Angelystor Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 (edited) Na Dark Tranquillity, u tom istom Doner Kurti, je bila baš do jaja atmosfera. I šutke i pevanje i redom. Sad, naravno, uvek je pitanje koliko je tu stvarno Mađara, ali gledam i preko Helloween/Gamma Ray koncerata tamo, mnogo su vrelije atmosfere bile u poslednje dve-tri godine, nego pre 5-6-7, tako da bih rekao da se poprlavljaju :] Bečlije su daaaaleko mrtvije iz mog iskustva. Rhapsody jedna od najmrtvijih publika ikada. Ja i još tri lika što pravili atmosferu bukvalno. P.S. Izvinjavam se svim prisutnima što pominjem power bendove na ovoj temi. Edited April 15, 2016 by Angelystor Quote
Demon Seed Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 Nije problem, pomenuo si Gamma Ray! Samo Gorguts malo nezgodan za sing along Quote
Џрк Posted April 15, 2016 Author Report Posted April 15, 2016 2010 na dillendzeru se pera, opet u skoro blackout pijanom stanju, progurao do bine bez problema i lupao grega po bicepsu :haha: aa zato si govorio da ce sve da bude ok s njim P.S. Izvinjavam se svim prisutnima što pominjem power bendove na ovoj temi. Quote
Kumodraski Vo Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 Pa i nisu neki bendovi za sutku.. Quote
Grobodan Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 Moze da se podrazava epi napad uz neke ritmove. Quote
Demon Seed Posted April 15, 2016 Report Posted April 15, 2016 Najlepši su ti seizure rifovi. Nego u Mađarskoj svuda sise i guzice, parkirani bicikli u parku i po točkovima slike sisa i guzica, raznošenje Pizze reklamira gola žena, sve prikladno, to je jednostavno deo kulture, prelijepo. http://www.youtube.com/watch?v=ad-jF13OyIA Gledao sam ovo ranije, sad pogledah opet. Suze radosnice mi naviru dok slušam Kolina šta priča, slažem se svaku reč Quote
HUMAN Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 P.S. Izvinjavam se svim prisutnima što pominjem power bendove na ovoj temi. :violent: Elem, da li je moguće da Gorgaci nisu odsvirali ništa sa prva dva albuma?? Pa 'bem mu mater mogli su barem siročiće da opiče... ccc Generalno ne razumem te bendove što izostavljaju pesme sa prvih albuma, ok promocija novog albuma blah blah, ali jbg potpuno zaobilaženje kultnih stvari je baš debilno, razumeo bih da su to loši i nezreli albumi, ali u ovom slučaju konkretno se radi o po meni najboljim njihovim albumima! Quote
azal Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 ja podrzavam sto ne sviraju taj death metal for basics period Quote
HUMAN Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Pa treba i mi narrow minded-i malo da se radujemo Quote
azal Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 nemojte na gorguts onda, idite na grave Quote
Demon Seed Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Ne bih imao ja nista protiv necega s prva dva, jos bi doslo i kao osvezenje da se odmori mozak, al' kad se uzme u obzir trajanje svirke i to da sviraju celo novo izdanje od pola sata, razumljivo bude. Quote
HeLLsarma Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Imace Grave i Rebaelliun na Brutalu sad. Ko zna, mozda i Gorguts bude opet doveden na Brutal. Quote
Grobodan Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 ja podrzavam sto ne sviraju taj death metal for basics period Brate ni ta prva dva realno nisu bili bas basic, imali su neki svoj twist. A Grave je keva od benda. 1 Quote
azal Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 keva = dosadna, matora, jedno te isto drvi svakako je Obscura revolucija, sve pre toga je standardica Quote
Grobodan Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 keva = dosadna, matora, jedno te isto drvi Sta god mozes reci za nove, prvih nekoliko izdanja su zauvek ubice i to ne moze nista promeniti. Ditto da je Obscura revolucija ali nisu mi prva dva bas za tako olako bacanje. Quote
azal Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 svakako ne idu u trenutni repertoar. kao sto amorphis vise ne sviraju stare pesme jer nisu dovoljno pederaste Quote
Grobodan Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Ne znam, ja sam cuo uzivo Castaway, Vulgar Necrolatry, Sign from the North side, Exile of the sons of Uislu, Into Hiding, Drowned Maid... sve u zadnjih par godina. Mozda samo demo era? Ista prica za Grave Quote
azal Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 kad si ih gledao 15 puta. na svakom certu po dve dobre pesme i laganini skupis dobru oldschool setlistu u glavi Quote
Grobodan Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Nisam 15, samo 4 ali bice srece da dodjem i do te cifre. Mada nista dok se ne cuje Orphan uzivo. Back to Gorguts. Quote
Drogarito Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 enough with bullshit http://agoraphobicnews.com/god_of_dissonance_interview_with_luc_lemay_of_gorguts.php :rockdevil: :rockdevil: fala bratu demon seedu što je držao kameru 40 minuta :pivopije: 2 Quote
Drogarito Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 sledeći put da kupim normalnu kameru :rockdevil: Quote
Demon Seed Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Mada, da je bilo stalka, ja ne bih popricao sa gospodinom Quote
Recommended Posts