Tanya Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 http://www.painofsalvation.com/ ? Ako mislis na to sto pise na sajtu, pricamo o tome ovde vec par, dana, tj oni pisu ja citam, posto me mrzi da pisem Udji u news pa ces videti objasnjenje Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Jedva cekam albumche, carevi! A do tad-Ephrat Ko razume, shvatio je! Quote
In The Flesh Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Jedva cekam albumche, carevi! A do tad-Ephrat Ko razume, shvatio je! Skoro sam cuo Ephrat..Super album. Jedva sam poznao Danijela Quote
AstralliS Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 ^^ I uz The Flower Kings... Milina. Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Skoro sam cuo Ephrat..Super album. Jedva sam poznao Danijela Ja kad sam cula odmah rekoh, sta ce on tu... A ortak me jos ubedjuje da nije on, ne secam se samo sa kim ga je zamenio... Ovaj link, fino zvuci ona pesmica, jel to neko tvoje (ne)delo? Quote
Minita Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Jedva cekam albumche, carevi! A do tad-Ephrat Ko razume, shvatio je! Ephrat. Šta reći za album gdje je umiješan Steven Wilson. @davidian - i ja sam ga jedva prepoznala. Quote
AstralliS Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Šta reći za album gdje je umiješan Steven Wilson. Eh, da je više Blackfielda... Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Eh, da je više Blackfielda... E i to se slazemo Quote
AstralliS Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 In general, uvek smo se i slagali. Quote
Baal Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Drva se slažu, ljudi su saglasni. Quote
DBrave Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Drva se slazu, ljudi spamuju Sad cu da skinem tog Ephrata da vidim o cemu pricate... Quote
AstralliS Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Drva se slažu, ljudi su saglasni. Ovo ti nije avangardni forum. Quote
In The Flesh Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Ja kad sam cula odmah rekoh, sta ce on tu... A ortak me jos ubedjuje da nije on, ne secam se samo sa kim ga je zamenio... Ovaj link, fino zvuci ona pesmica, jel to neko tvoje (ne)delo? Jeste to (ne)djelo je moje...Drago mi je da ti se svidja. a sad da ne bi bio spam..POS Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 In general, uvek smo se i slagali. Ne, ne, no smo uvek bili saglasni @davidian: Slazem se (i sa tobom)... POS, fin neki bend Quote
AstralliS Posted September 8, 2008 Report Posted September 8, 2008 Ne, ne, no smo uvek bili saglasni Između ostalog. Ako se pojavi onaj PoS DVD, u međuvremenu, molim da se leakuje. Quote
AstralliS Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Šta je nejasno, oblandice? Quote
Vitamin K Experience Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 (edited) Haha. Nadmašio je sam sebe tom najavom. Kapiram da se zaključao u taj rehersal room i preslušavao Faith no More i Jeff Buckley do iznemoglosti, pa je zbog toga poželeo malo njihove kulnosti. EDIT: edit Edited September 10, 2008 by Vitamin K Experience Quote
AstralliS Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Pa će onda i sam stvoriti nešto kultno. Quote
Vitamin K Experience Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Definitivno. Kao što je Dream Theater svojevremeno na isti način najavljivao kultni Scenes From A Memory. Quote
In The Flesh Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Pa će onda i sam stvoriti nešto kultno. Ovo je šala bila,right? Quote
AstralliS Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Što šala? Daniel je već pokazao da zna, ume, whatever... da "napravi" albumčine. Quote
In The Flesh Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Što šala? Daniel je već pokazao da zna, ume, whatever... da "napravi" albumčine. Pa šala jer shvatio tvoj post kao da do sad nije stvorio nista kultno...ali vidim da sam pogrijesio Quote
Distorzirana Oblanda Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Šta je nejasno, oblandice? Nista, nista, sad mi sve jasno A poznato je da POS kopira Faith No More Quote
Recommended Posts