Defunctus Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Koliko sam ja cuo, Kuglas je renoviran i moze da stane 300 ljudi fazon. Ali nisam video, i ne znam nikog ko je to video. Nemam pojma, malo je rizicno, PoS ipak zahtevuje bas ozbiljnu binu/klub iako ne traze previse para. videcemo. jedino ako su probili zid i spojili sa onim drugim delom i nasminkali kao dom omladine...mada opet sumnjam u taj prostor,rupa ostaje rupa. Pitaj Zoltana sta je u pitanju. Quote
vladream Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 otprilike da je ovo sada kuglas, nisam bio, ali je ovaj snimak od pre 10tak dana Quote
azal Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 bio sam ja u kontaktu sa njim sve vreme, on bas zeli da dovede PoS ovde vec godinama ali mu nije isplatljivo, naravno. koliko sam poslednje cuo on je razgovarao sa Ticom, i Tica veruje da to moze u novom Kuglasu da se odradi valjda. Videcemo, nek neko ode sad tamo na pivo da proveri Quote
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Poslao sam email sad liku iz Freeman Promotions, koji će im pokrivati promo kampanju za Road Salt 2. Rekao je da će proveriti. Quote
crusader84 Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Oh well, ništa nas ne sprečava da počnemo potencijalno zagrevanje prisećajući se prošlog. Nema nikakvog snimka na Youtube, imao sam ja negde neke 2 pesme otprilike, gledaću da dignem ovih dana... Quote
Lunar Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Eh.... kolko sam bio skenjan što ih ne uvatih onomad na Legacyu. I ako bude koncert samo za 50 ljudi, ja sam medju tih 50 ili ubijam nekog. Quote
Face Of Melinda Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Nisam overila renoviran Kuglas, ali svejedno prostor je mali. Ako je ovo istina... Quote
azal Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Nisam overila renoviran Kuglas, ali svejedno prostor je mali. Ako je ovo istina... nisi skapirala. ima jedan ceo deo te zgrade gde je nekad bila kuglana i od toga je napravljen club u kome moze da stane, koliko sam cuo od raznih ljudi, 300 do 500 ljudi. Mislim da ce ipak najveci problem biti bina, jer koliko vidim iz ovog video snimka bina nije ni pola velicine bine na koju PoS uglavnom insistira, a razumem da bend ima takve zahteve ako zeli da sve to bude atraktivno i da se ne guraju na nekoj maloj bini kao sto se svi srpski bendovi guraju u dangubi i na akademiji. valjda ce neko u srbiji poslati detalje tih dimenzija kluba booking agentu pa ce da vide. realno, oni sviraju na binama velicine one u velikoj sali SKCa Quote
Osiris Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Kontam da je ova bina slicne velicine, nemam pojma... Quote
Uruk Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Nego, daj nek povedu i Beardfish Jao, ovaj kombo bi sjajan bio Quote
Baal Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Bolje nek zovu Tomu i koncert da stave u Žicu. PoS u Kuglašu, jebem ti sve, ko je toliko lud da tu organizuje, bina je veličine one u Dangubi. Quote
Grobodan Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Perunko z predgrupu, jedini je on dovoljno avangardan. Quote
Face Of Melinda Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 nisi skapirala. ima jedan ceo deo te zgrade gde je nekad bila kuglana i od toga je napravljen club u kome moze da stane, koliko sam cuo od raznih ljudi, 300 do 500 ljudi. Mislim da ce ipak najveci problem biti bina, jer koliko vidim iz ovog video snimka bina nije ni pola velicine bine na koju PoS uglavnom insistira, a razumem da bend ima takve zahteve ako zeli da sve to bude atraktivno i da se ne guraju na nekoj maloj bini kao sto se svi srpski bendovi guraju u dangubi i na akademiji. valjda ce neko u srbiji poslati detalje tih dimenzija kluba booking agentu pa ce da vide. realno, oni sviraju na binama velicine one u velikoj sali SKCa Kapiram sada... e sada teoretisem na temu, da li je moguce da je organizator cekirao datum sa tim klubom, a da u medjuvremenu iskombinuje neko drugo mesto? Nije moj fah, ne razumem se u takav tip organizacije, ali upravo to, kako ce bre momci da sviraju kao ljudi kao sto obicno i sviraju... Quote
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Jao, ovaj kombo bi sjajan bio Prošle godine im oni bili podrška, gledao ih ortak u Budimpešti. Nego, izgleda da će okotobarska turneja biti Opeth+PoS Quote
Et in Arcadia Ego Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) Zapravo, ne: To conclude, during this 2011 edition of Hellfest, we caught the frontman sneaking in Pain Of Salvation’s dressing room. A good opportunity to point out the harmony between the two bands. And yet, Mikael confirms that no musical collaboration is in store. More simply: "We became friends and we’re going to bring them on tour with us in October. I think we have a lot in common, like our love for the Beatles. I respect them. I wasn’t a big fan of Pain Of Salvation until their last album came out. I really like that album. It clicks with me better than the other stuffs that they did. I thought they were a good band before but this album really is something that I listen to, which was not the case with previous albums." http://www.radiometal.com/en/article/opeth-information-hunting-in-the-toilet,36520 Edited July 8, 2011 by Et in Arcadia Ego Quote
Lotus Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Mikael ima cudan ukus kad je PoS u pitanju. Svidja mu se zadnji, dok ostali albumi slabo Quote
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Pa sviđa mu se zadnji jer je skroz njegov trip kapiram, taj zaprljani garage psych, dok s druge strane verujem da mu se prog metal fazon zgadio Quote
Osiris Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 (edited) To sto je mikael izvalio u nekom intervjuu ne mora nista da znaci. Ako ce Opeth njih da vodi na turneju preko bare koja prema njihovom oficijelnom sajtu pocinje 19.septembra i traje ceo oktobar, ako ne i duze, znaci da PoS nece dolaziti u ove krajeve, a sto je u suprotnosti sa njihovim rasporedom prema kojem su oni u to vreme u evropi (i kod nas) tako da tu nesto ne stima... U stvari mogu da ih vode od tog 19.sep. pa do 7. oktobra... Al sve jedno garant nista od opetha u ovim krajevima... Edited July 8, 2011 by Osiris Quote
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Što ne bi štimalo, PoS u solo varijatni ili s kim već u septembru, u oktobru sa Opethom i Katatonijom. Quote
AstralliS Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Kao što rekoh na Opeth temi, taj intervju je rađen u vreme Hellfest festivala (sredinom juna), a objavljen danas, tako da to može na kraju i ispasti mlaćenje prazne slame Quote
Recommended Posts