Lunar Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Kako post, mislish na pre-Hypocrisy eru? Dobar je Destroys Wacken. Quote
AstralliS Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Mislim na post-Hypocrisy eru, odnosno na albume koji su izašli nakon Hypocrisy albuma, uključujući i taj. Dakle "Hypocrisy", "Into The Abyss", ("Catch 22"), "The Arrival" i "Virus" Quote
WoI Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Ono što mi nedostaje u Hypocrisy opusu je jedan live album koji bi pokidao. "Destroys Wacken" je ok, ali čini mi se da nije na pravi način prezentovao bend. Onaj "Live & Clips" je bio samo nagoveštaj, imam potrebu da čujem neko oficijelno live izdanje benda, po mogućstvu dva sata svirke. Mogao bih i setlistu da napravim. ima Virus bonus DVD sa koncertom iz 2004. Jos bolje nego Wacken Quote
Satyr Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 jedino mi se Penetralia nesto preterano ne svidja.... mada ni Osculum Obescenum nije nesto posebno Mogao bih i setlistu da napravim. realno setlista je najnebitnija stvar, jer otprilike sta god da sviraju u pitanju je masterpiece Quote
Џрк Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 ima Virus bonus DVD sa koncertom iz 2004. Jos bolje nego Wacken Taj bonus DVD cini mi se da si mi ti srezao. Sranje je Quote
AstralliS Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 ima Virus bonus DVD sa koncertom iz 2004. Jos bolje nego Wacken Znam za DVD, ali mislio sam na live album. realno setlista je najnebitnija stvar, jer otprilike sta god da sviraju u pitanju je masterpiece Slažem se ja sa ovim, ali mislio sam na "setlistu jednog fana" Quote
Satyr Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 jel ima negde dobar torrent za taj Virus DVD ne skida mi se preko RS-a, osim ako ima manje od 10 linkova Quote
WoI Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Taj bonus DVD cini mi se da si mi ti srezao. Sranje je Ajd bezi DVDu nista ne fali Pogotovu kad opale Necronomicon :rockdevil: Quote
AstralliS Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 jel ima negde dobar torrent za taj Virus DVD ne skida mi se preko RS-a, osim ako ima manje od 10 linkova Registruj se na http://torrents.ru, i skidaj šta voliš, a ima svašta. Quote
Satyr Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 (edited) kakva je ono glupost ima radno vreme kad mogu da se registrujem lol edit daj mi tvoj acc ako oces, pomoci cu ti da odrzavas ratio Edited April 29, 2009 by Satyr Quote
Grob Bez Dna Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Neznam za vas ali meni je proshli album bio strashno mlak i dosadan. A i neverujem da ce ovaj novi biti ishta bolji. nemoj pisati na hypocrisy temi. idi na metalkorov. Ceo "Into The Abyss" je kvalitetan, ali najviše volim "Digital Prophecy" i "Unfold The Sorrow", pogotovo ovu drugu. Savršeno. deathrow Quote
AstralliS Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 "Fire In The Sky" i "Deathrow" su "kostur" tog albuma, a ove dve koje sam spomenuo su mi favoriti iz senke. Quote
Grobodan Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 HYPOCRISY, the Swedish extreme metal band led by guitarist/vocalist Peter Tägtgren (also of PAIN), has set "A Taste Of Extreme Divinity" as the title of its new album, due on October 23 in Europe via Nuclear Blast Records. HYPOCRISY will kick off a U.S. tour in support of "A Taste Of Extreme Divinity" on November 5, with ENSIFERUM as the headliner. A European headlining trek will follow in January 2010. Quote
Talvi Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Opa, omot u oldschool stilu, ali me naslov nesto ne odusevljava. HYPOCRISY will kick off a U.S. tour in support of "A Taste Of Extreme Divinity" on November 5, with ENSIFERUM as the headliner. A European headlining trek will follow in January 2010. Tek sad videh ovo. Jebeno ponizenje. Uzas. Quote
Talvi Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Samo se nadam da ovaj omot i naslov ne oznacavaju otklon od "alien" tematike, ipak je to jedan od razloga zasto svi obozavamo Hypocrisy. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Opa, omot u oldschool stilu, ali me naslov nesto ne odusevljava. Tek sad videh ovo. Jebeno ponizenje. Uzas. Sto brate? Quote
Talvi Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 (edited) Sto? Zato sto jedan od najboljih, najbitnijih i najkultnijih bendova u istoriji (svedskog) death metala ide na turneju kao predgrupa jebenom Ensiferum-u koji su srali u gace u vreme kada je Hypocrisy bio kultan bend, a koji je sada headliner jer se gomila klinaca nalozenih na vikinge i bitke lozi na njih i kupuje njihove diskove jer je to najnoviji trend u svetu. Eto, zato je ponizenje. Edited July 14, 2009 by Talvi Quote
oʞɾoƃ Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Htedoh ja odgovoriti, ali je Talvi fenomenalno sročio Quote
BLAGOJE Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 e tako to ide.jedini bend koji su ispali ljudi po ovom pitanju je niko drugi nego jebena metalika,koja je u zenitu popularnosti bila predgrupa merciful-u devedesetih. Quote
BLAGOJE Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 pa sta ako su pare?kad je neko institucija zanra valjda su mogli eto da kazu da su co-headlineri,stvarno ne vidim koji ce im kurac to kurcenje.kakvi kreteni,mater im jebem. Quote
Talvi Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Nazalost, bilo je ovakvih primera u svetu na bacanje. Possessed predgrupa Machine Head-u, Annihilator predgrupa Trivium-u... Jebem ti ovu muzicku industriju i ovaj masovni ukus kad cak ni death metal ne moze da ga zaobidje. Quote
Recommended Posts