Jump to content

Recommended Posts

Posted
Slušam "Handful of Nothing" i sav sam se naježio ... kakva svirka! Brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Uh,sa onim dodatim djelovima na kraju...FENOMENALNO. Ne znam....nekako sam presrecan sto ovako sve dobro zvuci. :veseli:

Fantastican live album!!

Guest neRd_zhul
Posted
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

Rapid linkovi crkli.... :(

A na onom torrent trackeru su nesto kao zatvorene registracije, ili tako nesto.. [ruski mi bas ne ide od ruke]

Bio bih zahvalan ako neko naidje na jos neke linkove/torrent.

Posted

Da li sada uvidjate kako je Scarsick nesto sto je stvarno trebalo ovom bendu?

Mislim da su njihovi koncerti sada duplo bolji nego pre ovog albuma...

Moje skromno misljenje, znam da se necete sloziti. Jbg, meni je Scarsick cista 10ka, mnogima se ne svidja...

Posted

Pa ne znam dal si ih gledao sad kad su bili na Legacy festivalu, jednostavno pesme sa zadnjeg albuma kao da su pravljene za koncerte, toliko energije izlazi iz Danijela da je neverovatno... Jbg ne znam kako da objasnim :) Mozda su jednostavnije strukture od ranijih albuma pa samim tim dodje do boljeg prijema kod mase, ne znam...

U svakom slucaju onaj koncert jest da je bio kratak ali pamticu ga ceo zivot :)

Posted

Da, naravno da sam gledao :da: bolele su me noge ubitačno, pa sam sedeo na šanku i uživao ali morao sam da ustanem na Disco queen :rockdevil:

Biće da je to što si rekao - jednostavnije su pesme, bolje za live :da: