Ајлин Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Imaš neku specijalnu foru za slanje u koverti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Imaš neku specijalnu foru za slanje u koverti? Samo se pomoliš i kažeš : May the force be with me. Je l' ima gde da se nabavi ili čak skine onaj live što je snimljen kod nas kada su bili sa Holy Moses u kst-u 2002? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Nenadjebivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 command for battle now asounds, die by teutonic steel To je taj vokalist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 ^^Haha, imam taj 'cert na VHSu Niko kao Okkulto, steta sto nije nastavio karijeru negde nakon Desastera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Imaš neku specijalnu foru za slanje u koverti? tek sad videh ovo pa i nema nekakve specijalne fore.gledaj da sto bolje zalepis kovertu i nadaj se da ce stici meni je stizali svaki put i do sada uopste nije bilo problema.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 ^^Haha, imam taj 'cert na VHSu Niko kao Okkulto, steta sto nije nastavio karijeru negde nakon Desastera... Dobar je i Nadal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Kazem ja da bolesno lice A da je dobar...pa, ima svoje trenutke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 (edited) Da je malo pregrub, stoji, ali ima nesto svoje sto ga razlikuje od 100 drugih vokala, a ja to cijenim. Edited October 15, 2009 by Sadomator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 I meni je skroz sad OK, navikao sam se već na njega. Mada je Okkulto ipak neprevaziđen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Pa navikao sam se i ja kada sam ga cuo milion puta, stoji da me je macije krestanje u pocetku bas nerviralo. A i sad po neki put... Onaj Protectorac ga je u "Nihilistic Overture" oduvao za sve pare. I da, se slaze neko da je Nadaliac muska verzija vokala one ribe iz Mosesa? :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 (edited) jel ima uopste neki njihov koncert na netu? ja sam trazio pre par meseci ali nisam nista nasao,tj jesam samo iz Dublina 2004. ali i to je losiji snimak.. Edited October 15, 2009 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 http://www.mediafire.com/?gybdmkwdmnn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted January 9, 2010 Report Share Posted January 9, 2010 odlicno. hvala za link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Ovo nam je promaklo: Zombie Ritual / Devil's Sword (single) February 2010 1. Zombie Ritual (Death cover) 2. Devil's Sword Shaped 12-inch picture disc limited to 999 copies. Ako neko naleti na link, neka ga ubaci ovde. Nisam mogla da ga nadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 nisam ljubitelj deatha pa me to nesto ni nezanima..da se malo pohvalim narucio sam danas kasetu Live in Serbian Hell.jedva cekam da mi stigne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 To ono limitirano što je nestalo pre sto godina? Otkud sad opet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) to je to.rakic je prosledjivao email da jedan decko prodaje neke kasete i ja stvarno inace prelistam te mejlove i neobracam toliku paznju ali mi nekako u oko upala desasterova lajv in serbian hel koja je skoro pa dzaba.reko odma mi to salji :] takav kult se mora posedovati,barem da imam kasetu kada nisam bio na koncertu... Edited August 17, 2010 by dimmu1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Ima i ja naravno, bilo ograničeno na 200 kopija valjda. Super je stvarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 verujem jedva je i nadjoh,bila je par puta na forumu metal arhiva ali to uglavnom brzo odlazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 tek juce uspeh preslusati kasetu.zajebava me moj kasetas pa ne mogu da izvucem najbolji zvuk ali ni ovako snimak nije los.barem ako nisam bio na koncertu da imam snimak i dalje ne verujem da sam nabavio ovaj kult za 300 pisljivih dinara,a trazio sam kasetu godinama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ovo je neverovatno da još nema linkova za novi album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 cekaj,ovo je njemacki desaster?koji kurac ima tema i na bleku i na tresu?iscurio je davno album: http://www.mediafire.com/?kl4191ysitowly1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Hvala ti za link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Nije im nešto ovaj album, jedino što ima nekoliko dobrih gitarskih deonica. Previše trabant metal krljanja za moj ukus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts