Jump to content

Recommended Posts

Posted

E i meni se ide na taj Agalloch, tad cu vec biti slobodan, vredelo bi razmisliti. ;)

:rolleyes: Nema shta tu da se razmishlja ako imash pare idesh ako nemash ne idesh barem kod mene je tako, oni su mi u top 5 bendova zbog kojih bi putovao u inostranstvo da ih gledam.

Posted

Dobro organizacija bi bila malo zajebanija, mada ne bi trebalo da je raketna nauka skupiti 4-5 ljudi za put, josh ako neko ima auto iff. :pivopije:

Posted

Btw, ja i svrsavam od same pomisli da vidim Pain uzivo. :da: Nekako, cini mi se da bih na Hypo-u ipak gledao da malo stanem sa strane, gledam cert na miru i uzivam, dok bih se na Pain-u polomio k'o decja hodalica, iznosili bi me napolje. :haha:

Posted

Btw, ja i svrsavam od same pomisli da vidim Pain uzivo. :da: Nekako, cini mi se da bih na Hypo-u ipak gledao da malo stanem sa strane, gledam cert na miru i uzivam, dok bih se na Pain-u polomio k'o decja hodalica, iznosili bi me napolje. :haha:

Josh fora kad bi prva pesma bila Monkey Business, ne bi ni doziveo drugu pesmu, intro i pravac urgentni.

Posted

Josh fora kad bi prva pesma bila Monkey Business, ne bi ni doziveo drugu pesmu, intro i pravac urgentni.

Tako otprilike i zamisljam sam pocetak. :haha: A tek kada bi trebalo da sastavim setlistu iz snova za Pain, to bez 3 sata ne bi islo. :haha:

Posted (edited)

Feb 17 2010 8:00P

Arena Vienna

Feb 18 2010 8:00P

Diesel Club Budapest

Mar 3 2010 8:00P

Brew House Gothenburg

Mar 4 2010 8:00P

Klubben Stockholm

Mar 5 2010 8:00P

House Of Metal Umeå

prazan prostor izmednu 18 Feb i 3 Marta

realno mislim da ima nade :haha:

Edited by Mita
Posted (edited)

tacno bi umro na njihovom koncertu. realno.

Pa ajde da idemo da umresh :D nece izaci skupo, vize ukidaju, i josh 4 dana posle mog rodjendana, tako da cu imati novce sigurno, a ti si burzhuj i novci ti nece biti problem :)

Edited by Diddy