Jump to content

Recommended Posts

Posted

najveci problem sa ovakvim bendovima jeste sto su previse konzistentni. previse sam ovakve muzike cuo i nekako mi ne treba vise, a i ako zelim da slusam VP, pustim The God Thing ili Far Off Grace i ispuni moju zelju za VPom 😄 

i rekao bih da je ova novija muzika malo manje prog/sviracki nastrojena, i malo vise ide ka nekom obicnom melodic metalu, sto nije lose, ali i toga ima previse 😄 

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ove dve nove pesme su odlične, nikad nisam slušao ovaj bend, mogao bih da probam s obzirom da mi je vokal sasvim prihvatljiv i deluje mi da ne zalazi u grozno neprijatne visine.

Posted

isao je u visine kad je blio mladji. meni je najveci problem kod njega sto je malo previse nezan. nije mu mnogo snazan vokal, dosta nazalno peva. 

Posted

U pravu si Lazo, sve si rekao kako jeste, samo eto, sucker sam za ovaj bend a zvuk ovakvog metala nemas danas bas preterano, pa postujem koji god bend izadje sa ovakvom muzikom :D 

A za vokal - nezan jest', i u neku ruku teatralan i poetski, jer ovaj lik sto peva je u sustini i pozorisni / mjuzikl glumac full time (to mu je posao ako se dobro secam (a evo sad proguglah, jep, to je to)). Mislim da moze da peva i jace i vise, ali jednostavno lezi mu ovaj fazon za VP mnogo vise.

• 3 months later...
Posted

Kao što rekoh gore, nisam nikad slušao ovaj bend ranije i novi album mi je dosta dobar, dovoljno dobrih i pamtljivih delova da se uhvatiš za nešto a tu je i sasvim zdrava doza prog palamuđenja i epike ko voli tako nešto - posebno 15ominutni closer. Sviđa mi se što nisam primetio previše cheesy power momenata i plastike a i vokal na sreću prolazi moj test i ne kvari mi ugođaj tako da ovde ide palac gore i možda nekad nađem vremena da preslušam i starije radove. 

Posted

Samo nastavi. Oni su konstantan bend koji ne pada nikada mnogo sa kvalitetom pesama. Naravno imaju bolje i losije albume, ali ne toliko losije da se ne bi slusalo za razliku od mnogih drugih grupa.