Captain Spaulding Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 (edited) To znaci da ce Johan da bude Danielova kucka? Edited May 2, 2017 by Captain Spaulding Quote
Лука Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 (edited) http://worldprognati...n-of-salvation/ Nisam slušao ništa posle Scarsicka niti znam ko svira i šta, ali liči na Daniela da je ovakav tip. Ti nivoi douche chillova koje je Daniel postigao, zajebao je Bonovih 9.5 couricsa. Edited May 2, 2017 by Лука Quote
kuruz Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 inače sjajna diskusija ispod komentara Luize Braulio hahahahahahaha i slika ako nestane nešto http://i.imgur.com/8JhutcU.png 6 Quote
ShinigamY Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Suknula nam ga Luiza Ribi toliko krivo sto je Ragnar nije opalio da morala celom svetu to da objavi xD Quote
23/16 Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Koji retard od zene. Sada mi je Ragnar jos vise simpatican. Quote
ShinigamY Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 Luiza zapela da joj ga neko shukne pa to ti je Quote
bradilko Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 https://www.facebook.com/danielgildenlow/posts/10212565848731917 kinda escalates... čekamo luizu Quote
23/16 Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 Sorry, this content isn't available right now Quote
bradilko Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 (edited) mora da je do privacy settingsa... Edited May 4, 2017 by bradilko Quote
ShinigamY Posted May 4, 2017 Report Posted May 4, 2017 Luiza javi se, Luiza javi se Dodje mi da je dodam za prijatelja i onda tagujem na svaki od ovih statusa Quote
bradilko Posted June 23, 2017 Report Posted June 23, 2017 jel moguće da johan cepa ovako? uvek je kidao, znam, ali, damn son... Quote
obsessed by cruelty Posted June 23, 2017 Report Posted June 23, 2017 skidao album kuci za slucaj da npr ode ragnar 2 Quote
bradilko Posted June 23, 2017 Report Posted June 23, 2017 (edited) haha, taj rad zato mu opala definicija... Edited June 23, 2017 by bradilko Quote
azal Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 samo da javim da su Caligula's Horse bili jedno triput bolji od Pain-a uzivo pre neki dan uzasna setlista PoSa kao i uvek, Ashes, tri pesme sa RL (Trace of Blood, Chain Sling, Beyond the Pale - dakle ni blizu najbolje sa tog albuma) i sve ostalo novije. bojkotuju sve najbolje pesme, otvorili sa Full Throttle Tribe, Reasons, Meaningless, pa onda krenuli Linoleum i te neke hard rock smaracine. Daniel standardno pun sebe na bini. Najsvetlija tacka je to sto se Johan vratio. Oduvek mi bio omiljeni clan benda, mega talentovan, pun energije, pozitivan. basista ona legenda sto je svirao na Chaosphere cinimi se, super svira, nosio neku beretku idiotsku sve vreme. klavijature svirao neki klinac. Johan pevao skoro sve visoke harmonije, cak i Meaningless refren, Daniel uglavnom pevao u nizem registru ali fino iskresti u nekim peak momentima idalje. Sve u svemu, daleko od toga da je smece, ali nije isti bend, nije ista energija, i to sto ne zele da sviraju te stvare pesme koje su ih zapravo proslavile mi bas tugica. kao da bi imali neku publiku uopste da im je prvi album bio Scarsick ili tako neko govno. sve u svemu, lepo je bar bilo videti da je budnost prog metala u vrlo dobrim rukama, jer su Caligula's Horse bas oprali. inace, 3 puta su vec svirali zajedno i Daniel je samo zahvalio "the opening band" bez da im kaze ime, pa je basista uleteo i rekao "Caligula's Horse." kakav je to sujetni govnar. Quote
bradilko Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 hahah azale koja mržnja prema danijelu Quote
azal Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 Bubnjara ne komentarises kad nije morao nijednu tesku pesmu da odsvira Quote
obsessed by cruelty Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 kako a trace of blood ni blizu najboljih sa RL? Quote
In The Flesh Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 AToB i BtP definitivno jesu medju najboljim. Uz Fandango, Undertow i Rope Ends. 1 Quote
azal Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 od tih vise melodicnih Waking Every God mi je bolja stvar od Trace of Blood, od proggy pesama Fandango i Chain Sling najbolje Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 uzasna setlista PoSa kao i uvek, Ashes, tri pesme sa RL (Trace of Blood, Chain Sling, Beyond the Pale - dakle ni blizu najbolje sa tog albuma) i sve ostalo novije. a na fejsbuku si okacio video solaze iz Rope Ends Quote
Recommended Posts