wild cat Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Hypocrisy.. kako vi izgovarate to? kod nas govore "hajpokrisi", neko kaže "hipokrajsi", neko "hipokrisi" naj song: deathrow (no regrets) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Kap'ram da je "hajpokrisi"..dodushe ovde u lokalnom govoru kad se bend spominje govorimo "hipokrisi" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Pa i jeste Hipokrisi, zato sto se pise sa Y a ne sa I. Uostalom recnik u ruke, pa proverite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 pa hipokrisi boze moj. ne kazete hajpokrit vec Hipokrit Deathrow je dobra pesma ali najjaca njihova "balada" Paled Empty Sphere.Kad sam prvi put cuo u kakvu depresiju padoh jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Uh..jebemga onda..ipak ovi seljaci znaju neshto onda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 dobro der da se ostavimo recnika i izgovaranja hipokrizi-a,nego jel gledao jos ko taj bonus dvd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Da, i ja uzeh taj sa DVD-om, i ono, cini mi se da je koncert prava tezga jer su jebeno mrtvo izgledali na bini. A ko i ne bi kada sviras pred istom publikom po stotim puta, a i pritom su mirni ko da su u jebenom pozoristu. Moguce je da je tome dorpinela i lista pesama koja se uglavnom sastojala od sporijih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 pa znas kako to je otprilike uvek isto sa nekom inostranom publikom.Nikad nasoj publici nece ni prismrdeti.Bilo je par veoma malih sutkica na Necronomicon i Fusion Programmed Minds. Iako koncert nije bas toliko dinamican momci su zaista pakelno odradili posao.Peter i dalje peva ko nenormlana Horgh ubija kolko dobro svira...Sve u svemu veoma jebacki ako se zanemari to sa publikom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 sori for dabl posting al ima li nekih gitarista koji su zainteresovani za sviranje hypocrisya? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 pa znas kako to je otprilike uvek isto sa nekom inostranom publikom.Nikad nasoj publici nece ni prismrdeti.Bilo je par veoma malih sutkica na Necronomicon i Fusion Programmed Minds. Iako koncert nije bas toliko dinamican momci su zaista pakelno odradili posao.Peter i dalje peva ko nenormlana Horgh ubija kolko dobro svira...Sve u svemu veoma jebacki ako se zanemari to sa publikom. Ma vidi, niko se ne buni na njihovo sviranje. Mislim, bilo bi porazavajuce da se buni, nego ja uopste mislim na njihov nastup. Apsolutno mrtav i bez energije, sto se dalo i zakljuciti po samome Peter-u koji je obicno pricljiv na koncertima i voli svasta da kenja izmedju pesama. Ovaj put cak ni toga nema, tj. ima ali veoma slabo. Mada opet, ne zameram im, jer je svirka bila na nivou, a i ja bih se do jaja smorio kada bih imao publiku koja te nemo posmatra osim par pojedinaca koji pevaju tekstove i skakucu okolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Heh jebga to jeste.Ono mislim stvarno ponizavajuce za takav bend da ima tako losu publiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 sori for dabl posting al ima li nekih gitarista koji su zainteresovani za sviranje hypocrisya? Jesam ja( sa Batom smo vec svirali Rosewell) Ivane, ali ti to nema sanse da skines u originalu Moras jos da ucis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Jesam ja( sa Batom smo vec svirali Rosewell) Ivane, ali ti to nema sanse da skines u originalu Moras jos da ucis ne kaki druze ako oces oces ako ne nema veze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 najgluplje je otvoriti svirku sa Rozvelom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Rozvel u sredini prva pesma Fusion Programed Minds da oduvas publiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 evo sad slusham bootleg iz montreala od proslu godinu i bash sa rozvel pocheli svirku..al dobra svirka Al najjacha fora kad krene "Abyss' ovaj najavljuje u fazonu "Sa'ce mo malo da usporimo", a cela publika glasno "NOOOO!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 evo sad slusham bootleg iz montreala od proslu godinu i bash sa rozvel pocheli svirku..al dobra svirka Al najjacha fora kad krene "Abyss' ovaj najavljuje u fazonu "Sa'ce mo malo da usporimo", a cela publika glasno "NOOOO!!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) ne kaki druze ako oces oces ako ne nema veze Ma ja bih to svirao, ali sa ljudima koji znaju svoj deo posla a ne da bude raspad Edited March 16, 2006 by Heavy jerk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ma potrefim i ja ponekad nesto druze. Ako bar nesot znam to je da svirma ovu jebenu duplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 E, Ivane, ti bre ne mozes da potrefis slova na tastaturi kao sto se i vidi iz prilozenog, a kamoli neki patern na bubnjevima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 E, Ivane, ti bre ne mozes da potrefis slova na tastaturi kao sto se i vidi iz prilozenog, a kamoli neki patern na bubnjevima slova na tastaturi je komplikovanije potrefiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ma kuratz... uci, uci...ko uci taj nauci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild cat Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 d šta reći? ..hypocrisy..moj najdraži bend koji postoji (uz death).. into the abyss moj naj album.. deathrow (no regrets) je jebena pjesma.. ovaj novi album, virus, mi baš i nije sjeo..iako je odličan..ali nema mi do the arrivala, koji lyricksi, koje fraze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Jao ovaj novi je remek delo...hvala ti WoI sto si me snabdeo brate...znaci razara album koliko je jak...pre ih nisam voleo ali uglavnom zato sto sam jedino cuo Catch 22...koji i nije neki album po meni...ali ovaj Virus...svakim slusanjem je sve jaci i jaci... Za sada mi je prva pesma favorit...(Warpath) E svaka chast za sliku u potpisu! Edited July 21, 2006 by StarbreakeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts