PuPaK Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Garant mu je nabio mikrofon sa sve stalkom u bulju i dao 3 otkaza odjednom! Quote
PuPaK Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Na kraju mu je Peter otpevo Let the knife do the talking! Quote
AstralliS Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Ahahaha... To. Radio je НОЖ, kojim Peter secka jabuke u pauzi. Quote
Geralt of Rivia Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 ...ovaj bend po meni ima ja mislim najbolju baladu u celom detah metalu....pesma Slippin Away sa Abducted-a.. Quote
Talvi Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 (edited) Hahaha, prijatelju, zbog nick-a i avatara imas jedan OGROMAN respect od mene... Edited April 8, 2008 by Talvi Quote
AstralliS Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 ...ovaj bend po meni ima ja mislim najbolju baladu u celom detah metalu....pesma Slippin Away sa Abducted-a.. Toooooooo... Careeeeeeeeeee!!!! Quote
PuPaK Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 E ae da posle ovih festivala da otvorimo temu negde da glasamo za Hypocrisy u Srbiji sledece godine,pa ce ovi iz Legacy-ja,Terra nostre da se iscimaju da ih dovedu! Quote
Grob Bez Dna Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 E ae da posle ovih festivala da otvorimo temu negde da glasamo za Hypocrisy u Srbiji sledece godine,pa ce ovi iz Legacy-ja,Terra nostre da se iscimaju da ih dovedu! slazem se s ovim Quote
AstralliS Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 E ae da posle ovih festivala da otvorimo temu negde da glasamo za Hypocrisy u Srbiji sledece godine,pa ce ovi iz Legacy-ja,Terra nostre da se iscimaju da ih dovedu! Haha... Taman bi ovi u to vreme trebalo da imaju novi album, i ako tad ne budu došli, počeću da jedem govna. Quote
PuPaK Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 BTW sad gledam onaj koncert na bonus Virus cd-u i..... :rockdevil: jebu nanu naninu i majcinu dusicu! Quote
PuPaK Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 A u Pupak!Daj to ciki! Enjoy http://www.megaupload.com/?d=1W6VF27X http://www.megaupload.com/?d=2O66978Y Quote
WoI Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 kada je izasao virus odma ti ja otisao u mordor da ga kupim, al dobro nije bio dosao kod nas jos pa morah da pricekam al posle doso, i to taj limited edition sa tim certom Kakva svirka bog te mazo Samo kratko bre a i publika mi je ubdeljivo najveci minus Quote
Talvi Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 E ae da posle ovih festivala da otvorimo temu negde da glasamo za Hypocrisy u Srbiji sledece godine,pa ce ovi iz Legacy-ja,Terra nostre da se iscimaju da ih dovedu! Quote
AstralliS Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 kada je izasao virus odma ti ja otisao u mordor da ga kupim, al dobro nije bio dosao kod nas jos pa morah da pricekam al posle doso, i to taj limited edition sa tim certom Kakva svirka bog te mazo Samo kratko bre a i publika mi je ubdeljivo najveci minus Da, i meni je zasmetalo to što veoma malo traje, taman sam počeo da se zagrevam, kad ono već kraj, haha... I publika, nogo su bre smoreni, da li zato što ih često gledaju, ne razumem. Nama bi jako dobro došli ovde. Quote
PuPaK Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 More ovde bi biija rsum i sigurno ljudovi ne bi stojali ko da svako ima po kolac u dupe! Quote
Talvi Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Nego, 'oce li vise ta verzija 0.0.8, ucrvasmo se cekajuci??? E, da, sto se tice one price o Hypocrisy baladama, meni je Paled Empty Sphere uvek bila vrh svih vrhova... Quote
Angelystor Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Elastic Inverted Visions. Moze da prodje kao "balada". Obozavam. Quote
Recommended Posts