Tanya Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Kaze Daniel uvek svasta pametno, jeste cova genije, ali mi je svejedno uzasno odbojna osoba. Koliko mi se svidja kao muzicar i stvaralac, toliko mi je ogavan kad ga vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Doduše, ni njemu ne manjka ta pomama za IT-ocracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 (edited) Jasno je da Daniel ne pije Coca Colu. Edited August 8, 2009 by Vitamin K Experience Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Ne valja mu to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 ima nadimanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Blah ... Nego jel ima neko link za komplet DVD (odnosno 2 DVD-a)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Kod Rusa je bio cim je izasao,trebalo bi da ga ima i dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted August 10, 2009 Report Share Posted August 10, 2009 Koliko mi se svidja kao muzicar i stvaralac, toliko mi je ogavan kad ga vidim Takodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Sreća pa ga gledate svakog dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Izbgegavam njihove snimke zbog njega tako da ga ne gledam Mada volim da gledam koncerte, tako da gledam ostale likove iz benda njega ignorisem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) Onda ti je zajeb sto je na koncertima on u fokusu 80% vremena. Edited August 17, 2009 by Poor Twisted Me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Onda ti je zajeb sto je na koncertima on u fokusu 80% vremena. aham, zato ih i ne gledam cesto kao druge bendove koje volim da slusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Meni hallgren ima prelepu boju glasa i bilo bi super kad bi on dobio vise mesta u bendu kao vokal, al nema nista od toga. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Meni se čini plitkim suditi o čoveku na osnovu toga kako nama izgleda na izgled, posebno kada je u pitanju veliki genije, on mora biti iščašen i ne tako lako shvatljiv ostatku sveta. To mu dođe kao definicija. OK, svi mi imamo različite ukusa, ali mislim da je malo grubo reći za nekoga ko je svirao ovde za DŽ i pri tom dao 101% sebe da je ogavan; za nekoga ko je odličan prijatelj, i dobar muž i otac (kako kažu drugi). Hallgren ima stvarno extra glas i mislim da on ima dosta mesta u pesmama, samo mi to ni ne čujemo ... tek na koncertu shvatiš koliko je on važan i koliko peva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) Hhahaha ... "izgleda na izgled" e jesam kralj To je kad se ustane iz kreveta pa se odmah sedne za komp Edited August 18, 2009 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Nijesam htio da ista pisem,ali sam se slatko nasmijao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Hallgren ima stvarno extra glas i mislim da on ima dosta mesta u pesmama, samo mi to ni ne čujemo ... tek na koncertu shvatiš koliko je on važan i koliko peva Pa da, ja sam ga izvalio tek na ending themes kao pevaca. Recimo najbolje mi je ispao u chain sling, ali na studijskoj verziji sve daniel peva, a kad bi im se uklopili i isprepletali glasovi kao na liveu bilo bi super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Da, to bi bilo extra. Kao moj omiljeni bend ALice In Chains ... Lane + Cantrell = Ouuuuuuuuuuu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanya Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 OK, svi mi imamo različite ukusa, ali mislim da je malo grubo reći za nekoga ko je svirao ovde za DŽ i pri tom dao 101% sebe da je ogavan; za nekoga ko je odličan prijatelj, i dobar muž i otac (kako kažu drugi). Ocigledno se ne secas govora koji je odrzao povodom tog sviranja za dz :S Presela mi je ta svirka kada sam ga cula. Rekao je this is for charity, sa tako odvratno cinicnim tonom, kao da smo najgora stoka. Mi smo svoje ulaznice platili nismo mi bili krivi sto nije doslo vise fanova. Ok covek jeste genije, ali ne moram da ga volim. Isto kao sto ne mogu reci da je grozna osoba jer ga ne poznajem, ne mogu reci ni da je divna iz istog razloga. Kazem samo da je meni odbojan kao pojava ovako koliki uvid mogu imam kao obican fan njegovog benda. Ko ga voli neka ga gleda, je ne moram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Moze on da bude cinican koliko hoce, sve dok svira za DZ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Ko na njegovom mestu u tom trenutku ne bi bio ciničan!? Sreća je da je čovek uopšte svirao ... apriznaćeš da je svirao kao da smo platili po dve ulaznice. Zato mislim da za to ne može da mu se prigovori bilo šta. No, nema veze, svako ima pravo na svoje mišljenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) Ma bre gadan je tip Sa Be i Scarsick je čak uspeo da mi zgadi i predhodne POS albume koje stvarno obožavam Baš ume da pretera sa fake latinskim koji je sam osmislio, i i suviše prepotentnim i patetničnim tekstovima Mislim koji kurac, Scarsick... Šveđanin si bato a ne Zack De La Rocha Edited August 18, 2009 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Hehe ... i ti si iz Srbije pa ti je potpis na ... izraelskom ako sam u pravu? (sad sam guglao ... potpis ima veze sa nekim bendom? Hm, da li je to bend iz Izraela?) Pitam se da li bi iko od nas čuo za PoS da su pevali na švedskom, ili za Blind Guardian da su pevali na Nemačkom ... ili zamisli Firewind na grčkom. A ako ti je "Be" zgadio opus od PoS onda možda uopšte ne treba da ih slušaš, možda oni stvarno nisu bend za tebe Šta znam, sto ljudi, sto ćudi ... PS: ne kapiram kakva je paralela "između biti šveđanin" i "biti pevač RATM" ... i zašto se te dve stvari isključuju. Ako možeš, pliz objasni Edited August 19, 2009 by ProgressiveR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Cmon, da li sam rekao da treba da peva na švedskom? Ne. I baš ću da prestanem da slušam bend samo zato što su izdali par (2) albuma koji mi se ne sviđaju. Edited August 19, 2009 by Лука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProgressiveR Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ne, nisi to rekao ali sam te samo zamolio da mi objasniš na šta si mislio ... čisto možda mi otvoriš nove vidike. Mislim da iza ovakvih konstatacija čovk treba da stoji i da bude spreman da ih obrazloži jer su interesatne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts