albumu ;) eto samo da ne bude zabune...

evo i detaljno objašnjenje o svakoj pjesmi,za one koji nisu razumjeli album,ja nisam skopčao neke stvari dok nisam pročitao..:

http://en.wikipedia.org/wiki/Remedy_Lane

----------------------------------------------------

E i da PainOfSalvation u Srbiji :cool:

:pivopije:

"Scarsick" je u stvari nastavak "The Perfect Element"-a.

:da:

I ako si u mogućnosti pogledaj interview,imaš detaljan izvještaj od Glidenlow-a

Posted

Da, i ovo je isto zanimljivo Be

Najbolje mi je bilo kad sam videla da je u literaturi koja je koriscena i Autostoperski vodic kroz galaxiju :pivopije: . To mi je prvo zapalo za oko, dalje nisam mnogo ni gledala :mhihi: Mada ima super dela navedenih mora se priznati :da:

Posted (edited)
uh sto je dobra analiza "BE" albuma na wikipediji... opet sam gledao malopre

Mozda zazvuci izlizano, ali sam ja upravo zbog tog DVD-a i zgotivio PoS.

Najkompleksniji od svih albuma koje sam do tada cuo... :pivopije:

Edited by SilentMan
Posted

uf i ja bih se slogirao, to mi je jedna od omiljenih grupa...

Nadam se da ce kad tad doci kod nas...

Najzalije bi mi bilo da se ne daj boze raspadnu a da ih nisam video uzivo :(

btw, ne mogu nigde da nadjem njihov dvd ili nesto slicno da ih odgledam, ima li neko da pomogne?

Posted

jes jes jes !!! :)

ali zar to nece biti 75 linkova za rapidshare :(

ma boli me qrac, skidacu :)

nego cuo sam da ima i neki akustik koncert, mislim da je u italiji ili gresim... jel zna neko nesto o tome

Posted

Imam ja i Be i taj na akustarama :) ali na Divx.

Drugar ce sada da uploaduje Be na dvd, to cu skidati naravno, a ovaj drugi mogu da ti narezem da se ne smaras sa skidanjem. Pa kad skinem i taj dvd rezacu ti i to. A uploadovace na par mesta, verovatno rapid, megaupload i zshare ili tako nesto :pivopije:

• 4 weeks later...
Posted (edited)

jel moze neko da mi rezne BE Live DVD i posalje, bio bih mu zahvalan, a i platicu koliko treba, nije problem, znam koliko ljudi sa prog podforuma yumetala izlaze u susret, pa bih rado to iskoristio :mrgreen:

ako ima takvih, javite se na pm, hvala!!!

a i tema je pala na drugu stranu, gre'ota bre :no:

Edited by vladream
Posted

Eeeeee .... sad ću da budem malo zloban!

Kad si skinuo DVD od Andromede i kad smo svi ovde kukali ti si nas iskulirao :) Tako da ... šipak!

Šala, ja nemam to na DVD-u (nažalost), imam samo divx, ako te vadi mogu ti šaljem

Posted
Eeeeee .... sad ću da budem malo zloban!

Kad si skinuo DVD od Andromede i kad smo svi ovde kukali ti si nas iskulirao :) Tako da ... šipak!

Šala, ja nemam to na DVD-u (nažalost), imam samo divx, ako te vadi mogu ti šaljem

haha, nisam vas iskulirao, nego mi bila frka za prostor na disku, pa sam brisnuo, tako da cu i to morati nekako da nabavim

imam divx, nego sam sad u nekom tripu da nabavljam dvdje, skinuo sam 3-4 neka DTa i 1 Megadeth u zadnje vreme, poludeo covek bre :mrgreen:

Posted

Imam ja BE na dvd-u ali nije full, znaci samo prvi dvd na kome je koncert, fali mi onaj sa extras...

Trebao je drugar da uploaduje taj full, a pretpostavljam da mu se ne zuri, previse je to posla :)