Despot! Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 pa kako nema , morgan vozi kola i pusta tartaros u kolima valjda Tako je Nataša, pokaži im Quote
gavrosaurus Posted October 22, 2006 Author Report Posted October 22, 2006 A ovaj Morgul kog si preporucio ... Ovo je jebeno GENIJALNO!!! Uh, kako dobar bend! Bravo za preporuku! Extra! Quote
Despot! Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 A ovaj Morgul kog si preporucio ... Ovo je jebeno GENIJALNO!!! Uh, kako dobar bend! Bravo za preporuku! Extra! Samo uživaj, mogu ja još da vadim bendova...polako, nego me mrzi da otvaram teme o svim tim grupama, projektima... Quote
gavrosaurus Posted October 22, 2006 Author Report Posted October 22, 2006 E pa, hajde, pljuni jos neki predlog ... Ja nisam zainteresovan da kopam po metal sajtovima i to je sve neprovereno i te fore. Cenim svaku preporuku. Ovo, ovaj Morgul je stvarno super. Quote
Despot! Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 E pa, hajde, pljuni jos neki predlog ... Ja nisam zainteresovan da kopam po metal sajtovima i to je sve neprovereno i te fore. Cenim svaku preporuku. Ovo, ovaj Morgul je stvarno super. Vidi ja sam to kopao još kad je počelo da izlazi od '95-te. Quote
gavrosaurus Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 Дај људи, не знате шта пропуштате. Бенд је до јаја ... Quote
Natasha! Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 zbilja jeste zao mi je sto nemaju nesto vise radova vec samo 2 albuma... Quote
Despot! Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 zbilja jeste zao mi je sto nemaju nesto vise radova vec samo 2 albuma... hm mislim d apostoji neki demo sa nekoliko pesama, ali nisam najsigurniji Quote
gavrosaurus Posted June 8, 2007 Author Report Posted June 8, 2007 Сувише истриповане? Tartaros музика је у тоталу истрипована, не само клавијатуре. Quote
Recommended Posts