Jump to content

Pain Of Salvation


Recommended Posts

Tu se slažem. Videćemo za ovaj "1, 2, 3" album... Po onome kako ga je opisao, Faith No More/Foo Fighters/Jeff Buckley/Led Zeppelin/Doors... Posle "Scarsicka", i uzevši u obzir pomenutu kombinaciju, mogu da očekujem nešto dobro. No, ne lezi vraže... Čuće se... :D

 

Btw... Drago mi je što vas vidim ovde u tolikom broju. :)

 

Mah...

 

Bolje da bude neka kombinacija Pain Of Salvation-a i Pain Of Salvation-a....

Ali jeste da je sve sto je navedeno gore ql...

Samo dok ne repuje...

Edited by johndoe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buttsecks uz Reconciliation? icon_winky.gif

 

Haha... Mnogo ste me spopali s tim buttsecksima... all over. :D

 

BE je nesumljivo remek-delo ... druga je stvar da li se nekome dopada ili ne, ali je jedan od najkompleksnijih, nabogatijih, najzahtevnijih (aranžmanski i konceptualno gledano) ikada snimljenih ... meni je to vrhunac njihove karijere

 

:da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

kad uporedis sa prva tri albuma, nije.

 

moze je sve to komplikovano, slojevito, sta vec, ali je dosadno cinculiranje.

 

prva tri albuma sa pravo osvezenje bili na prog sceni, sve posle toga nekako upada u klise zanrovski. kompromituje se pesma radi ideje, sviranje radi tematike, i na kraju ispadne kurac.

 

Ono na Be, kao, evo ovih 26 knjiga sam ja procitao da bih smislio ovaj koncept, citajte ovaj booklet od 50 stranica da bi kapirali, boli me kurac.

 

Pesme su dosade.

 

postali su kao dream theater, naravno ne toliko truli, DT su ipak neki vrhunac truleza, ali tu su skoro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

njegov labemate Nick VanDyck leader Redemption-a na nekom forumu gde bleji.

What I take issue with in this instance isn't Daniel's politics (which I don't agree with, but to which he's fully entitled).

 

I take issue with the fact that he is so utterly deluded about his significance in the world that he thinks we were waiting on pins and needles for him to remove his "embargo" that has served only to set back his band for no reason. Does he think he changed ONE MIND over here about ANYTHING?

 

It's LAUGHABLE that anybody would give a shit. I'm sure Obama carefully weighed Daniel's reaction when he wrote his speech!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo forum? :)

 

Ovako organizovan forum sam vidio samo na IMDB.Mada ne posjecujem previse forume,though...U principu se slazem sa ovim likom sto je ovo napisao tamo,mada mislim da je pretjerao. Ako neko drzi do svojih stavova,pa makar bio svjestan cinjenice da ce ga isti ili drzati u stagnaciji ili unazaditi,onda neka. Ionako sumnjam da bi POS nasao neku siru publiku u USA.

 

E sad,sto je on napisao ovakvu glupoderinu i da li to znaci da se pokajao zbog 5-ogodisnjeg posta,ili covjek stvarno vjeruje u to da Obama moze da promijeni Ameriku,to je njegova stvar. (koju ne bi bilo lose da obrazlozi zbog nas,koji ucinjessmo ovu temu aktivnijom nego ikad,zbog dva pasusa njegove izjave)

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je njegovo lično pravo da se izjasni o novonastaloj političkoj situaciji. Samo, vidim ljudi na to što je on rekao dodaju komentare tipa "Wow, you are right", samo da bi na taj način skrenuli pažnju na sebe i da bi im on odgovorio, hah. I glupo je što koristi bend na takav način, lepo je neko na gorepomenutom forumu napisao "POS is a political band". Nekako mi sve miriše da će na dolazećem albumu, upravo biti izražena ta politizacija celokupne situacije. Čudi me što, kad se već dokopao te teme, nije prokomentarisao ono što se događa na bliskom istoku, nego našao da "kisses Obama gently in the forehead". Rekao bih, selfpwn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...