In The Flesh Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Dobra je.... Uh,sad bih tako htio da napisem kako je fenomenalna i kako sam odusevljen,ali nije i nijesam. Mada, mozda kad se uklopi u album,uz neke awesome lirike i naravno bolji zvuk promijenim misljenje. Quote
:matija Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Meni se svidja pesma. Mada ne bih da izvodim neke druge zakljucke, posto zvuk i nije bas najbolji. Quote
AstralliS Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Sajt je konačno dostupan... Zanimljivo... www.painofsalvation.com Quote
:matija Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 wow kakvih tripova ima po sajtu! Quote
stringsfusion Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 oni bi trebali da se zovu pain of ass hahahaha hahaha jer su dosadni hahah sad me mrzite Quote
AstralliS Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Inače, kao što se može videti, Simon Andersson više nije član benda. Quote
ProgressiveR Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Interesantan koncept sajta, ali ne baš i najsjajnija izvedba. Ovo je sve asketski (i u iframovima ... grrr) ... žao mi je što su opet menjali basistu ... Interesantno je da je, kako se može videti, najčešće u POS menjan basista (obično to mesto pripada bubnjarima). Zna li se ko je zamena? Quote
:matija Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Videh malopre za Simon-a, jbg. Huh, kako sam uzbudjen povodom novog albuma. Quote
AstralliS Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Interesantan koncept sajta, ali ne baš i najsjajnija izvedba. Ovo je sve asketski (i u iframovima ... grrr) ... žao mi je što su opet menjali basistu ... Interesantno je da je, kako se može videti, najčešće u POS menjan basista (obično to mesto pripada bubnjarima). Zna li se ko je zamena? Ramovi su mi fetiš. Koncept sajta mi se dopada, želeo je (guess so) - (opet) da pokaže "mističnu" stranu svoje ličnosti. Ideja o kreiranju PoS svetova je takođe interesantna, i podržavam je. Ali ne mogu da razumem jednu stvar. Zašto se pobogu prema svim ostalim članovima, koji su prošli kroz bend, ponaša kao da su mrtvi? Na onom linku "the graveyard", kaže: Our past pain, scar tissue - the ones not longer with us. Here they rest… I ona slika sa nekog groblja... Shvatam ja simboliku i želju da se "napravi atmosfera" i štaveć, ali to nije pravedan način iskazivanja poštovanja prema nekom ko je do "juče" bio tu. Što se tiče novog basiste, ništa konkretno nije rečeno ko će biti ta persona, osim toga da im je na poslednjem koncertu u ovoj godini kao ispomoć prišao Per Schelander. Prosudite sami. Quote
ProgressiveR Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 iFrame = ne znam ajax/PHP/bilo koji drugi način da uradim neki include ... Quote
AstralliS Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Napraviš šablone, i lako ih možeš includovati. Quote
Sale B.C. Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 onaj magdić, el to neki sa ovih prostora? Quote
Uruk Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ono groblje...kako je morbidno...inace volim da slusam PoS ali se ne bih mogso nazvati fanom, tipa da pratim sta se sve dogadja sa bendom ja sam vise u fazonu da sacekam novi album i onda ga slusam, a sta je izmedju ne zanima me, pa jel moze neko da mi objasni kakvo je ono groblje, i je li im to skoro preminuo neki basista. Za sina znam,ali ovo ostalo... Quote
AstralliS Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Ono groblje...kako je morbidno...inace volim da slusam PoS ali se ne bih mogso nazvati fanom, tipa da pratim sta se sve dogadja sa bendom ja sam vise u fazonu da sacekam novi album i onda ga slusam, a sta je izmedju ne zanima me, pa jel moze neko da mi objasni kakvo je ono groblje, i je li im to skoro preminuo neki basista. Za sina znam,ali ovo ostalo... Ono je iživljavanje... Quote
:matija Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 (edited) Ne znam bas sta mu je trebalo ono da napravi. Valjda ce i on sam to uvideti. Edited November 17, 2008 by Angrist. Quote
AstralliS Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 A uzgred koja mu je fora da ono po spejsu "usrećuje" pripadnice lepšeg pola komentarima tipa "mog'o bih malo da se zaljubim u tebe"? Quote
Novaliis Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Какво гробље? Даниел је луд, иначе, то сам провалио.. Quote
Stormlord Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 Meni ako nista drugo bolje izgleda od proslog. Quote
AstralliS Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Inače: http://www.gildenlow.com/wp/?p=33 Quote
:matija Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Njemu mora da je mnogo lepo u zivotu. Quote
AstralliS Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 Haha, što? Pa i ti imaš you pr0n. Quote
Recommended Posts