Jump to content

Recommended Posts

Posted

P. je stvarno neumoljiv.

Josh nije uspeo da odvali chitav album natprosechnoshcu. Cenim da im je IV dimesion zakucao sudbinu. Uvek che biti B produkcija, Daje im na kultnosti al' nikad neche biti nishta vishe od dobro prokuvanog pasulja.

shteta.

Posted

Ja bih rekao da im je najjači album Hypocrisy, mada ni Into the Abyss i The Final Chapter ne zaostaju. Defiinitivno im nijedan album nije sjajan od početka do kraja, jer su ih radili po principu naizmenično - jedna pesma krljanje, jedna melodična. Ja naravno slušam samo ove melodične. :)

Posted

Meni se taj prvi bas svidja. Sto neko rece, to je mozda trebao biti Pain album, ali svejedno. Na primer, "Another Dead End (For Another Dead Man)" mi je mnogo draza u prvobitnoj verziji. :da:

Posted

Shvatio sam zašto je Hypocrisy predgrupa Ensiferumu. Ima ovde u školi dve neke ribe, Amerikanke, obe se prže na Ensiferum, Wintersun, Norther i tu priču užasno, nose dukseve, idu do Finske da bi videle bendove itd. Pitam ih ja "jeste čule za bend Hypocrisy?" Šta mislite da je bio odgovor?

Posted
Shvatio sam zašto je Hypocrisy predgrupa Ensiferumu. Ima ovde u školi dve neke ribe, Amerikanke, obe se prže na Ensiferum, Wintersun, Norther i tu priču užasno, nose dukseve, idu do Finske da bi videle bendove itd. Pitam ih ja "jeste čule za bend Hypocrisy?" Šta mislite da je bio odgovor?

jbg sta si ocekivao od Amerikanaca :lol: