ProgressiveR Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Hm, a znao sam da će se neko uhvatiti baš za to ... e htedoh da navedem kao promer "Suncokrete" van Gogha, ali pomislih da neće biti dovoljno upečatljivo Sve u svemu, lepo je što si primetio, ali je poenta tu negde između Quote
vladream Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 jel primetio jos neko i jel se seca koja je bese bila stvar na razglasu dok su se oni namestali, a Daniel i Johan je pevusili? neka totalno feel-good stvarcica :nrd: Quote
DragonHeart Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Uglavnom je bila neka grozna muzika. Sad za taj konkretan slucaj se ne sjecam. Quote
ProgressiveR Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Bio je i Faith No More A bila je i tako neka opuštena muzikica, i jeste Daniel sviruckao i pevušio .... kralj! E sutra mu je rođendan, da znate Quote
Tanya Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Mislim da je bio i Mastodon, pitacu Acu, znam da mi je dovikivao da pustaju muziku kao da su njega pitali... Quote
Minita Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Trebalo je da vidite kako Daniel igra uz Obituary. :) A, ni ostatak benda nije zaostajao, sve dok nije počelo kolo. Interesantno je to da je Daniel prije početka koncerta, hvatao krugove po backstage-u, i kad dodje kod jednih vrata - uzme gutljaj vode. I sve tako! Da li mu je to neki ritual prije nastupa, ili šta već... Da, našoj mici je rodjendan...a, izgleda kao dečkić! Quote
Talvi Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Haha, to je on hvatao zalet za svirku... Lepo iznenadjenje bese onaj Perfect Element... Quote
AstralliS Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Haha, to je on hvatao zalet za svirku... Lepo iznenadjenje bese onaj Perfect Element... Šta misliš, u kakvom li su odnosu Daniel i Tagtgren? Živo me zanima... Quote
Talvi Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Znajuci da se Daniel ne voli sa Funeralima a da su oni i Peter vrhunski ortaci mislim da ce im posle ovog Festa odnos malo popustiti, kakav god da je... Quote
AstralliS Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Znajuci da se Daniel ne voli sa Funeralima a da su oni i Peter vrhunski ortaci mislim da ce im posle ovog Festa odnos malo popustiti, kakav god da je... Nije Peter valjda toliko "zabarikadiran" u mozgu, kao pomenuti. Quote
In The Flesh Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Lepo iznenadjenje bese onaj Perfect Element... Najljepse moguce,bar meni. Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Trebali su svirati jos jedno 10-ak minuta, ali ispadose korektni, jer nisu htjeli da probiju termin "shegachima". Quote
In The Flesh Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Je li se samo meni cinjelo da se Hallgren vrlo slabo cuo?Na glavni riff na TPE prakticno nijesam cuo gitaru,a na People Passing By vidim da kida solo,ali ne cujem nista... Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Meni se culo sasvim dobro, mada ozvucenje u pojedinim momentima nije bilo zadovoljavajuce. Quote
Маузер Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ma da Dark Funeral su bas zabarikadiran u mozak! Jes to je istina. NE SERI MOLIM TE!!!!! Bar je bilo vise ljudi nego na posu, i nisu javno pljuvali neke bendove! Ali ono muzicki, za disco queen sam izvodio striptiz! Quote
dimmu1 Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 za disco queen sam izvodio striptiz! znachi ti si taj shto je mahao majicom i kaishom uz disko kvin :) Quote
Маузер Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Taj sam!!!!!!! Glavni sam krivac!! :) :) :) Quote
Minita Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ma da Dark Funeral su bas zabarikadiran u mozak! Jes to je istina. NE SERI MOLIM TE!!!!! Bar je bilo vise ljudi nego na posu, i nisu javno pljuvali neke bendove! Ali ono muzicki, za disco queen sam izvodio striptiz! Dokaz da je malo ljudi koji znaju prave vrijednosti. Disko kvin??? Pa, da, malo da se razbije stereotipni sistem, zajebancija. Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ma da Dark Funeral su bas zabarikadiran u mozak! Jes to je istina. NE SERI MOLIM TE!!!!! Bar je bilo vise ljudi nego na posu, i nisu javno pljuvali neke bendove! Ali ono muzicki, za disco queen sam izvodio striptiz! Dete, 'ajde kod mame na cuclu. Quote
Маузер Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ej stvarno odlicno! Jel znas sta je Lemmy jednom davno rekao: Samo ona muzika koja plasi vase roditelje i nervira vase komsije zove se metal! A ja kada sam slusao Pos usrao sam se od straha! I samo jedno Dark Funeral duze postoji, prepeglali su vise zemalja od posa, prodali vise albuma. Sta vise da se prica. Ne poricem da su momci odlicni muzicari, ali nije to metal! Ono ne znam da li si videla DISTRAKSN()!!!!!!! Pa aj ziveli ljudi 100 godina! Quote
DragonHeart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Sklanjaj se s ove teme, debilu retardirani! 1 Quote
Маузер Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) Izbrisah ovaj post! Samo molim vas ne pljujte mi Dark Funeral! Cedo moje malo! Nije korektno prema bendu! Ipak su odsvirali. I to samo 7 pesama. Edited June 4, 2008 by Grishnackh Quote
AstralliS Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Bend koji u svakom stihu izgovori "satan" je zabarikadiran u mozak. DF je dno dna Black Metal scene. To je underground u undergroundu...groundu...groundu... Ne postoji ništa vredno u njihovoj muzici, realno. Ahriman može svirati gitaru još 30 godina, neće se pomaći od onoga što je sad. "Pravog" BM-a u Funeralu nema, postali su maskote i izigravaju samo gomilu idiota svojom pojavom. Quote
dimmu1 Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) pa dobro to je tvoje misljenje..moje misljenje je da je pain of salvation sranje i da ma koliko god oni svirali nikada to metal nece biti(mozhete me pljuvati kolko ocete,govoriti da sam klinac koji slusha 5-6 meseci bm shta god da su vasha "napushavanja")..a odsvirano je samo 7 pesama jer je drchni pevach pos-a oduzhio 4-5 pesama i vishe nego shto je trebalo..ja sam svoje rekao vishe se necu raspravljati(bezazleno je raspravljati se oko ovoga kad ocigledno imamo razlichita misljenja) ako cete me ispljuvati,ispljujte,ako necete poshtujte moje misljenje i dovidjenja Edited June 4, 2008 by dimmu_ Quote
In The Flesh Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 U pravu ste blackeri....Dark Funeral rulz!I Danijel je rekao:"Now,don't be like that!",kad je neko viknuo "Fuck Dark Funeral!"....siguran sam da nije bio ironican! Bas mi je krivo sto ih nijesam ispostovao na festu,jer volim da se dobro izasmijem,ali umor je ucinio svoje. Quote
Recommended Posts