DragonHeart Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 "Christ O" je jedan od najboljih albuma izaslih ove godine... Ovih dana se klepam od njega Quote
Angelystor Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Da sam veliki fan Vanden Plasa nisam..ali da je Hristo odlichan album, potpisujem!!! Quote
ErliK Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Fenomenalan album. Samo zna li neko cija je ona poslednja pesma - Gethsemane jer sam je cuo ranije u izvodjenju Stygma IV sa albuma Phobia? Mislim da i Nightwish ima takvu pesmu samo ne znam da li se radi o istom nazivu ili... Quote
theAdversary Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 I Conception ima pjesmu istog naslova... Stad me vec zanima sta znaci Quote
ErliK Posted May 22, 2006 Report Posted May 22, 2006 Sa oficijelnog VP sajta: Bonus track on initial pressing: Gethsemane (lyrics: Tim Rice/music: Andrew Lloyd Webber) Inace je A.L.Webber je Britanski kompozitor pozorishnih mjuzikala a radio je i Phantom Of The Opera (najpopularniju predstavu ikada koliko ja znam koja se igra vec par decenija). Naravno pesma Gethsemane od Stygma IV i Vanden Plas-a je ista i obe verziju su po meni odlicne pa sad evo jurim i original. Nightwish i Conception imaju pesmu istog naziva ali koliko cujem ne deluju kao da imaju dodirnih tacaka. Poz! Quote
Apeiron Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 I The X Files imas imaju epizodu istog naziva Quote
azal Posted May 23, 2006 Author Report Posted May 23, 2006 geth·sem·a·ne ( P ) Pronunciation Key (gth-sm-n) n. An instance or a place of great suffering. Geth·sem·a·ne ( P ) Pronunciation Key (gth-sm-n) In the New Testament, a garden east of Jerusalem near the foot of the Mount of Olives. It was the scene of Jesus's agony and betrayal. Quote
ErliK Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Pa da... to je pesma iz predstave Jesus Christ Superstar Quote
einherjar Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Sramota da ovi carevi zavrse na drugoj strani.... nc nc nc Quote
Dersu Uzala Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Vrlo solidni su ti momci VDP. Zanima me kako to da niko onda od gore potpisanih nije otvorio temu o Superior. Ti tek kidaju . Quote
Apeiron Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Zato sto bi bila tri odgovora na istu. Isto kao i kad bi se teme otvorile za kvltove poput Divine Regale, Anguish, Eternity X ili recimo Falling' Time A da je Superior jak, jak je. Quote
Dersu Uzala Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Zato sto bi bila tri odgovora na istu. Znaci nije nesto popularan. Kapiram, ja sam nekom suludom igrom slucaja nabasao na njih. Al' vrlo-dobri odlicni su. Sa druge strane, kapiram da ni VDP nisu nesto mega popularni. Moracu bas da poslusam nesto od ovih likova koje si naveo . Quote
Apeiron Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Hehe, nego sta, obavezno poslusaj (od Eternity X - The Edge, Divine Regale, jedini album Ocean Mind, Anguish - Symmetry...)! Sve su to odlicni bendovi, samo sto ovuda nema bas nesto mnogo UG prog fanova... Quote
azal Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Superior temu sam sigurno otvorio nazad u dan. prva dva albuma KVLT. naravno da se ima na originalima, kako drugacije? Quote
Kent Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 valjalo bi otvoriti temu za prog veterane, da se mi odabrani podsetimo svih kvltova... np sanvoisen - exotic ways Quote
azal Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 uff exotic ways. neki subforum za prog kvlt vukove, dobra ideja. pusticu Altura - Mercy danas posle probe. Quote
Apeiron Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 (edited) Nemoj nikada da bi prodavao to! Samo Helloween diskove stavi na rasprodaju Ja ga lomim sa Divine Regale - Horizon, nakon sto sam se malo rasplakao sa Leaves... a Clockwork je sledeci Edited June 26, 2006 by Apeiron Quote
azal Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 ja sam planirao da ti dam Divine Regale za rodjendan al sam zaboravio Quote
Kent Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 eh, kad bih ja dobio jedan regal za rodjendan Quote
Vitamin K Experience Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Ko ti je kriv kada se ne družiš sa buržujima Kada ovako pričate prosto osetim miris 2002. godine u nozdrvama. Sve te teme su nestale verovatno u nekim gay čišćenjima sa izgooorom neaktivnosti. Quote
Apeiron Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Azal i ja nismo brisali, verujem, ni jednu tr00 prog kvlt temu Quote
azal Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 ima brdo onih tema gde samo ja i Cynic pricamo...Dali's Dillema i tako to. bas kvlt 2001 - 2002 spike. Quote
azal Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Tebi Kente bih dao Edguy Theater of Salvation za rodjendan da vec nemas digipack/japansku bonus verziju istog Quote
Vitamin K Experience Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Laki, mislim na vreme pre nego što je Laza bio mod Ja znam sigurno 5 tema koje sam otvorio i imale po jedan-dva odgovora. Posle godinu-dve vidim neko otovrio istu temu a moje nema. O tome pričam Quote
Recommended Posts