napalm Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Silna Volja Srebra - 2005 Ukleta Zemljo - 2007 U kamenom grobu - kasetni EP Ponor - gatefold LP (tek treba da se objavi u februaru) Ja mislim da je to to...tako bar stoji na sajtu.... Quote
Narsil Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 ala ja kasnim, jebesh mi mater...Je l` ima na forumu nekog iz benda? Quote
napalm Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Kol'ko znam nema, al' ja poznajem bubnjara pa ako ti to nesto znaci Quote
+Abigail+ Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 ala ja kasnim, jebesh mi mater...Je l` ima na forumu nekog iz benda? nema. promocija posljednjeg je bila namjenjena za neki april, mart, al moguce da pomjere za febr. ako te zanima nabavljanje albuma, kontaktiraj walk records. mozes i preko njihovog sajta, a i majspejsa. kako ti vise odgovara, samo se dogovoris s momcima. Quote
GNEV Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 Zanimljiv bend,ali mi je silent kingdom nesto drazi... jel zna mozda neko da li jos uvek mogu da se nabave ona kasetna izdanja "ukleta zemljo" i "u kamenom grobu" bas me zanima kako zvuci obrada satana panonskog Quote
napalm Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Ne znam za kasetnu verziju uklete zemlje, ali u kamenom grobu mozes naruciti od benda...kaseta je ekstra odradjena... Quote
Guest No-Name Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ima li ko sta da upload-a osim one 3 pjesme ? jer tesko mi je doci do albuma.. :S Quote
Warner Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Uopste nije tesko,samo treba biti uporan...naravno ukoliko si iskren poklonik black metal orijentacije. Quote
napalm Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Evo upravo vidjeh da je Ponor izasao kao gatefold LP...Narucio Quote
Little Butcher Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 (edited) Evo upravo vidjeh da je Ponor izasao kao gatefold LP...Narucio Za koga je to izaslo, ocu i ja tu plocu Edit: sad sam nasao izdavaca, hoce li moci to preko benda da se nabavi? U stvari ima li neki distro u Srbiji? Omot mocno izgleda! Edited January 31, 2008 by Little Butcher Quote
napalm Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Za koga je to izaslo, ocu i ja tu plocu Edit: sad sam nasao izdavaca, hoce li moci to preko benda da se nabavi? U stvari ima li neki distro u Srbiji? Omot mocno izgleda! Ja sam i naruchio plocu od benda...salji mail na [email protected] Quote
Justin Case Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 E pogledao sam Krv neki dan napokon,prvi puta.Nadam se ne i zadnji,utisci su odlicni.. Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 E pogledao sam Krv neki dan napokon,prvi puta.Nadam se ne i zadnji,utisci su odlicni.. izaso je i novi album "PONOR" izdala ga je njemacka kuca atrum torringi,ovaj album je izdat samo na vinyl-u,i nadam se da ce tako i ostati!!!KRV je napravila jos jedan veliki pomak u svom razvoju,album zvuci kao odlicna mjesavina "silne volje srebra" i "zemlje uklete",by the way na albumu je gostovo mannevonD vokal kultnog KOLDBRANN-a!!! ah ja evo i myspace,moze se poslusati stvar sa novog albuma(tamo gdje svjetlost mre ) http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=119378391 Quote
Guest KrvPropaganda Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 PONOR se od ovog momenta moze naruciti od benda na [email protected] SLAVA!!! Quote
RNA Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Има на плочи? Колико кошта са поштарином за Бања Луку? Quote
grave desecrator Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 samo na ploci i ima ,davno su prosla vremena bombardera,neko mora nastavit tradiciju!!!! Quote
Guest KrvPropaganda Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Cijena za BL sa postarinom je 25 KM...Javi se na mail [email protected] pa cemo se dogovoriti oko detalja. CRNI JEBENI METAL! Quote
RNA Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 25 марке и није много. Ће се договоримо, само да добијем неке паре. Клот сам без кеша. Јес' да не слушам блекачу, али није лош био први албум, а и волимд а скупљам плоче бендова с' ових простора. Quote
Guest KrvPropaganda Posted July 30, 2008 Report Posted July 30, 2008 Slava! Split CD sa Foscorom koji se zove "The Burial's Flavours", prema infu koji smo dobili od izdavaca, izlazi 15. augusta! Izdavac je Diachell Musik iz poljske - vise informacija na www.diachell-musik.com Evo naslovnice KRV dio sadrzi EP "Kroz polja Slavije" i ovo je track list: 1. Noc kada je ustao Crt 2. Okovi od leda 3. U plamenu vatre 4. Kroz polja Slavije CRNI JEBENI METAL!!! Quote
Nemethor Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Respect za Ukleta Zemljo (mada ni prvi nije losh, ali ovaj drugi je odlican). Quote
morbid god Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Dobar ovaj split, slusao sam jos i Ponor - kvalitetan bend, prijatno iznenadjenje i osvjezenje na sceni. Gitare su odlicne, vokal ok, i jedin zamjerka(po meni) jeste bubanj. Daleko od toga da je los, ali mislim da bi im kompleksnost u tom segmentu itekako dobro dosla. U svakom slucaju, svaka cast momcima i nek nastave ovim putem. Quote
+Abigail+ Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 evo i nekoliko novina: Novi izdavac - NHR Records - Kanada Ovom prilikom zelimo da najavimo potpisivanje ugovora sa kandaskom kucom NHR Records (Northern Horde Records) koja ce objaviti nas cetvrti album! Album izlazi u augustu 2009. i bice dostupan u velikim i malim maloprodajnim lancima u Kanadi, SAD-u, Irskoj i Engleskoj (Plastic Head Distribution i Code 7). Takodje, album ce biti dostupan i u ostatku Europe preko mailorder-a, a u americi i preko velikog The End Records-a. Posjetite: http://www.nhr-records.com; http://www.myspace.com/nhrrecords __________________________________________ Upravo nam je izdavac javio da su potpisali distribucijske ugovore za "in store" prodaju diskova sa The End Records (USA, Canada) i Metal Zone Distribution (division of LSP Company) za zemlje BeNeLux-a...Pored ovih kompanija, distribuciju radi i jedna od najvecih distro kuca na svijetu Code 7 via Plastic Head...Bitno je naglasiti da ce se diskovi regularno prodavati u svim cd shopovima koji nose naslove iz pomenutih distro-a. inace,Farise,najbolje ti je da kontaktiras bend putem [email protected]. Quote
F4R15 Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Hvala! Btw. impresivna ova vijest Quote
oʞɾoƃ Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 The End distribucija je jedna od najjačih, drago mi je da se još jedan bend toliko probio. Quote
Recommended Posts