STARSHOOTER_SUPREME Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Svako se bori za metal onako kako zna evo i Pera ima svoje selo tam u Svetske ,bitno je da ulazes u svoj slobodarski duh.....i da da imas sve orginale svojih 18 omiljenih bendova minimum:P 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Nesu za moderatora odma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 za lektora, bre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Nije bitan metal, bitno je lepo pakovanje. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabigeorgii Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Ako nekoga zanima DVD Imaju, trenutno, dva torrent-a, u nacelu su isti, samo je jedan image a drugi je po fajlovima; http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3796388 http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3796408 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupakable Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Ima i odje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Nikako da napisem -dokumentarac je odlican! Svim fanovima za obavezno pogledati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 jos nema nekih netorent linkova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Nikada necu skapirati zasto ljudi izbegavaju torrente, ali nikada. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 jos nema nekih netorent linkova? Ja nisam našla. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabigeorgii Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ne znam, uvek nadjem sve, ali bas sve na torrent-u, mada i dalje volim da imam dobri stari audio disk, traku, podseca me na dobra stara vremena kada net nije unistavao magiju cekanja da izadje nesto novo i stigne do nas. "Hell Over Sofia" mi je ok, mada sam stvarno vise ocekivao od dokumentarca, pratim Hypocrisy od '99 kada sam nabavio "Hypocrisy Destroys Wacken" na VHSu i nekako mi taj snimak ima dusu i energiju. Novi DVD je sasvim OK ali sam ocekivao dokumentarac koji ce me oduvati, posebno sto obozavam Hypocrisy. Sve vreme sam se nadao da ce se pojaviti Lars Szöke ili neka zvanicna verzija o napustanju band-a, posto je meni ona o njegovoj zavisnosti od igrica isuvise smesna, Mikael Hedlund prica o neslaganju...ali...nista. Koncert je kao koncert sasvim ok. Ipak mi je "Hypocrisy Destroys Wacken" neprevazidjen, ima neku energiju, mracnu, taman mi nekako stavlja, na nesrecu, tacku na dotadasnji period rada koji im je fantastican... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ne-torrent linkovi za DVD: http://www.metalchesh.com/dvd/1732-hypocrisy-hell-over-sofia-20-years-of-chaos-and-confusion-2011-dvd9.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ne znam, uvek nadjem sve, ali bas sve na torrent-u, mada i dalje volim da imam dobri stari audio disk, traku, podseca me na dobra stara vremena kada net nije unistavao magiju cekanja da izadje nesto novo i stigne do nas. "Hell Over Sofia" mi je ok, mada sam stvarno vise ocekivao od dokumentarca, pratim Hypocrisy od '99 kada sam nabavio "Hypocrisy Destroys Wacken" na VHSu i nekako mi taj snimak ima dusu i energiju. Novi DVD je sasvim OK ali sam ocekivao dokumentarac koji ce me oduvati, posebno sto obozavam Hypocrisy. Sve vreme sam se nadao da ce se pojaviti Lars Szöke ili neka zvanicna verzija o napustanju band-a, posto je meni ona o njegovoj zavisnosti od igrica isuvise smesna, Mikael Hedlund prica o neslaganju...ali...nista. Koncert je kao koncert sasvim ok. Ipak mi je "Hypocrisy Destroys Wacken" neprevazidjen, ima neku energiju, mracnu, taman mi nekako stavlja, na nesrecu, tacku na dotadasnji period rada koji im je fantastican... Da, i ja sam ocekivala Larsa, obzirom da su se bukvalno svi sem njega pojavili...Sad,sigurno ima razloga zasto je tako, a i ova dvojica sasvim su dovoljno pricala o njemu i njegovom znacaju za sam Hypo zvuk i td. Sem toga, meni dokumentarac odlican, super su razbili pricu o olbumima,taman na polovini, onim zajebancijama sa koncerata. Drzi paznju od pocetka do kraja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Dajte dokumentarac u nekom divx-u, nema šanse da ću skinuti 8 GB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Nikada necu skapirati zasto ljudi izbegavaju torrente, ali nikada. Znaš zašto: evo ja sam našao Lanfear - Art effect na 320kbps samo na torentima, stoji mi na 87% već 7 dana. Marš bre u kurac torenti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Evo ti Lanfear, jeb'o te Lanfear: http://depositfiles.com/files/hopk601y5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 KAKO? Prevrnuo sam boga oca. Jedino ako ga je neko aploudovao u poslednjih 7 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 getalbums.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Evi ti i ovde neki http://rapidshare.com/files/117310903/Lanfear_-_The_Art_Effect__2003_-www.metalwar.org.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 getalbums.ru I tu sam tražio, baš mi je čudno ovo sve. Evi ti i ovde neki http://rapidshare.com/files/117310903/Lanfear_-_The_Art_Effect__2003_-www.metalwar.org.rar Mene neko gore zajebava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Grešan si Grobe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Znaš zašto: evo ja sam našao Lanfear - Art effect na 320kbps samo na torentima, stoji mi na 87% već 7 dana. Marš bre u kurac torenti. Ko ti je kriv sto si naso los torrent. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Dajte dokumentarac u nekom divx-u, nema šanse da ću skinuti 8 GB. Kreni polako,sto pre krenes pre ces zavrsiti inace, ja kad sam skidala, istovremeno i cimerka u drugoj sobi skidala neki film, jebo je film, kad nisam i nju i komp izbacila napolje. Duplo mi je usporila stvar. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Ma fora je što nemam ni memorije za to, meni je hard uvek sveden na nekih krajnjih 4 GB slobodne memorije, sve ostalo je zatrpano. I tu sam tražio, baš mi je čudno ovo sve. Mene neko gore zajebava Ja kucao u Google "Lanfear - Art effect 320", 1. rezultat na 3. strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 tetka gubi zivce na drugoj strani 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts