Simadin Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 PoS je zivot, ostalo su sitnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeTeLgEuSe Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 @BeTeLgEuSe Scarsick jeste drugi deo The Perfect Element-a. Prica TPE-a se nastavlja na novom albumu, i to iz aspekta muskog aktera. Sve ovo je naznaceno u bookletu (sto naravno ne znaju oni koji su skinuli album sa neta u mp3 formatu), a i Daniel je to potvrdio u jednom aktuelnom untervjuu. Namerno su zataskavali povezanost sa TPE, da bi iznanadjenje bilo vece, a i clanovima POS-a je bilo interesantno da na forumima citaju nagadjanja i rasprave u vezi sa tim. Nema problema, u pravu si. Zanemaricemo moj visemesecni dijalog za Kristofferom Gildenlowom, Larsom Ardraveom, kao i na Danielov odgovor na moje pitanje "Kada i DA LI mozemo ocekivati TPE2?" To sto pise u bookletu stoji zbog sasvim drugih stvari... Ko se potrudi, moze i dalje da iskopa negde 3-4 intervjua koje je Dan dao posle BE-a, a u kojima lepo objasnjava zasto TPE2 nece NIKADA biti stvoren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remedy Lane Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 U novom broju Hammer World-a ( to je madjarski Metal Hammer, koji je izasao 03.02.2007, znaci nakon sto je izasao Scarsick) ima intervju sa Danielom. Tu mu je postavljeno konkretno pitanje da li je Scarsick nastavak TPE-a. I na to je njegov konkretan odgovor da jeste, i da se tu nastavlja prica muskog lika sa TPE-a. Zatim mu je postavljeno pitanje zasto su onda ranije govorili da TPE nece imati nastavak. Na to je on odgovorio da su vec dosta dugo znali da ce napraviti nastavak, ali su to drzali u tajnosti, cak stavise namerno su to poricali u svim intervjuima i na forumima, sve do izlaska albuma. A inace imao sam priliku da listam original booklet i u njemu je lepo naznaceno da je to TPE-ov nastavak. Inace, jos nisam komentarisao Scarsick. Po meni je on veoma dobar i jak album. Mozda nije TPE.1. ili Remedy Lane, ali je dobar na svoj nacin. Od POS-a se ne moze ocekivati da naprave dva ista ili slicna albuma. Meni su za razliku od velike vecine dobre cak i pesme kao sto su: “America” ili “Disco Queen”, jer sam razumeo (bar se nadam da jesam) njihovu koncepciju. Jesu mozda pesme sa punk ili pop uticajima, ali ako se obrati paznja na njihov tekst, i sve to se ubaci u koncepciju albuma moze da se skonta sto su takve kakve jesu. A “Spitfall” i “Cribcaged” po meni spadaju u najbolje POS pesme. Inace novi basista im je (bar na turneji) Simon Andersson, 27 godisnji svedski gospodin. By the way da li neko zna posto ce biti ulaznica za koncert u Budimpesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 5 i nesto 'iljada forinti, oko 22-3 eura, ako sam dobro video... A sto se Scarsick-a tice, sa ove distance mi je jedino Enter Rain u rangu prva 4 albuma... Jebeno boli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatjunkie Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 A zasto nigde ne mogu da nadjem kontakt za taj koncert? Cak i na onom madjarskom sajtu ciji je link postavljen na sajtu POS-a pise samo za koncert u Poljskoj?! To me malo zabrinjava...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Nema problema, u pravu si. Zanemaricemo moj visemesecni dijalog za Kristofferom Gildenlowom, Larsom Ardraveom, kao i na Danielov odgovor na moje pitanje "Kada i DA LI mozemo ocekivati TPE2?" To sto pise u bookletu stoji zbog sasvim drugih stvari... Ko se potrudi, moze i dalje da iskopa negde 3-4 intervjua koje je Dan dao posle BE-a, a u kojima lepo objasnjava zasto TPE2 nece NIKADA biti stvoren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendigo Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 A zasto nigde ne mogu da nadjem kontakt za taj koncert? Cak i na onom madjarskom sajtu ciji je link postavljen na sajtu POS-a pise samo za koncert u Poljskoj?! To me malo zabrinjava...... Ne znam koji sajt si gledala, probaj na ovoj adresi www.livesound.hu . Ja znam samo da je koncert 22-og februara na brodu A38, sa pocetkom u 20:00h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Evo nekog sturog info-a: http://www.a38.hu/?p=programok&nap=20070222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) LJUDI DA LI ZNA NEKO DA LI IMA NEKA AGENCIJA KOJA ORGANIZAOVANO VODI 25.02.2007. NA PAIN OF SALVATION U BUDIMPESTU???????????????????????????Molim vas ako znate sto pre da javite......hvala unapred Edited February 15, 2007 by must be between Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Mislis "ne" kao ne znam ili nema nista organizovano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Nema nista organizovano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 werd! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 naravno da ima. turistička agencija http://www.mustbeidiot-travel.co.yu to organizuje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatjunkie Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 A zasto site te agencije ne radi? Nije u redu tako se saliti I kako to mislis 25og??? Zakasnila sam sa zakazivanjem u ambasadi....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 radi sajt, samo mora malo jače da se klikne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 oopri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Ne radi link??????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) :) :) post godine ako je ozbiljan! Edited February 15, 2007 by niking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 pwned! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatjunkie Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Ma da, ozbiljan je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
must be between Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Opeth se dokazalo da se na ovom forumu samo budale nalaze.Samo cekam sta cete novo da izvalite!!!Hvala na pomociiiiiiiiii..........ha ha ha ha ha .....covece koliko ste vi dokoni pa niste ni sami svesni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Imaš neki problem sa vidom pa si prevideo 50ak poruka pre tvoje na ovoj temi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chatjunkie Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Opeth se dokazalo da se na ovom forumu samo budale nalaze.Samo cekam sta cete novo da izvalite!!!Hvala na pomociiiiiiiiii..........ha ha ha ha ha .....covece koliko ste vi dokoni pa niste ni sami svesni Realno, i ja bih se uvredila, ali odakle ti ideja da bi neka agencija organizovala odlazak na koncert POS-a? Za nas petoro? Pa, jedva su se setili da organizuju Maidene, a islo je 6-7 autobusa!!! Tako da ces (cemo) morati sami da se organizujemo. Ako je tacno da se u Subotici moze izvaditi viza za par sati, onda palim tamo pa nastavljam do Budimpeste jer do sada nisam stigla nista da organizujem, u velikoj sam frci oko ispita, koji traju i cele sledece nedelje. Hvala na onim kontaktima, javio mi se neki Madjar i rece da ima dovoljno karata i da moze da mi sacuva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Ovaj zadnji album preslusao dve pesme i muka me uhvatila jos samo da snjime duet sa 50 centom pa da dodju u Arenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts