Mita Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Sto? Zato sto jedan od najboljih, najbitnijih i najkultnijih bendova u istoriji (svedskog) death metala ide na turneju kao predgrupa jebenom Ensiferum-u koji su srali u gace u vreme kada je Hypocrisy bio kultan bend, a koji je sada headliner jer se gomila klinaca nalozenih na vikinge i bitke lozi na njih i kupuje njihove diskove jer je to najnoviji trend u svetu. Eto, zato je ponizenje. iako mnogo vise slusam Ensiferum od Hypocrisy-ja slazem se sa tobom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrasher Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Nazalost, bilo je ovakvih primera u svetu na bacanje. Possessed predgrupa Machine Head-u, Annihilator predgrupa Trivium-u... Jebem ti ovu muzicku industriju i ovaj masovni ukus kad cak ni death metal ne moze da ga zaobidje. E to za Possessed i Annihilator je stvarno bio skandal. Ali ste ces... Sto se tice Hypicrisy-ja, mislim da je njima ipak najbitnije sa sviraju pa makar i kao predgrupa Ensiferumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Naslov novog albuma...ja jos ne verujem...pa da je i od Behemotha, mnogo bi bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 odlican omot. a takav ce i album biti. inace, slazem sa sa talvijem za gejsfirijum. sramota. ipak je hypocrisy jedan od najboljih death metal bendova ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Nego, sad nesto kontam - kao da nije dosta sto je Peter (pre)zauzet sa Pain-om, sad ce i Horgh-ovo angazovanje u vaskrslom Immortal-u garantovano da dodatno uspori Hypocrisy. Taman kad pomislis da ne moze sporije, ono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Treba uzeti u obzir da je to americka turneja, a postoje bitne razlike izmedju popularnosti bendova u Evropi i Americi. Normalno da je ovo smesno ali pare su cudo. Pa ne vidim bas da ce usporiti kad izdaju novi album i idu na americku i evropsku turneju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Ma to stoji, ovo je sad zakazano i slus, ali posle toga kad se opet razidju svako na svoju stranu djavo nece moci da ih sastavi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 uzgred, prodaje li ko the final chapter? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ja ne prodajem .to mi je drugi original u zivotu,poklon. BLACK: kakve to veze ima?aj mi povezi pare sa rispektom molim te?kvlt je kvlt,bilo to usa,meksiko,sudan,mozambik,sejseli.ja ih shvatam,oce na americko trziste,pa su prihvatili,ali potez ovih pedera da barem ne co-headlinuju samo pokazuje da su se oparili,pa se kurce.nista drugo.pa hell,i u finskoj su hypocrisy kvlt.vazda sam mrzio finske bendove,mater im pedersku jebem.kakva pederska zemlja,kakvi pederi od ljudi.majku im jebem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jes' Finska pederska zemlja, to je tačno A i smešno mi je kad oni pevaju o Vikinzima, oni koji su obrađivali zemlju i gajili ovce i koze dok su Vikinzi ratovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 omot mi je bas bzv. a ovo sto su predgrupa necu ni da komentarisem. talvi je rekao sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Omot je sranje, mada nisam nishta tu posebno ni ocekivao. Inache sta vam je ljudi? Grupa ko grupa, taman Hypocrisy moze da se predstavi mladjoj publici. A i kolko god vi koristili termin kvlt, ne mozete osporiti da Ensiferium je sada mnogo popularniji i ima vecu publiku od hypocrisya(pogotovo naglasak na US). Ajde bre, kolko je dosad boljih bendova bilo predgrupa josh losijim grupama, pa sta. Iskreno ne bi me cudilo da za sledecu US turneju budu predgrupa dragonforceu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Ja kazem pare,i boli ih kurac sta mi ovde kenjamo.Uvek ce imati svoju publiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 lunare ocigledno za tebe hypocrisy nije kvlt kad ovako pricas,tako da ne vidim sto si prozvan da pricas o ovome,sem ako si fan gejsiferuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 lunare ocigledno za tebe hypocrisy nije kvlt kad ovako pricas,tako da ne vidim sto si prozvan da pricas o ovome,sem ako si fan gejsiferuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ja bih primetio da onda ocigledno da ni za samog Petera Hypocrisy nije kvlt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 jebena metalika,koja je u zenitu popularnosti bila predgrupa merciful-u devedesetih. Pomešao si nešto, to nije istina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ne mozete osporiti da Ensiferium je sada mnogo popularniji i ima vecu publiku od hypocrisya(pogotovo naglasak na US) ...što nipošto ne znači da su kvalitetniji (pogotovo naglasak na US). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ... sto niko ovde ni ne tvrdi, i sto nije kriterijum za odredjivanje headlinera ocigledno vec vec jedino popularnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Naravno. Ne vidim što se primate toliko, nije ni prvi ni poslednji put da neki kult ide kao predgrupa popularnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Niko ne kaze da ovo nije opravdano, mi samo pizdimo nad takvim razvojem situacije i kukamo sto nije obrnuto. Mada, da sam na Peter-ovom mestu dobro bih razmislio da li, posle skoro 20 godina karijere, vredi biti predgrupa nekoj finskoj "klincadiji" za saku dolara. Ali ok, svi smo razliciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Taj rad realno, ja da sam u nekom mega popularnom bendu i da mi dođe neki kult i kaže "mogu da budem predgrupa", verovatno bih iz pijeteta napravio bar co-headliner situaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 E, pa to. Medjutim, tu se, zapravo, ponajvise pitaju kojekakvi menadzeri, izdavaci, kurcevi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 pitaju se kurac.vise bi klincadije u us doslo da vidi o cemu se radi kad bi e pompezno najavila turneja sa kvltom.cisto kurcenje k'o in gejnes sto su pozvali sepulturu samo da bi rekli da su oni toliko veliki da im je i jedna sepultura predgrupa. Grob: nisam pomijesao,to je bila evropska turneja prvog reuniona MF.metalika je svirala 5-6 koncerata po 45 min starih stvari kao cista predgrupa,iz postovanja,posto i sam znas koliko se loze.ali ok,znamo larsa i njegove kombinacije,tako ne cudi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 pitaju se kurac.vise bi klincadije u us doslo da vidi o cemu se radi kad bi e pompezno najavila turneja sa kvltom.cisto kurcenje k'o in gejnes sto su pozvali sepulturu samo da bi rekli da su oni toliko veliki da im je i jedna sepultura predgrupa. Razumem koliko toliko za Ensiferum, ali jel moguce da ti je i In Flames in gejnes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts