Despot! Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Urađen intervju samo da ga Neca još uploaduje. Malo je bio škrt sa odgovorima, verovatno zato što je morao u roku od jednog dana da odgovori. Po nekad nije baš najbolje kad ih izdavač požuruje sa odgovorima zato što smatraju da je negde prioritet imait odmah intervju i recenziju. Quote
soul wandering Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 Nadamo sa onda bar da ce Neca biti brz za uploadovanjem koliko on sa odgovorima Quote
Despot! Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Evo ga intervju sa Falkenbachom Falkenbach Metal Sound Quote
El Karnisero Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 Ја сам баш пре неки дан пустио нови албум у градском превозу,баш ми је легао. Quote
Angelystor Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Nije razocarao islandski Quorthon, slazem se donekle sa gore iznetim da nije merilo k'o neki prethodni, ali prijatan i slusljiv album. No, s obzirom da je u listi u isto vreme kada i "Puritan's Hand", samim tim su mu sanse za prezivljavanje vrlo ugrozene :] Quote
Grobodan Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Quorthon jeste jedan jedini, stoji, ali ovaj odmah iza ide. Quote
Novaliis Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Quorthon je bio obicna pijanica, zbunjen covek, nije znao sta hoce vise. Da je odrastao u Srbiji bio bi ona klasicna dragstorska propalica sto pije pivo na -15 ili +40, ozenjen cigankom pokucarkom i bastom iza kuce sa seoskom dzukelom dzekijem nad kojim bi pisao i izivljavao se. Quote
Grobodan Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Sve to možda stoji, ali imao je i tu osobinu da je bio muzički genije. Quote
Angelystor Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Blasfemija. Drama queen, o'ladi, nauci da citas pre nego sto mi potezes ta one-liner glupiranja. Nigde se nije spominjala ekvivalentnost u mom postu, samo poredjenje. Quote
Talvi Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Sudeći po reakciji, ti mi deluješ kao veća drama queen, ali 'ajde. Quote
Kveld Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Cc, Kvortona mi ne dirajte da ne vadim bojnu sekiru .Što se Falkenbacha tiče, uvek sam ga gotivila, ranije sam bila na Magni Blandinn (kunem se u Baldurs Tod koju je fenomenalno obradila Hildr Valkyrie). Sad me nešto baš radi Ok nefna tysvar Ty, pogotovo Doners oak, kakva zarazna melodija... Quote
Despot! Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Quorthon jeste jedan jedini, stoji, ali ovaj odmah iza ide. Ah, nein, meine kolegen Zlobodan, Die Falkenbach ist die beste band am Der ganze Welt! Quote
galoa Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Sto se mene licno tice ASA izuva iz cipela. . . Album je fenomenalan, knjizica opet moze da ide u duskusiju ali sve u svemu lepo je upakovano i lepa ideja kako da se odradi omot. . . Quote
Јарослав Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 не бих знао ко си, али морам да се сложим. сјајан је албум, буквално ни један тон вишка нема, све је на свом месту и како би требало да буде. Quote
Angelystor Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Izuzetan album, vrtece se jos, taman ide uz trenutnu, a i predstojecu, 'ladnocu. "Wulfarweijd" mi daje instant hard-on, k'o Running Wild na santi leda. Quote
Recommended Posts