Grobodan Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ajmo,jel cuo neko ovo? Svabe,radili,gle cuda,80-ih - eto vam dovoljnog opisa muzike. diskografija: Death Squad Full-length, 1987 Defenders of Justice Full-length, 1988 Conclusion and Revival Full-length, 1989 Bocholt Live Squad Live album, 2005 Najbolji album je prvi,taj bas treba da se cuje,ni drugi nikako nije za bacanje,dok je meni treci nista narocito. Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Super su, narocito ona pesma 'I Believe In A Thing Called Love'. Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Naravno da se zezam. Imam drugi album na vinilu i solidan je, pogotovo pesma 'Caligula'. Vokal me je uzasno nervirao, onako sav hrapav; pravi Svaba. Svi albumi su rezidati na diskovima sa bonusima. Quote
Grobodan Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 Super su, narocito ona pesma 'I Believe In A Thing Called Love'. rekoh,sta ti bi...brzo si se ispravio Quote
RNA Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Da se razumemo odmah, svidja mi se i taj bend, ali naravno da oni ne bi bili ovde i da ti ne mislis na njih. Quote
Angelystor Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Otvarah ja jednom temu o ovoga germanskog benda. Oba tri albuma su izvrtan thrasherski speed, malko podseca na Kreator. "Death Squad" najbolje izdanje, onaj "Conclusion And Revival" mi nekako uopste ne lezi, cista produkcija i uopste mi se ne slaze sa prva dva albuma ni sam materijal. Quote
RNA Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Koaj ti je to sad fora da pises kao da si Makedonac (osim ako stvarno to i nisi, u kom slucaju se izvinjavam)? Nije postojalo mnogo bendova tada u Nemackoj koji nisu zvucali kao Kreator. Svi su bili srodni zvukom, svi su svirali brz, otkidacki thrash metal. Quote
StarbreakeR Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Super su, narocito ona pesma 'I Believe In A Thing Called Love'. Heh...i ja gledam temu i cudim se : "Jel Grave poblesaveo?" Quote
RNA Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Ne, on je mislio da sam ja poblesaveo kad sam naveo tu pesmu, jer naravno da je mislio na nemacke tresere. Kad sam prvi put cuo za Engleze, mislio sam da ce sada svi poceti sa istom forom kao i sa Rage-Rage Against The Machine. Kazes Rage i svi misle na ove druge. Quote
StarbreakeR Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Ne strahuj od toga...za ovaj Darkness znamo samo mi, tako da ce svima padati na pamet onaj Darkness, niko ne zna za postojanje ovog Darknessa Quote
Angelystor Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Koaj ti je to sad fora da pises kao da si Makedonac (osim ako stvarno to i nisi, u kom slucaju se izvinjavam)? Nije postojalo mnogo bendova tada u Nemackoj koji nisu zvucali kao Kreator. Svi su bili srodni zvukom, svi su svirali brz, otkidacki thrash metal. Nesam Makedonac, samo pisem razlicitim stilovima Eh..bio je tu Mekong Delta..i ponovo jeste Quote
RNA Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 OK, apsolutno se slazem. Mada, nisam precizirao. Bilo je puno bendova koji nisu zvucali kao oni, posebno u onom prvom power/speed talasu, gde su bili Warrant, Running Wild i slicni. Zna jos puno ljudi za ovaj Darkness, ali mediji su cudo. Pojavi se jedan spot i vec si zvezda. Mada, muzika mi se svidjala. Drugi album izasao i nestadose ljudi - a pravili ga dve godine. Quote
Aris Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Super su, narocito ona pesma 'I Believe In A Thing Called Love'. ehe he sta to bi, dobro razmisljanje neko ima.... dark RNA... hm hm Quote
Aris Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 OK, apsolutno se slazem. Mada, nisam precizirao. Bilo je puno bendova koji nisu zvucali kao oni, posebno u onom prvom power/speed talasu, gde su bili Warrant, Running Wild i slicni. Zna jos puno ljudi za ovaj Darkness, ali mediji su cudo. Pojavi se jedan spot i vec si zvezda. Mada, muzika mi se svidjala. Drugi album izasao i nestadose ljudi - a pravili ga dve godine. mnogi se definitivno slazu s tim ali cuteeeeeeee.... e a neki to kazu iskreno, pa da mi muzicari.... Quote
RNA Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 (edited) ehe he sta to bi, dobro razmisljanje neko ima.... dark RNA... hm hm Ako cemo o njima, a necemo vise, bolje volem onu 'Get Your Hands Off My Woman'. Edited October 23, 2006 by RNA Quote
Thrashformers Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Darkness mi je sasvim ok bend,ja sam prvo preslushao death squad i on mi se svideo al jbg,sv i ti bendovi moraju da budu pod uticajem Kreatora,shto i nije loshe ali umelo je da me nervira povremeno,vishe volim living death i protector.... Quote
RNA Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Дефинитивно су наведени бендови бољи. Код ових ме је увек нервирао вокал. Quote
Thrashformers Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Isuvishe suvoparan vokal mada ne kazem da je bend losh,ja pustim Darkness ponekad ali ima i mnogo boljih bendova... Quote
lemmy sixx Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Death Squad me asocira samo na Sacred Reich. I meni se svidja ovaj novi Darkness...imaju po neku simpaticnu pesmicu. Quote
RNA Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ја планирам да набављам бокс сет од 4 плоче са демо снимцима и две живе свирке, од којих је последња са Keep It True фестивала. Многи су их убеђивали да раде још неке фестивлаи, пошто ус били најбољи те вечери, али нису желели,т ако да неће бити никаквог реоформљења. Quote
Angelystor Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 Hm, cini se da ovi dolaze u Novi Sad da sviraju u aprilu o_0 Na arhivama doduse stoji da su mrtvi, a ni sajt ne pokazuje znake zivahnosti... Quote
Angelystor Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 U Inboxu Darkness/Eure Erben/Warhead Quote
Recommended Posts