+Abigail+ Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Svaka Cast! Drago mi je da je stranica gotova. Jedva cekam novi album i svirku 19. ;] Quote
walk Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 1 Pjesmu sa novog nadolazeceg albuma Zemljo Ukleta mozete da skinete sa www.krvpropaganda.com Quote
Jedite Govna Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 upravo snimih ''Zemljo Ukleta'' hm slusam, slusam... svidja mi se Bjesov vokal, a i muzika je cist bm. p.s. navratite ponekad i u inostranstvo... Quote
Шöне Мики Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Jebacki bend,svaka cast ljudima,obozavam "Silna Volja Srebra", ceka se izdavanje "Ukleta Zemljo" Quote
RNA Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Zanimljiv bend, jedini cije su live pesme bolje od studijskih. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 Ne znam ok su uzivo... Quote
walk Posted January 11, 2007 Author Report Posted January 11, 2007 KRV "Ukleta zemljo" (Walk Records) 2007. CD Black metal - BOSNIA & HERZEGOVINA Cini se da je prethodna godina za sastav Krv bila plodonosna. Nekoliko prestiznih nastupa uz zadovoljavajucu prodju debi full-length ostvarenja - "Silna volja srebra", ucinili su da sastav bude u "stanju" kreativnog zamaha. "Walk Records", kao i u prethodnom slucaju, stoji iza benda, koji se auditorijumu predstavlja sa novih 9 numera + bonus "live" songom "Crni jebeni metal", snimljenog u sarajevskom klubu "Sloga", 04. decembra 2005. godine. "Ukleta zemljo" je CD realizovan u sarajevskom "Sacrament" studiju, i moze se reci da je u muzickom smislu materijal donekle drugaciji, no sto je to bio slucaj na prethodnom albumu. Krv izvodi varijantu black metala, sa jakim uplivom atmospheric detalja. Sami songovi su sporiji, rifovi tezi i bend je donekle preuzeo psihologiju iz 80-tih i 90-tih godina, bar kada je u pitanju pomenuti sviracki deo. Odredjene paralele sa britanskim sastavom Venom mogu se naci, ali s tim da Krv svoj materijal interpretiraju mnogo brze. Sto se tekstova tice, tu nema nekih specijalnih promena. Stavovi od ranije su zadrzani. Priznajem, CD "Ukleta zemljo" me je iznenadio, u pozitivnom smislu, jer nisam ocekivao toliki napredak od strane benda koji je sada u izrazajnom i izvodjackom smisu sasvim sazreo. Nadam se da ce im kvalitet albuma omoguciti jos bolju promociju i adekvatniji plasman kod, moram to reci, veceg broja nezahvalne i razmazene black metal publike. Ocena: 8,5 / 10 www.walkrec.com e-mail: [email protected] Quote
RNA Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Jeste li ovo vi pisali recenziju sopstvenog izdanja? Quote
walk Posted January 12, 2007 Author Report Posted January 12, 2007 Jeste li ovo vi pisali recenziju sopstvenog izdanja? ne zaboravio sam staviti. pisao je Bane Lokner a ima na www.brikada.com , pa bblokner dio pa ex-yu scena. Quote
walk Posted May 2, 2007 Author Report Posted May 2, 2007 KRV -Ukleta Zemljo napokon u prodaji !! prvih 50 diskova imaju sa sobom prisivac KRV! KRV je nova infuzija BiH metal scene a i sire. uvjerite se sto , a i zbog cega zainteresovanost stranih NOVI IZDAVAC Nakon veoma uspjesne suradnje sa Walk Records-om, koja je rezultirala izdavanjem dva albuma, bend se odlucio za potpisivanje nesvetog pakta sa njemackom kucom Atrum Toringi koja ce objaviti treci album KRV-i. Novi album ce biti objavljen na CD-u i LP-u tako da mozete ocekivati nesto posebno od pjesama i produkcije. Vise informacija uskoro... CRNI JEBENI METAL Quote
delay Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Trebao sam prepoznati njegov stil. O brate,ako se to može nazvati stilom. Kao da piše umrlicu Smoriš se na pola čitanja. A tek Venom,i to atmosferični Quote
Fenris Posted May 15, 2007 Report Posted May 15, 2007 hmmm... ovo je prilichno do jaja bend... kako se niko nije setio pre da otvori temu... Quote
napalm Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 hmmm... ovo je prilichno do jaja bend... kako se niko nije setio pre da otvori temu... Slazhem se u potpunosti...Novi album Ukleta Zemljo ubija Quote
napalm Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Slazhem se u potpunosti...Novi album Ukleta Zemljo ubija Evo upravo sam nabavio njihov EP na kaseti "U kamenom grobu"...kaseta je odlicno uradjena, a izdali su je valjda negdje u Americi za istu kucu za koju je Koldbrann izdao onaj svoj prvi album...Ovaj ep je totalno nekro ubijanje... Quote
jaffica_79 Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Konačno ga i ja nabavih, jeste do jaja! Quote
Invictus Posted September 13, 2007 Report Posted September 13, 2007 Sta ovo radi na domacoj sceni? Quote
napalm Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Jao, jao...juce mi je pjevac benda pustio tri pjesme sa dolazeceg Ponora...Ljudi, ovo je strasno... Pjesma koju su odradili sa pjevacem Koldbranna je jebeni monstrum...Jedva cekam LP Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Nesto vam ne radi sajt. Quote
kuruz Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 hmmm... ovo je prilichno do jaja bend... kako se niko nije setio pre da otvori temu... Oтварао сам ја пре две године, али је нестала у Великом брисању. Quote
Narsil Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Chekaj , shta ovaj bend ima konkretno od izdanja?Ja imam samo Silna Volja Srebra... Quote
Narsil Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Bilo bi jednostavnije da mi neko napishe, jer ako ja Gugliram na ovoj brzini neta saznacju za jedno 10 godina. Quote
Recommended Posts