FURSTEN-der-FINSTERNIS Posted June 14, 2003 Report Share Posted June 14, 2003 HYPOCRISY-svirka do bola ... "da se razbijesh"... ali ova vanzemaljska tematika me malo podjebava tako da bih im ja dao neko 7 ipo u globalu... malo licemjerno od mene ali jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAstralSleep Posted June 15, 2003 Report Share Posted June 15, 2003 Hmmm... Dosta cudni zvuci, zalaze u razlicite pravce, ali po meni sve to predstavlja fenomenalnu kombinaciju. Sve u svemu, zajebani su skroz i uzasno dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAstralSleep Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 Ma, sva se najezim kada cujem neke njihove stvari, narocito pojedine rifove.Za neke pesme nije normalno koliko su dobre, kao npr Killing Art, Distroyed, Another dead end, Legions Descend,Blinded, Reborn,Mind Corruption..... Ma ima ih gomila Svaka im cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moon_dust Posted June 16, 2003 Report Share Posted June 16, 2003 ..mozda ponavljam necije reci....ali me mrzi da sve citam...... "Penetralia" i "Osculum Obscenum" su fenomenalni death albumi..... sa stvarima kao n.p.Nightmare;Left to Rot;To Escape is to Die;Pleasure of Molestation;Inferior Devoties;... su prakticno napisali pravila death metala...."The fourth dimension" i "Abducted" su isto cool...... u to vreme je bilo nesto novo...... neki neo-death....... ali sve sto je posle izaslo je samo veliki SHIT......... ABYSS JE COOL..................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 22, 2003 Report Share Posted July 22, 2003 od deatha medjuostalom slusam Hypocrisy....imam sve njihove albume...dobra muzika.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleara Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 Hypocrisy...kad god cujem Fractured millennium, najezim se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOJVODA Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 Joj da, onaj uvod....divota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleara Posted August 6, 2003 Report Share Posted August 6, 2003 Eh, bas taj horski uvod sam 'isekla' i pustam ga po ceo dan 8) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted August 6, 2003 Report Share Posted August 6, 2003 dobra je to pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansi Posted April 3, 2004 Report Share Posted April 3, 2004 I ja imam 10 years of... odlican je spotovi su super. Hypocrisy je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravendark Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 Meni su (skoro) sva Hypocrisy izdanja odlicna!Legende...a "Fractured Millenium" mogu bukvalno non-stop da slusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Definitivno odlican i dugovecan bend. Popularan je i medju death i medju black fanovima ... a svidja se i nama svastojedima Nemacka medicina je najbolja na svetu !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhad Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Gledala sam ih sad po drugi put i moram reci da su me ponovo veoma obradovali )) kvalitetni su i mocni )) Jeobte sta radi pevac ono je d ane verujes tip tolko visoko ne trenutke vristi da zaista pocinje da boli glava sigurna sam da je u stanju da glasom razbija staklo davno nisam cula nekog sa tolikim rasponom genijalno ... Mada moram priznati da momci ponekad malo i odradjuju svirku ali im treba oprostiti jer su ipak zestok kvalitet ) Bilo je super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted April 9, 2004 Report Share Posted April 9, 2004 Definitivno odlican i dugovecan bend. Popularan je i medju death i medju black fanovima ... a svidja se i nama svastojedima Nemacka medicina je najbolja na svetu !!!! Nemacka? Nisu li oni Svedjani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Definitivno odlican i dugovecan bend. Popularan je i medju death i medju black fanovima ... a svidja se i nama svastojedima Nemacka medicina je najbolja na svetu !!!! Da oni jesu Svedjani . Btw. Osculum Obscenum , Penatralia i The 4th Dimension. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Inquisitor Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Sada im je izasao The Arrival.Cuo sam dve pesme.Dobro je u odnosu na Catch 22,koji je po meni sranje.Od ranijih Osculum Obscenum,The 4th Dimension. Request Denied,Killing Art ,Rosewell 47,Penetralia,God Is A Lie su najbolje pesme,ali Deathrow(no regrets) je pesma koja me odusevljava,kakav uvod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansi Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Death Row (No Regrets), Osculum Obscenum, Unleash the Beast. Po meni tri najbolje pesme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted April 24, 2004 Report Share Posted April 24, 2004 TO! ABDUCTED JE PONOVO LEGALAN ALBUM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted April 28, 2004 Report Share Posted April 28, 2004 ste gledali novi spot? jao majko dolso mi da placem...kako sam plakao zbog novog albuma a sad i spot!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 Do sada slusah "Penetralia" i to mi je za sada album koji definitivno nalazi mesta u mojih top 10! Odlican albujm, na kome ako se ne varam peva Legia iz MArduka...i ovde mnogo vise gotivim njegov glas nego u vec-pomejnutom black bendu... DAlje slusah "Hypocrisy" koji je vrlo melodican, i razlikuje se od Pene, zanimljivo da, sto se tice textova, po kcalitetu su mi skoro isti kao na prvom, znaci po tom pitanju se i ne vidi neki napredak. Znaci,..sadizam, sadizam, malko satanizam..itd "Elastic Inverted Visions" mi je bre himna ovih dana Zajedno sa tekstom i onakvom atmosferom, pesma mi je jedna od najjezivijih!! koje sam ikada cuo... DAlje slusah...nazalot..."Catch 22" nista drugo da kazem osim ...sta im je ono trebalo!!! Peter se zestoko zajebo ,...nadam se da je novi "ARrival" mnogo bolji... LONG LIVE PETER AND HYPOCRISY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 BTW...sta bese znac HYPOCRISY? Skrnavljenje?(znam da je to desecration...ali mislio sam da i ovo ima tako nekvo znacenje,,,) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 na prvom nije pevao legion vec dominion caligula...a hyporisy je licemerstvo, licemerje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 @ Kai Defilenment je takodje skrnavljenje... Elem, dal' je iko chou od Hipokrizije pesmu "Fuck U"? Ima je na live u Vakenu... I po svemu sudecji je obrada... Zna li iko chija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 na prvom nije pevao legion vec dominion caligula...a hyporisy je licemerstvo, licemerje.... e da...pomesao sam...Emperor Kaigula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Share Posted May 9, 2004 @ Kai Defilenment je takodje skrnavljenje... Elem, dal' je iko chou od Hipokrizije pesmu "Fuck U"? Ima je na live u Vakenu... I po svemu sudecji je obrada... Zna li iko chija? Cuo sam..i jaka je...svidja mi se solo..ali iskreno,..mislim da nije ono Hypo-eva pesma..tj..slazem se da je obrada.. Ali cija majku mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts