chess Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 taman su se nadvili neki mracni oblaci nad mom zgradom i u ovom momentu je neki pavijan krenuo da mi burgija u stanu ispod mene majke mu ga nabijem Quote
Talvi Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 to je pravo raspoloženje za Gorguts, sad puštaj! Quote
chess Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 dosta je glasno zato sto je odma ispod mene debil i burgija mi u pod, al sad cu da mu jebem mater 1 Quote
chess Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 smeta mi produkcija, fali ostrina, nekako kao da su instrumenti u pozadini, dosta je atmosfericno, vise volim da je gruv i da bije, jedino me rif na prvoj pesmi udara i maltretira, fali mi zajebancije i izdrkacije sa harmonicima i skrecevi na gitari... to je prvo slusanje, mozda se nesto vremenom otkrije... mozda ne mogu da se naviknem na ovaj deathspell omega fazon Quote
Demon Seed Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 neko je rekao Deathspell Оmega fazon? 1 Quote
chess Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 (edited) da, rifova ima u tom fazonu dosta, pogotovo poslednje tri pesme, koje su mi malo dosadne colored sands pesma je isto dobra, sa prvom pesmom najbolje na albumu Edited July 26, 2013 by chess Quote
LetTheMetalFlow Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 Ljudi moji što je ovo glupost,nabacana muzika svi žanrovi natrpani i ajmo , ne sviđa mi se , stari Gorguts kult !! 8 Quote
Demon Seed Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 (edited) Jer stari je Gorguts olckul det metal Edited July 26, 2013 by Demon Seed 1 Quote
LetTheMetalFlow Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 Pa baš zato , ovde mnogo filozofiraju , smaraju .... 3 Quote
chess Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 najbolje da sviraju jedno isto 50 godina samo mi jedno nije jasno, kakvi su ovde zanrovi natrpani? verovatno ni sam ne znas posto si odvalio tesku glupost jer ovo je mnogo komplikovano za tebe pa ne mozes da to objasnis Quote
Talvi Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 Pa baš zato , ovde mnogo filozofiraju , smaraju .... a možda je prosto u pitanju malo komplikovanija materija za koju ti, da bi je svario, treba malo više od jednog preslušavanja u staroj dobroj internet tradiciji? ovo je Gorguts jebeni, ne tamo neko anonimno smeće, normalno da nećeš sve pohvatati posle pola sata preletanja preko pesama. slušajte i varite, čemu žurba Quote
LetTheMetalFlow Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 samo mi jedno nije jasno, kakvi su ovde zanrovi natrpani? Ajde mi ti objasni , pošto si ti ekspert 1 Quote
Demon Seed Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 gnusam se ljudi koji ne vole haos 1 Quote
chess Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 Enemies of compassion je isto dobro ispala, to je stvar koja jos bila okacena pre 2 godine, najbolji mi je onaj deo od 4;03 Quote
azal Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 meni uopste ne fali ostrine u produkciji. totalno mi je do jaja. produkcija je bas kako sam mislio da ce da bude, posto znam vec kako colin radi. zvuci kao bilo sta da on radi, samo bas bubanj ima ostrinu koju mora da ima za gorguts, sve ostalo je bas po njeogovom fazonu. ja sam jedva uspeo album na poslu konkretno da preslusam, ali mi je do sad do jaja. bas kako sam ocekivao, rekao sam luc da nece da se ponavlja, cuje se da je gorguts, cuje se dosta uticaj colina i kevina, i sve je kako treba. mislim da je bas super sto je njih uveo u pricu, jer su oni mladji i imaju tu mladu neku energiju koja doprinosi albumu da ne zvuci kao svi ostali gorguts albumi. cuje se entuzijazam. ljudi koji su odrasli na gorgutsu a inace imaju svoje bendove koji rade muziku u slicnoh sveri, nije stvarno mogao bolje nove clanove da nadje. verujem da mi biti tu negde u rangu obscura/from wisdom kad mi sve legne. Quote
Џрк Posted July 26, 2013 Author Report Posted July 26, 2013 jooj majko, evo logujem se na yum posle 3 meseca i imam sta procitati. kaze "dosta lici na death spell omegu", a i ovaj za "nedostatak" skrejpova i harmonika je dobra provala... koji patos :/ jebem ti srpske metalce ------------------ elem, stigla mi poruka na fon da je curnuo album, zurim sa posla da preslusam 2 3 Quote
Lou Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 kaze "dosta lici na death spell omegu" Ovo i ja gledam, valjda obrnuto, jebem mu majku. Quote
chess Posted July 26, 2013 Report Posted July 26, 2013 super je inace sto si preslusao album pa pricas o necemu sto nisi ni cuo pritom izvrces ono sto sam rekao, kvalitetna ti je kritika 2 Quote
Talvi Posted July 27, 2013 Report Posted July 27, 2013 meni je zasad super album, u suštini zvuči baš onako kako sam i očekivao a ni produkcija mi uopšte ne smeta, naprotiv, lepo se čuje sve i sve mi je potaman nekako ovde Quote
HeLLsarma Posted July 28, 2013 Report Posted July 28, 2013 TEHNICKO,ATMOSFERICNO,PROGRESIVNO,DINAMICNO,HAOTICNO... JEBITACNO,ukratko. Quote
Recommended Posts