Et in Arcadia Ego Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Sa PoS FB stranice: http://www.facebook.com/event.php?eid=144197652324473 Pain of Salvation @ Kuglaš 07 October at 21:00 - 08 October at 00:00 Edit: Black Desire got there first. Edited July 8, 2011 by Et in Arcadia Ego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 U Kuglašu? Ovo neka zajebancija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Nije zajebancija,od menadfzera najava...valjda se promeni lokacija.Da ja imam demo bend,sa dve probe pre svirke,ne bih svirao u Kuglasu,a ne PoS. Edited July 8, 2011 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ali bice klubski i iskreno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Je л' свирају Disco Queen на концертима? Ако свирају, ето ме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Nije zajebancija,od menadfzera najava...valjda se promeni lokacija.Da ja imam demo bend,sa dve probe pre svirke,ne bih svirao u Kuglasu,a ne PoS. Od kog menadžera? Onaj Mađar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Nije zajebancija,od menadfzera najava...valjda se promeni lokacija.Da ja imam demo bend,sa dve probe pre svirke,ne bih svirao u Kuglasu,a ne PoS. Ma gde će da stane publika, to mene brine. Je л' свирају Disco Queen на концертима? Ако свирају, ето ме. Ma važi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ma важи да свирају или ма важи да ћу да дођем? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ma gde će da stane publika, to mene brine. Ma važi Koja publika? I ja bih voleo Disco da cujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Od kog menadžera? Onaj Mađar? Da,Zoltan. Prvi datum turneje je Beograd,sad je u procesu objavljivanja ostalih,posle slede Bugarska,Rumunija,Turska... Bojim se da ne bude neka interna svirka u Kuglasu,samo za odabrane od strane organizacije. Edited July 8, 2011 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Bojim se da ne bude neka interna svirka u Kuglasu,samo za odabrane od strane organizacije. Onda im se serem u organizaciju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Da,Zoltan. Prvi datum turneje je Beograd,sad je u procesu objavljivanja ostalih,posle slede Bugarska,Rumunija,Turska... Bojim se da ne bude neka interna svirka u Kuglasu,samo za odabrane od strane organizacije. Pa koja je fora tu onda? Da sviraju pred odabranom publikom, to nek rade po Švedskoj. edit: inače, Defunctus, već drugi put mi se dešava da stisnem edit, umesto quote, tako da ako se pitaš šta je Edited July 8, 2011 by AstralliS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Mozda Zoltan licno organizuje za sebe i zene koje odabere da mogu doci. Kako god,rusimo Kuglas u tom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Haha, i za azala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Šta je Kuglaš? Inače,dolazim 100%,makar ispred kluba da budem. Ono se mora još jednom doživjeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Po treci put . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ето, таман и да се упозна овај брђанин коначно (иако ме трпа међ ултранационалисте ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Kuglas je kafana koji ima mesta za omanju binu i tri stola,Danguba je za isti Brixton Academy. Uglavnom,poenta,ovaj menadzer je non stop u Bg-u i nema sanse da nije upoznat o kakvom je klubu rec,tako da je ovo 100% neka svirka interne prirode. Lepo,Zagreb,klub Boogaloo i cao,ko jebe Kuglas. Edit. sad vidim,Budapest,A38,jos bolje. Edited July 8, 2011 by Defunctus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ето, таман и да се упозна овај брђанин коначно (иако ме трпа међ ултранационалисте ). To ne mijenja činjenicu da te volim. :* Kuglas je kafana koji ima mesta za omanju binu i tri stola,Danguba je za isti Brixton Academy. Uglavnom,poenta,ovaj menadzer je non stop u Bg-u i nema sanse da nije upoznat o kakvom je klubu rec,tako da je ovo 100% neka svirka interne prirode. Lepo,Zagreb,klub Boogaloo i cao,ko jebe Kuglas. Pa nije lud da pravi internu svirku u Bgd,valjda. Oh,well...vidjećemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Kuglaš je renomirani klub u kom svira renomirani Vlada Džet. Erm, bolje da je neka zajebancija za klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ne verujem da bi interna svirka bila najavljena na Fejsbuku i da bi poziv na događaj bio otvoren. Možda je ovo samo najava da će doći, a Kuglaš stavljen dok se ne pronađe prostor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Ne znam,oca im jebem. Astrallise,ako budes u prilici da se čujes sa kim iz benda,pitaj za ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Videću već nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Koliko sam ja cuo, Kuglas je renoviran i moze da stane 300 ljudi fazon. Ali nisam video, i ne znam nikog ko je to video. Nemam pojma, malo je rizicno, PoS ipak zahtevuje bas ozbiljnu binu/klub iako ne traze previse para. videcemo. Edited July 8, 2011 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Kuglaš? Doduše, nisam bio tamo godinama, jes' da beše i neko dvorište/bašta/štagod napolju, ali opet, i da je sve to pretvoreno u jedan prostor, ne znam... Edited July 8, 2011 by crusader84 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts