Shix Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Bre... el je svirao on uopste solaze na albumu whitesnake 1987 ? Quote
Divlji Tigar Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Jeste, samo u pesmi "Here I go Again" je svirao Adrian. Quote
_NeSa_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Au,uzeh malo da gledam one koncerte iz '84.-'85.,Sykes ima tolika muda da je to neverovatno(u svirackom smislu)...sa kojom samo snagom i lakocom svira.Tu je,doduse,imao neke efekte.Uopste nije bio u Coverdale-ovoj senci na bini. I dalje mislim da je on najzasluzniji u WS za 1987 i za taj mega-uspeh u Americi.Na Blue Murder albumima ima dosta delova koji lice ili su uzeti sa 87(sa pravom),a vokal je,onako,Lynott-ovski,bas. Quote
Wild Child Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 da.on je veliki mudash!jedan od mojih omiljenih gitarosha Quote
sleazyrocker Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 ja mislim da je sve pesme a samim tim i solaze na albumu 87 delo sykesa,mozda gresim ali mislim da je tako,vandeberg je svoje delo prvi put ostavio na slip of the tongue Quote
Wild Child Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) ne ,vai i vandenberg su svirali na slip of the tongue Edited December 26, 2007 by Wild Child Quote
Divlji Tigar Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Samo je Vai je svirao Vandenberg je sjebao ruku pa nije svirao ali je zajedno sa Davidom komponovao sve pesme. Quote
sleazyrocker Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 vai je mozda svirao ali komponovao je vandeberg Quote
Shix Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Au,uzeh malo da gledam one koncerte iz '84.-'85.,Sykes ima tolika muda da je to neverovatno(u svirackom smislu)...sa kojom samo snagom i lakocom svira.Tu je,doduse,imao neke efekte.Uopste nije bio u Coverdale-ovoj senci na bini. I dalje mislim da je on najzasluzniji u WS za 1987 i za taj mega-uspeh u Americi.Na Blue Murder albumima ima dosta delova koji lice ili su uzeti sa 87(sa pravom),a vokal je,onako,Lynott-ovski,bas. Lajnot je Sajksov idol i tu nema sta. Gledao sam whitesnake 84` Japan i 85` Rio. Svaka mu cast, onako sviraju ljudi koji imaju velika muda. Covece on nema jak drajv ali ga je iskidao za medalju. Sve je u ruci Quote
Vlaja Buraz Posted September 11, 2008 Author Report Posted September 11, 2008 U susret njegovom gostovanju u Beogradu, prigodan intervju sa J.S. Nema naročito puno intervjua sa njim na netu da se nađe što ovaj ovdje prigodni/priručni čini izuzetnim užitkom za čitanje, posebno s obzirom da u nj. apsolutno nema kurtoazije, Džoni ga udara "ni po babu, ni po stričevima"... Šteta je čuti ovo za Blue Murder - ima ponuda, a on neće, al', šta je - tu je. Quote
Whitesnake_Zr Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ala je napusio Coverdale-a. Quote
_NeSa_ Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Sve sto je rekao za njega je na mestu.Da nije Sykes-a,DC bi bio poznat samo po Deep Purple-u danas... Quote
_powerslave_ Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Chitao sam u nekom rock chasopisu iz 80-ih, gde je Coverdale izjavio za Sykesa neshto tipa "da je upola dobar chovek, kao shto je gitarista bilo bi dobro". Quote
RNA Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 А сигуран сам да је Ковердејл у ПМ душа од човека... Quote
Vick Tim Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Kaze Nikki Sixx (za DC):"Zasto lik izlazi na binu i govori publici da ima proliv?". Quote
Whitesnake_Zr Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 DC je oduvek bio poznat kao buntovna faca,uvek je nesto kenjao za sve,sve mu je smetalo i sl...Ali sta ces,covek je jedan od najboljih vokala u istoriji,bio je frajer u svoje vreme,jednom recju moze mu se. Quote
Rox Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Citajuci taj gore intervju dobio sam utisak kao da je Sykes pomalo ljut i razocaran sto je DC uzeo Aldridge iako kao govori da ne bi sa njim svirao. Quote
Whitesnake_Zr Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Pa da...Covek je popizdeo,jer mu DC nikad zaista nije na pravi nacin zahvalio na svemu.I istina je to sto kaze da bi WS bez njega bio prosecan bend. Quote
_NeSa_ Posted September 16, 2008 Report Posted September 16, 2008 Ne bi bio prosecan,al' ne bi sigurno imao tu popularnost koju danas ima. Quote
Dersu Uzala Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Niko u publici nije ni znao da je Sykes ikad i svirao u bendu. Ima ga na cca jednom spotu cini mi se. O turnejama da i ne pricam. Quote
Whitesnake_Zr Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Svirao je na najboljem WS albumu,to je dovoljno.Stoji da je Coverdale tata za sve njih,ali ima tu i istine u Sykes-ovoj prici. Quote
_NeSa_ Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Nije on "samo svirao" na albumu...on je najzasluzniji sto je album bio uspesan. Quote
Dersu Uzala Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Sykes je baja, samo kazem da niko u sirem krugu publike niti je znao ko je Sykes niti da svira u bendu. Spotove za taj album su odradili Vanderberg i Campbell. Quote
Recommended Posts