Alx_WS Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Pa pazi - oni su glemeri,i da jesu stekli popularnost scenskim nastupom,ali to ne znaci da im je muzika losa...Naprotiv - pre sam ih cou nego video,i super mi je njihov zvuk i bez sminke...Sminka je samo da se probiju u moru tadasnjih bandova,a i fanovima je jaci feeling kada na certu sviraju nasminkani cupavci u kozi...Ali da su komercijale - jesu... I ni jedan pravi fan ne moze reci da su za vreme unmasked perioda izgubili popularnost - ljudi to je KISS!!!! Quote
dudi Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Glupost... Nije to glupost mladicu nego je istina. Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 kiss je tipičan američki proizvod - show business Quote
_powerslave_ Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Totalno mi je glupo kad neko kaze da im nije shminke da oni ne bi bili popularni... shta jel njihova muzika nije dovoljno dobra? Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 (edited) mnogi daleko bolji bendovi nisu bili ni blizu popularni kao kiss, kažem - šoubiznis. jebote, prodaju čak i svoje mrtvačke sanduke!!!!!! Edited February 4, 2008 by Brain Salad Guuuz Quote
Sleaze Glammer Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 u tom je Dajmbag Darel sahranjen zajedno sa gitarom od EVH sa drugog VH albuma i gomilom alkoholnih pica Quote
Pagan Saviour Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 (edited) kiss je tipičan američki proizvod - show business Kiss je bio dobra fora. Najjaca prica koju sam cuo za ovog lika.Postoji neka teorija zavere da zemljom ustvari vlada rasa reptila koja je pokorila zemlju u intergalaktickoj bici pre vise hiljada godina i da je Gene Simmons proizvod mesanja reptila i zene, zato ima ovako dugacak jezik.. Edited February 7, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 u tom je Dajmbag Darel sahranjen zajedno sa gitarom od EVH sa drugog VH albuma i gomilom alkoholnih pica teksaška posla Quote
Alx_WS Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Pa da li treba ispirati usta cinjenicom da ljudi vole pare??? Ti ih ne volis je l'?? Ae nemoj molim te....To sto su komercijalniji od Coca-Cole(cini mi se da postoji special edition KISS konzervi za istu...) ne znaci da su im pesme lose - naprotov - odlicni su!!! KISS je medju prvim rock grupama koje sam cuo, i tek posle nekih 3 meseca sam se raspitao malo kako izgledaju i nisu mi bili mi gori ni bolji...Ponavljam - da li su izgubili i jednog fana kada su otisli u unmasked???Samo ih je jos doslo!!! @power slave je u pravu.... Sto se tice Dimebag-a - on je bio velki fan KISS-a,i nisam siguran da li on ili pevac imaju istetoviran lika Ace Frihley-a na grudima... Iskreno voleo bih da imam KISS-OPOLY!!! xD Quote
Sleaze Glammer Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Da bili bi kul imati kissopoly Quote
Pagan Saviour Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Ja sam se odusevio kad sam video kissopoly,mogu da zamislim nasta to lici.. Mada mogu da zamislim koliko bi me izasla postarina kada bih narucio nesto preko ovog sajta www.kissarmywarehouse.com Meni se nekako cini da je muzika Kiss-a bila prilagodjena tom vremenu u kome su bili popularni..Daleko od toga da su oni los band ali njihova muzika meni licno danas zvuci kao disco.. Quote
War Machine Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 mislim da malo parafrazira u ovom tekstu. Obezbedjenje je bilo u lepim sakoima i nije se videlo oruzje. Prodavali su suvenire. Dobro se secam majica na kojima je jedan datum bio 'Albania'. Jel odrzan taj koncert tamo, jel neko zna? mozda su imali pistolje ispto sakoa. uglavnom ja se secam da su security izmedju bine i ograde nosili cuvene crvene beretke sa vukom, a imam i fotografije na kojima se to lepo vidi. a koncert u albaniji nije nikada odrzan ne znam da li znate za sledecu informaciju: KISS SELL OVER 120,000 TICKETS WITHIN ONE HOUR - SELLING OUT EIGHT ADDITIONAL SHOWS ON THEIR CUPCOMING KISS/ALIVE WORLDWIDE \'96 TOUR New York, N.Y. -- KISS sold over 120,000 tickets within one hour as they simultaneously sold-out eight additional shows which went on sale on Saturday, May 13 through Ticketmaster. Chicago and Cleveland sold out within six minutes, creating the demand for two additional second shows, both of which sold out within minutes as well. Other sold-out cities included arenas in Houston, Dallas, Moline, and St. Paul. to samo pokazuje koliko je velik i popularan KISS Quote
Stanmar Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Pa oni su vishe puta u vise gradova odrzali po nekoliko koncerata dan za danom i uvek su bile pune hale... Beshe i po 5 puta... Hteli su i 6. i 7. ali je neki drugi bend imao zakazan termin... Quote
crusader84 Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Istina je da imaju odlicnu mjuzu, ali istina je i da ne bi bili ni priblizno toliko popularni (narocito/bar u USA) da im nije imidza... Quote
crusader84 Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 http://www.cmar-net.org/forum/viewtopic.ph...1405983#1405983 :rockdevil: Quote
_powerslave_ Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 (edited) De bash sajam nadjoshe, ako je arena zauzeta shto ne uzmu tash... to je bash ekstra mesto. Al u svakom sluchaju kad je KISS u pitanju daj shta dash samo da ih vidim. Edited February 5, 2008 by power slave Quote
crusader84 Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Sva sreća pa organizatori obitavaju po forumima, pa ćemo, nadam se, uticati na njih da, ako je ikako moguće, ne bude na sajmu koncert! Nije mi samo jasno s kojim kurcem je Arena zauzeta, ali dobro, ako otvoren prostor dolazi u obzir, moglo bi na Ušću ili Kalemegdanu (tamo gde su bili Beer fest i Jelen Pivo Live) da bude. Quote
_powerslave_ Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Moze moze, to je takodje ekstra mesto. Quote
ilegalac Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 mozda su imali pistolje ispto sakoa. uglavnom ja se secam da su security izmedju bine i ograde nosili cuvene crvene beretke sa vukom, a imam i fotografije na kojima se to lepo vidi. a koncert u albaniji nije nikada odrzan Ako imas daj da vidimo fotografije Sva sreća pa organizatori obitavaju po forumima, pa ćemo, nadam se, uticati na njih da, ako je ikako moguće, ne bude na sajmu koncert! Nije mi samo jasno s kojim kurcem je Arena zauzeta, ali dobro, ako otvoren prostor dolazi u obzir, moglo bi na Ušću ili Kalemegdanu (tamo gde su bili Beer fest i Jelen Pivo Live) da bude. Arena je zauzeta zato sto organizator treba da plati 3-4 puta vise novca nego za sajam. Da prevedem, ako ga neka visa sila ne natera da stavi u arenu, uvek ce biti zauzeta. Quote
Sleaze Glammer Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Nece ti biti nigde na otvorenom... znaju oni da ce biti gomila njih koji bi se ciganisali i otisli na Kalis ako je na Uscu koncert... Quote
crusader84 Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Arena je zauzeta zato sto organizator treba da plati 3-4 puta vise novca nego za sajam. Da prevedem, ako ga neka visa sila ne natera da stavi u arenu, uvek ce biti zauzeta. Heh, to naravno stoji, ali s obzirom da u poslednje vreme, i to upravo Terra Nostra i Lupa, sve više koncerata rade u Areni, verujem da ih možda Evrovizija zajebava, čuo sam negde da će trebati dosta vremena da se pripremi Arena za ESC... Quote
Sleaze Glammer Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Pogledajte danasnji BLIC. KISS U BGu 15. maja. FUKK YEA!!! Quote
Alx_WS Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Pogledajte danasnji BLIC. KISS U BGu 15. maja. FUKK YEA!!! OZBILJNO???Mislim ne qpujem Blic....samo da i oni zvanicno potvrde... Quote
Recommended Posts