gavrosaurus Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Izuzetan, one-man bend koji dolazi iz Norveske a koji je, zapravo projekat od Charmand Grimloch tj. povremenog klavijaturiste Emperor. Elem, Tartaros ima 2 albuma "The Grand Psychotic Castle" i "The Red Jewel" i oba su zaista, zaista fantasticna! Zna se da retko hvalim bilo sta ali ovaj bend zasluzuje sve pohvale. Oba albuma su vrlo ambijentalna ali i brza i brutalna, sa puno klavijatura koje daju savrsen smek celom dozivljaju. Ko god je u prilici - neka mu ne padne na pamet da ovo odbije! Da dodam i ovo: nesto klavijatura na "The Red Jewel" je odradio i sam Ihsahn, neka to bude dodatna preporuka. Quote
Natasha! Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 da, obožavam ovaj bend... najbolja mi je pesma Into the faculty of wonderful secrets mada ceo The red jewel je za respect . ne znam stvarno koja pesma je tu losa... ne znam da li imaju nesto vise, ali ja imam samo ta 2 albuma i bukvalno sma odusevljena. znam i to da su im uglavnom tematika duhovi te s toga sam negde nasla da pocetak pesme Into the faculty... koji pocinje nekim šumovima i slično, da je to ustvari kao neka gozba duhova i da se u tom delu duhovi kucaju vinom, što se jelte i čuje u pesmi (zveketanje čaša i sipanje vina) Quote
Natasha! Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 (edited) da dajte, nemoguce da ovo niko nije slusao? Mile.... tj. Grave?... (srećno sutra, i ovde) Edited October 12, 2006 by Natasha! Quote
kuruz Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Sl;ushao Akumu oba. Fantastichno je,uostalom evo moje izjave sa MetalSerbia-e: Odlichna muzika,puno klavijatura,mnoshtvo horor elemenata(ako mogu tako da se izrazim),rezhecih i horskih vokala,grandioznih melodija i fenomenalnih rifova. Pojedini delovi su definitivno gothic,ali to se ne odrazhava na ukupan kvalitet. Nabavljajte!! Quote
Despot! Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Harry Potter black metal U suštini još jurim prošireno izdanje na Digi-pack-u prvog albuma gde se nalazi ona pesma kad nekakva deca-duhovi plaču. Inače jako zanimljiv one-man-band šteta što odavno ne postoji. A šta je sa Grimlochom? Uglavnomm Emperor su krostili drugog klavijaturistu na Wackenu, onog što maše rukama. Mislim da se zove Einjar. Quote
gavrosaurus Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Ta stvar se zove "Letzidah's Hypnotic Children Waltz" i totalno je nenormalna! Tu postoji jos jedna bonus stvar a to je "Into the Faculty of Wonderful Secrets" koja se nalazi i na "The Red Jewel" ... Quote
Natasha! Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 onog što maše rukama Grimloch ne znam ni ja gde je ni sta radi... Marko, da nije tebe ja ne bi ni saznala za ovakav bend/prijekat! Hvala Inace, da li oni imaju jos neko izdanje sem ova 2? Quote
Dreamer Redeemer Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 imaju josh The Heritage from the Past demo Quote
gavrosaurus Posted October 13, 2006 Author Report Posted October 13, 2006 Kad smo poceli sa zahvaljivanjem - hvala i tebi, Natasha! Ovo je jedno od najprijatnijih iznenadjenja u poslednjih nekoliko godina, za mene. Znam da sam te smorio ali evo - i javno se zahvaljujem! Quote
Despot! Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 (edited) Marko, da nije tebe ja ne bi ni saznala za ovakav bend/prijekat! Hvala Ah, beše to jako davno (praistorijski period) Ako neko voli Tartaros neka potraži bend MORGUL. I oni su isto tako iz Norveške, a bili su aktuelni devedesetih. ''Parody of the Masses'' je njihov najbolji album i veoma liči na DIMMU BORGIR tako da će se verujem mnogima svideti. I Morgul prati priču o ''začaranim kućama'', ''duhovima'' i ostalim ljudski fikcijama/maštarijama tipa Brama Stocker-a i ostalčih romantičara iz viktorijanskog perioda. Edited October 13, 2006 by +morgan+ Quote
Despot! Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ta stvar se zove "Letzidah's Hypnotic Children Waltz" i totalno je nenormalna! Tu postoji jos jedna bonus stvar a to je "Into the Faculty of Wonderful Secrets" koja se nalazi i na "The Red Jewel" ... Evo baš sam juče (tek što veče pade) vozio kola po kraju i pustio "Letzidah's Hypnotic Children Waltz". Sjajan osećaj. Posle sam pustio Bal-Sagoth ''e to je tek feeling''. Quote
Grobodan Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Koja ce riba da ti sedne u kola kad pustas takvu muziku,covece? Quote
Natasha! Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Evo baš sam juče (tek što veče pade) vozio kola po kraju ti si polozio vozacki? sad si ko Satir u Roadkill ekstavaganci Quote
kuruz Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Samo je pitanje da l' vozish Porsche,kao Mr.Satyr. Quote
Despot! Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Samo je pitanje da l' vozish Porsche,kao Mr.Satyr. Milsim da to nije bio Satyrov Porsche već je jedno vreme on bio test vozač za neku firmu. Za početak Opet Corsa je odličan, ipak 4000 eura za polovni nije malo suma pogotovo ako taj auto kupiš sam. Za preticanje predlažem slušanje Rhapsody-a i sličnih herojskih bendova. Feeeling je neprevaziđen Quote
Despot! Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Koja ce riba da ti sedne u kola kad pustas takvu muziku,covece? EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
kuruz Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 To je Satyr-ov Porsche,njegov cale ima jako puno novca. Quote
Despot! Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 To je Satyr-ov Porsche,njegov cale ima jako puno novca. Tako sam i ja nešto načuo, al' mi sve jedno-njegova stvar. Nego šteta što nisam mogo da navratim ovih dana do Pešte ili Zagreba da ih vidim. Pitam se samo šta Frost vozi? Zla dvokolica sa sve šiljcima sa strane i upregnutim besnim kerberusima (obavezno sa po par glava) Quote
gavrosaurus Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 A i Satyr ima diskografsku kucu ... "Moonfog" je njegov ... Darkthrone izdaje za njega, Gehenna takodje ako se ne varam ... Quote
kuruz Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Koliko sam chuo,Satyr-a smatraju za najglupljeg blekera u Norveshkoj,znam da je Hellhammer to potvrdio. Quote
gavrosaurus Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 Hm ... Kakve veze ovo ima sa Tartaros ... Nemojmo preterivati ... Quote
Natasha! Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 pa kako nema , morgan vozi kola i pusta tartaros u kolima valjda Quote
Despot! Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) Hm ... Kakve veze ovo ima sa Tartaros ... Nemojmo preterivati ... Ma nešto mi se pobrkalo na kompu...zašto nije izašla i ona slika sa onom ribom Edited October 15, 2006 by +morgan+ Quote
Recommended Posts