DragonHeart Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Nemo' se besis bar dok ne izbace Perfect Element pt.2 "Scarsick" je u stvari nastavak "The Perfect Element"-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 porazavajuce je da ozbiljan i pametan (a gildenlow je oba) muzicar izjavi tako nesto... Gildenlow je to rekao po izlaženju Remedy Lane-a tj. njegovo mišljenje i objašnjenje o tada novom albumu eto samo da ne bude zabune... evo i detaljno objašnjenje o svakoj pjesmi,za one koji nisu razumjeli album,ja nisam skopčao neke stvari dok nisam pročitao..: http://en.wikipedia.org/wiki/Remedy_Lane ---------------------------------------------------- E i da PainOfSalvation u Srbiji "Scarsick" je u stvari nastavak "The Perfect Element"-a. I ako si u mogućnosti pogledaj interview,imaš detaljan izvještaj od Glidenlow-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Hvala puno za ovo! Nisam znao za ovo o albumu .... sad je mnogo toga jasnije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 meni je wikipedia bukvalno druga homepage, tako da sam ovo procitao odavno, zato toliko i gotivim Remedy, valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Jeboteeeee! ne znam kako mi ranije nije palo ndapamet da se dam ui potragu o POS na Wiki .... neverovatno! Sada shvatam da su tematski i konceptualno najbolji bend ikada (pričam u svoje ime) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 verovatno i u moje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 Pa da...po meni je Daniel jedan od najboljih tekstopisaca u metal muzivi definitivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 uh sto je dobra analiza "BE" albuma na wikipediji... opet sam gledao malopre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 Da, i ovo je isto zanimljivo Be Najbolje mi je bilo kad sam videla da je u literaturi koja je koriscena i Autostoperski vodic kroz galaxiju . To mi je prvo zapalo za oko, dalje nisam mnogo ni gledala Mada ima super dela navedenih mora se priznati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentMan Posted November 11, 2007 Report Share Posted November 11, 2007 (edited) uh sto je dobra analiza "BE" albuma na wikipediji... opet sam gledao malopre Mozda zazvuci izlizano, ali sam ja upravo zbog tog DVD-a i zgotivio PoS. Najkompleksniji od svih albuma koje sam do tada cuo... Edited November 11, 2007 by SilentMan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drasticni_taxista Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Jel se zna nesto o turneji, kakve su sanse za nase prostore i tako to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Aaaaa ... e to kad bi se desilo .... odma' šlog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 uf i ja bih se slogirao, to mi je jedna od omiljenih grupa... Nadam se da ce kad tad doci kod nas... Najzalije bi mi bilo da se ne daj boze raspadnu a da ih nisam video uzivo btw, ne mogu nigde da nadjem njihov dvd ili nesto slicno da ih odgledam, ima li neko da pomogne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Uskoro cu postaviti linkove za Be full Dvd (7.5Gb), samo budi strpljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 jes jes jes !!! ali zar to nece biti 75 linkova za rapidshare ma boli me qrac, skidacu nego cuo sam da ima i neki akustik koncert, mislim da je u italiji ili gresim... jel zna neko nesto o tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Live @ Spirits of the land se zove, cini mi se, gledao sam, pesme tipa Undertow, Second Love, This Heart of Mine, klasika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 uff to to daj daj daj ima li sanse za to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Imam ja i Be i taj na akustarama ali na Divx. Drugar ce sada da uploaduje Be na dvd, to cu skidati naravno, a ovaj drugi mogu da ti narezem da se ne smaras sa skidanjem. Pa kad skinem i taj dvd rezacu ti i to. A uploadovace na par mesta, verovatno rapid, megaupload i zshare ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 KUL check pm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Odgovorila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilentMan Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Imam i taj na akustarama ali na Divx. Nazalost, mislim da ga nema na DVDu, sve zivo sam ispreturao.. Ali ga vredi pogledati i na divx-u.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 (edited) jel moze neko da mi rezne BE Live DVD i posalje, bio bih mu zahvalan, a i platicu koliko treba, nije problem, znam koliko ljudi sa prog podforuma yumetala izlaze u susret, pa bih rado to iskoristio ako ima takvih, javite se na pm, hvala!!! a i tema je pala na drugu stranu, gre'ota bre Edited December 10, 2007 by vladream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Eeeeee .... sad ću da budem malo zloban! Kad si skinuo DVD od Andromede i kad smo svi ovde kukali ti si nas iskulirao Tako da ... šipak! Šala, ja nemam to na DVD-u (nažalost), imam samo divx, ako te vadi mogu ti šaljem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Eeeeee .... sad ću da budem malo zloban! Kad si skinuo DVD od Andromede i kad smo svi ovde kukali ti si nas iskulirao Tako da ... šipak! Šala, ja nemam to na DVD-u (nažalost), imam samo divx, ako te vadi mogu ti šaljem haha, nisam vas iskulirao, nego mi bila frka za prostor na disku, pa sam brisnuo, tako da cu i to morati nekako da nabavim imam divx, nego sam sad u nekom tripu da nabavljam dvdje, skinuo sam 3-4 neka DTa i 1 Megadeth u zadnje vreme, poludeo covek bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Imam ja BE na dvd-u ali nije full, znaci samo prvi dvd na kome je koncert, fali mi onaj sa extras... Trebao je drugar da uploaduje taj full, a pretpostavljam da mu se ne zuri, previse je to posla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts