AstralliS Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 "Be" mi je definitivno jedan od najomiljenijih albuma. Sve je apsolutno savršeno kada je u pitanju ovaj album. Quote
AwakeN Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 SixStepsOnTheMoon mi je poslao link na kome ima torrent za sve Flac albume PoS-a ali nemogu da provalim kako se skida,cak sam pokusao da se registrujem ali mi nestize regisracija na mail....pa pokusajte vi da se bacimo na skidanje. http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=76569 Quote
ProgressiveR Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 Previshe subjektivna konstatacija . XD Pogotovo za Be. Pa to sam i napisao! Quote
Novaliis Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Obožavam ih već, a tek sam nedavno počeo da ih slušam i još preslušavam albume. Quote
Novaliis Posted July 9, 2008 Report Posted July 9, 2008 Bolje reći- progresivan dečkonja Btw, koje su vam pesme-albumi najbolji, da znam šta da skidam..? Quote
AstralliS Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Meni "BE" vrh. Onda "Remedy Lane", "Scarsick"/"Perfect Element", "One Hour By The Concrete Lake"/"Entropia". Takav neki redosled. Mada svaki album je po sebi perfektan. Pesme ne bih mogao da izdvajam, ali evo za početak "Lilium Cruentus". Quote
:matija Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Perfect element, Remedy Lane, One hout by the concrete lake, entropia, be, scarsick ovim redosledom ali naravno svaki album je perfektan tako da neces se zajebati ma koji prvi da skines Quote
ProgressiveR Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 "Perfect Element", "Remedy Lane", "One Hour by the Concrete Lake", "Be", "Entropia" ... Quote
23/16 Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 Slusaj redom. Tako ces najlakse primetiti koliko im se zvuk menjao tokom godina i kako je akcent sa fenomenalne muzike vremenom presao na fenomenalne tekstove koje prati sve jednostavnija muzika. Quote
DBrave Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 "Remedy Lane","Scarsick","Perfect Element"... moj redosled Quote
AstralliS Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 Sa Akerfeldtovog bloga: Italy and Evolution festival next. Had a pretty good time there. Good food, hung out with the dudes from Pain of salvation, In flames and Dark tranquillity... Ovo je razjasnilo neke stvari. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Ашес на Руски - playing on three balalaikas and spoons, ово је фино,Русијоо ;-) Quote
chatjunkie Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Perfect element, Remedy lane, Entropia, One hour by the concrete lake, Scarsick, 12:5, BE (mozda nije zasluzio da bude na poslednjem mestu ali je velika konkurencija i definitivno album koji najredje pustim) Interesantno je sto je Entropia njihov prvi album i prvi koji sam nabavila a najvise ga slusam u poslednje vreme, u pocetku mi nije bio narocito privlacan ali sada ne mogu da verujem da su na samom pocetku bili toliko kompleksni. Mislim, to je band koji je na svom prvom albumu izbacio pesmu kao sto je Oblivion ocean, a mogu i redom da pocnem da nabrajam Winning a war, Foreword.... sta reci..... Quote
Minita Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Je li ima neko nešto interesantno da pita Daniel-a, pošto uskoro radim intervju s njim? Quote
Lunar Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Ka' ce novi album? To ga pitaj Meni najbolja njihova pesma je Trace in Blood , meni omiljeni albumi Remedy lane pa Scarsick pa Element itd. Quote
ProgressiveR Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Pa šta se hvališ .... Pitaj ga jel vole da jede čvarke i kavurmu Quote
SixStepsOnTheMoon Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 (edited) Je li ima neko nešto interesantno da pita Daniel-a, pošto uskoro radim intervju s njim? Да као што рече Лунар,питај га када ће нови албум,и гдје тражи инспирацију за своје (концептуално) ствралашатво.Пошто је Данијел познат као нека врста хуманисте,значи рјешавање конфилкта без насиља и оружија,питај га шта мисли о НАТО-у,пошто је то врло актуелно питање на овим просторима,мислим да има воље да разговара и на тим мало не-музичким темама,значи на то се треба орјентисати кад је Данијел у питању (што сам видио кроз безброј интевјуа са њим),а питања типа When did your love for music come to fruition?,Did you ever take vocal lessons?, и слично,мислим да неће престављати неко задовољство Данијелу тј. неће га подстакнути на нека већа размишљања.Значи навали са неким друштвено-социјалним проблемима кроз призму једног музичара. Edited July 25, 2008 by SixStepsOnTheMoon Quote
AstralliS Posted July 25, 2008 Report Posted July 25, 2008 Every time we combine our powers, something seems to explode... Motıvıši ga malo da priča na tu temu... Quote
ProgressiveR Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Lako je Švedu da se razbacuje pacifizmom kad su ratovali ukupno 2 dana u zadnih 200 godina ... pitaj ga bre kad će opet ovamo Quote
Recommended Posts