azal Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 bulja od pesme, spot jos gori. zaboravio covek kako da napise dobru melodiju Quote
ShinigamY Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Bas njesra. I pesma, i mix. Spot nisam ni gledao, znao sam da je neki self centric ego bullshit. Quote
23/16 Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Meni pesma deluje zanimljivo, mozda mi se i svidi posle jos nekoliko slusanja Daleko je to od starih stvari, ali zar je neko ocekivao nesto slicno? 1 Quote
bradilko Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 17 minutes ago, azal said: zaboravio covek kako da napise dobru melodiju ovo jeste krucijalan problem Quote
23/16 Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Pita me devojka - kada se vec toliko napucavao, sto nije i zube sredio 🙂 ? 1 Quote
Haos sam ja Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Go prosek od pesme, sviđa mi se u finišu kad dodaju na dinamici ali generalno tankoza. A i definicija mu je opala u odnosu na period izlaska prethodnog albuma. Quote
ShinigamY Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Komentar: "C'mon, fellows just wanted to make some fun and shoot some stuff for TikTok but accidentally made a song video" Umro sam Quote
azal Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 1 hour ago, Haos sam ja said: A i definicija mu je opala u odnosu na period izlaska prethodnog albuma. ovo sam i ja pomislio ali rekoh aj da ga ne pokopam skroz Quote
chess Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Od toga da Leprous kopira POS, dosli smo do toga da POS kopira Leprous.... bar meni tako zvuci po ovom matematika komplikacije sabivenom zvuku. Nema tu sta, nema tu klavijatura upecatljivih, nema solaze, nema melodije, nema emocije. Daniel je oduvek bio u tom ego tripu, ja sam oguglao na to odavno ne pridajem tome nesto paznju, ali pridajem paznju tome sto mu je zika bezveze sve vise, zamor materijala jbg. Quote
azal Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 bilo je i takvih riffova ranije, naravno, ali su uvek bili u drugom planu, u prvom uvek melodije, predobri vokali, uvek 2-3 melodije koje se preklapaju, lepe klavijature, meni je ovo bas pusto, slicno kao prosli album, hoce da se vrati metalu ali je zaboravio kako je to nekad radio ili jednostavno nema vise snage da uradi to kao nekad. Quote
In The Flesh Posted July 10, 2020 Report Posted July 10, 2020 And yes, if you think you recognize the two children in the photo, you are absolutely right. They are indeed the kids from the front cover of The Perfect Element Quote
23/16 Posted July 31, 2020 Report Posted July 31, 2020 Zanimljivo, ali mi se ne svidja. Izbacili su i spot. Quote
Haos sam ja Posted July 31, 2020 Report Posted July 31, 2020 Ovo mi više kao neki intro. Ne znam, ne znam. Quote
In The Flesh Posted August 14, 2020 Report Posted August 14, 2020 Jes, nema DT tehnikalija, govno od albuma. Ovo je nista novo, elektro-synth momenti - eto ih u Remedy Lane pjesmi. Repovanje, eto ga u Used. Jebe se njima, rade sto oce, svaki album nesto novo, a opet su svoji. Bas vozi pjesma, mozda mi i najbolja od sve tri. Linkin Park >>>> Haken Quote
Grobodan Posted August 14, 2020 Report Posted August 14, 2020 Prva mi još i ponajbolja a ni ona mi nije bila nešto. Quote
Face Of Melinda Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 Odnos koji ITF ima prema POS-u, moze se opisati kroz posvecenost i delikatnost odnosa koji ja imam prema Opeth-u haha Citam postove i to su te recenice vernika haha Flesko uz tebe sam ❤️ Quote
kuruz Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 Jebe se njima, rade sto oce, svaki album nesto novo, a opet su svoji. jedini ispravan pristup Quote
In The Flesh Posted August 15, 2020 Report Posted August 15, 2020 1 hour ago, Face Of Melinda said: Odnos koji ITF ima prema POS-u, moze se opisati kroz posvecenost i delikatnost odnosa koji ja imam prema Opeth-u haha Citam postove i to su te recenice vernika haha Flesko uz tebe sam ❤️ Thanx doc. ❤️ Album godine, vidjeces 🙂 32 minutes ago, kuruz said: jedini ispravan pristup Razumijemo se. Quote
Recommended Posts