Anоnymous Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Tehnički DM iz Kanade, tačnije iz Montreal-a. Mene strašno podsećaju na Death, samo sa nešto prominentnijim bubnjevima. Preslušao sam dva albuma (valjda samo dva i imaju) Day Into Night i Defiant Imagination, i...pa odlični su =). Heh, Kanađani imaju stvarno odlične bendove ^^ Quote
Џрк Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Sad sam se setio, ima i to da jurim, cuo sam lepe stvari o ovom bendu. Mislim da je u njemu svira/svirao Di Giorgio. Quote
Angelystor Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Kad se vratim sa BG ostavim veci komentar, al anyway odlichan tehnichki DM, ostao mi i njihov logo na staroga nika hehe.. inache imam i poljski Quo Vadis al jos ga ne slusah Quote
Pavao Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Katakysm, Neaera, Quo vadis, Fear my thoughts-16.01. Zagreb, Boogaloo Quote
Turin Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 imam neke pesme. stvarno odlican bend. jel' neko slusao ovaj poslednji album? Quote
Anоnymous Posted February 16, 2007 Author Report Posted February 16, 2007 Hmmm, poslednji je Defiant Imagination iz 2004, ako se ne varam. I odličan je, btw, stvarno kvalitetna svirka. A i onaj bubnjar Yanic je manijak. Quote
Anarki StarScream Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Ja imam samo poslednji "Defiant Imagination" ... album je savrsen ... fantastican je ... Quote
Atheist Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Jel ima neko torrent za dvd ili dvd rip, a da ima seed-ova? Quote
WoI Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 ne mogu da verujem da gomila nekih drugih sranje death metal bendova ima po 5 strana u svom topicu a ovako jedan genijalan bend padne skroz u zaborav inache jel zna neko sta se desava sa njima? nema nikakvih novih vesti Quote
Dead Man Walking Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Ja tek sad preslushavam ovo. Ovaj Silence Calls The Storm jebe keve. Quote
Wise Owl Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 ne mogu da verujem da gomila nekih drugih sranje death metal bendova ima po 5 strana u svom topicu a ovako jedan genijalan bend padne skroz u zaborav inache jel zna neko sta se desava sa njima? nema nikakvih novih vesti Bend je stvarno i za mene vise nego prijatno iznenadjenja - ajoj kad sam cula cemana u tehnickom deathu - jedino mi ponekad zasmeta vokal, kao da nije koordinisan najbolje... ali zato ga nekad ubode za medalju!!! sve ja poskidala sto su napravili - od demoa pa nadalje te pomno preslusavam, a poslednje sta su uradili je live izdanje sa koncerta u Torontu, prosle godine. Prejak bend... Quote
Brock Samson Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Скини концерт. Убитачне ствари се дешавају на њему. Quote
Wise Owl Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Скини концерт. Убитачне ствари се дешавају на њему. Ma jasta sam nego skinula, u paketu sa svim ostalim ... i sve vise mi se i vise i vise bend svidja ...a bubnjar otkida Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 El to pricate o Dvd koncertu sa onim igracicama and stuff? Quote
Grob Bez Dna Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 bubnjar ovog benda je ludak(u najpozitivnijem smislu)lik ubija kako svira. Quote
djuk Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 prejak bend, ne pamtim kad me je poslednji put kupio neki death metal bend na prvo slusanje. Quote
Lunar Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Eh kad bi vishe ovakih melo-death bendova bilo..... Inace fenomenalna grupa, imaju nenormlanog bubnjara, ali ono sto niko neprimecuje da ima samo jedan gitarista. Pa kako lik sve ovo odsvira on sam nije mi jasno, tkao da se divim bendu stvarno fatastichan bend. Quote
Џрк Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Pa kako lik sve ovo odsvira on sam nije mi jasno, to se zove snimanje po kanalima Quote
Lunar Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 to se zove snimanje po kanalima I uzivo svira po kanalima. Zanima me kako lik uzivo odsvira sve to na koncertu , predpostavljam da uzimaju sezonskog josh jednog gitaristu ali ako sam sve ovo svira , svaka mu dala. 1 Quote
Џрк Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 (edited) nisam bas upucen, ali ako su u pitanju poliritmovi, harmonije i sl. ili svira 1 gtr sam i to zvuci osiromaseno, ili unajmljuje session. edit: evo sad videh, Live/Session: Marc-André (MAG) Gingras - guitars (MAG (Can)) Dominic (Forest) Lapointe - Bass (Atheretic, Augury (Can), Negativa, Humanoid) Edited June 22, 2008 by Vajar Quote
Lunar Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 Jel ziv ovaj bend, izbacishe onaj fenomenalni album 2004-e i nestadoshe. Dal prave neki novi, dal postoje uopshte josh? XD Quote
SkullKrusheR Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 pa izdali su onaj dupli live in montreal 2007. prema metal archivesu, josh uvek su aktivni. inache, jedan od meni omiljenih (tehnichkih) death metal bendova. ne bih mogao da izdvojim najjachi album, ali mi defiant imagination do sada najbolje lezi. Quote
SkullKrusheR Posted December 25, 2008 Report Posted December 25, 2008 u stvari je "gde idesh?", valjda. Quote
Recommended Posts