slobodans86 Posted April 21, 2010 Report Posted April 21, 2010 Ako bi neko bio voljan da napise sve sto zna o odnosu izmedju Coverdale-a i Sykes-a,ne mogu da verujem da cak ni album ije zavrsio,sta se sve tu desilo???Hvala unapred!Ziveli! Quote
legend of rock Posted July 4, 2010 Report Posted July 4, 2010 Evo da i ja nesto napisem : John Sykes je fantastican gitarista, dosta je uradio u Whitesnake-u, ali Whitesnake = David Coverdale,tako da su sve price suvisne...Gledao sam live snimke te postave (Rock in Rio '85 i Super Rock Japan '84),i mislim da mu je bilo nezgodno sto je jedini gitarista u bendu...Richard Bailey( offstage keyboards) je bio suvise glasan,na love ain't no stranger(live) se vise cuju klavijature nego gitara,a Sykes-ove solaze dosta lice na solaze legendarnog Eddie Van Halena.Licno ne volim te turneje sa Sykes-om,ni Davidov glas tad nije bio u punom sjaju,to je bilo malo pre nego sto je morao da operise glasne zice. Quote
Divlji Tigar Posted January 23, 2011 Report Posted January 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xXE4JvuvoIc Quote
Recommended Posts