Black Diamond Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 da to je divna pesma i aj still luv ju je odlicna takodje na tim se bas izrazavaju glasovne mogucnosti Quote
Totamealand Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Aj' ako je neko zaludan da ocenjuje albume ovde. Pošto tek sam počeo da ozbiljno slušam Kiss, pa bi mi bilo od koristi da vidim kako drugi ocenjuju njihove albume. Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 da to je divna pesma i aj still luv ju je odlicna takodje na tim se bas izrazavaju glasovne mogucnosti Tu pesmu je otpevao ekstra na onom unplugged albumu. Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 meni je destroyer naj Po mnogima to je najbolji album, ustvari bilo koji album iz 70-ih da preslushash necesh se pokajati, obavezno ali obavezno Alive I i II...iz 80-ih Creatures Of The Night, Lick It Up, i Crazy Nights recimo, a iz 90-ih Revenge. Obavezno obrati paznju na pesmu Love Gun koja je po meni najbolja njihova stvar. Quote
Totamealand Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Baš downloadujem album Love gun, a preslušavam debi. Ima nekih stvarno jakih stvari - Nothing to lose, Kissin' time, Cold gin i Love theme from Kiss su mi najbolje za sada. Vrlo veselo, pravo osveženje posle mrtvog ozbiljnog rocka i metala koji se uglavnom kod mene vrti. Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 E propustio si dve najbolje stvari sa prvog... Strutter i Deuce... Quote
Black Diamond Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 joj ma kiss sam treba da provalis sta ti je najbolje samo sve lepo preslusaj i to je to videces jednom kad pocnes da slusas postaces njihov najveci fan... to se meni desilo Quote
Totamealand Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 E propustio si dve najbolje stvari sa prvog... Strutter i Deuce... Da, i Black Diamond... Al' tu su negde. One četiri ipak više gotivim. Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Da jbt Black Diamond... ustvari 3 najbolje pesme... A kad vec skidash Love Gun obrati paznju i na I Stole Your Love Quote
Alx_WS Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 I stole your love je odlicna,mada ja ne mogu da ucestvujem u raspravi,posto nema sanse da se opredelim za naj pesmu/album... Ako me pitas - verovatno cu ti nabrojati 90% pesama....Nisam ja za ovu raspravu Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Da li neko ima link ka Gene-ovom solo albumu Asshole? Quote
Revenge Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Znachi ja se 3 dana ne mogu opasuljiti!!!! Skachem po kutji uz najbolji rock 'n'roll bend ikada!!! Znam sve pesme,sve textove,sve o njima danas,juche i sutra,josh samo da ix vidim! Tada tje se ispuniti moja jedina zhiwotna zhelja...eeee posle mozhe da se umre...kupitju i kovcheg i chetkicu za zube,i sahranitju sebe sa mojom gitarom,i trzalicom koju tju da uxvatiti na koncertu. Idem 3 dana ranije da postavim shator,onda kampujem ta 3 dana,i prvi ulazim...vezujem se za ogradu,i ne mrdam!!!! Josh uvek je to najveci show na zemlji,i bitje dok budu postojali..... Rekao je jednom Paul: "Our show is better than sex", i ja se 5 godina,koliko ih slusham i pratim,nosim tom mishlju...I verujem u to...nije mala stvar. Pozvao bih sve ljude koji ix na bilo koji nachin cene i poshtuju,da posete ovaj koncert. Verujte,netjete se pokajati. Ono '97 je bila bruka stvarno... Ja sam tada bio mali i nisam puno znao o njima....ali danas...Sve shto znam na bass-u,nauchio sam od Gene-a...Sve shto znam o rock 'n' roll-u,nauchio sam pochevshi od njix...Da ne gnjavim...Voleo bix kada bi se KISS fanovi u Srbiji udruzhili,i osnovali KISS fanclub... To bi stvarno bio veliki uspex,i velika stvar...Kao i u svakoj normalnoj zemlji,gde to postoji,slavili bi se rodjendani njihovix chlanova,pushtali bi se njixovi koncerti i spotovi,organizovale bi se zhurke,i odlasci na njihove koncerte u oblizhnje drzhave...Netje oni josh dugo...Jesu matori,i dobro se drzhe za svoje godine,ali na jednom skorashnjem nastupu,Paul Stanley je u toku svirke imao povishen pritisak,i bolnichari ga odveli,a Gene,Tommy i Eric Singer nastavili da sviraju,uz pomotj publike...Neka deca se popela na stage i pevala sa njima Christine sixteen...imaju klipovi na youtube-u...i tako Ovo je stvarno sretja koja nas Srbe zadei jednom u 10 godina....a ni to nije malo Nemojte propustiti...Zhiweli!!! Quote
Black Diamond Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 wow owloki entuzijazam sam videla samo jos kod mene Quote
Sleaze Glammer Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 HE he... I JA JEDVA CEKAM KONCERT. GLAM SLAM BABY Quote
LazaGNR Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 wow owloki entuzijazam sam videla samo jos kod mene Bas Idem 3 dana ranije da postavim shator,onda kampujem ta 3 dana,i prvi ulazim...vezujem se za ogradu,i ne mrdam!!!! Polako covece,ima vremena,nema potrebe da tol'ko zuris Quote
_powerslave_ Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Nije teshko na Tashu stati u prvi red... Quote
Revenge Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Xexe,shala mala,ali stvarno tju poraniti,pa ako Bog da,chutju i tonsku probu,ako je budu imali... E da,ko tje samnom na aerodrom da ix dochekamo? Da,nije teshko... Da sam na WS doshao ranije,mozhda bih i stao u prvi red,a ovako...bio sam izgazhen, ishutiran,aj da barem znam zashto...jeste to WS ali...ne znam...chudni smo ti mi Srbi...i josh mi se powrx svega svix sat i kusur, koliko je sve to trajalo, nenormalno pishalo,da prostite dame,xexe....izdrzhax nekako...I da...ochekujte ix u maskama,kostimima,i sa svom pratetjom pirotexnikom...To praktikuju poslednjih godina,i do kraja tje ostati tako. Ochekujem Deuce,ili Shout it out loud kao prvu pesmu...joooooooooojjjjj....I can't wait.... Quote
_powerslave_ Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Pa ono nije ti losha ideja, mogli bi neshto da organizujemo shto se docheka na aerodromu tiche... al otom potom shto bi rekli ima josh vremena. Quote
Sleaze Glammer Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Na Tasu... hmmmm... Dobro moze, a na Sajmu ako bude lose vreme. Ja cu ici na koncert sa sminkom Quote
_powerslave_ Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Kolko sam chuo bice tamo shminkeri koji ce shminkati sve koji to hoce naravno, tako da sam ja 90% vec siguran da cu se shminkati. Quote
Whitesnake_Zr Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Kolko sam chuo bice tamo shminkeri koji ce shminkati sve koji to hoce naravno, tako da sam ja 90% vec siguran da cu se shminkati.Zezas?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?Pa ko ne stavi sminku,nije covek.))) Quote
Black Diamond Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 fak nema sanse ja se sminkam garant kako je to qwlt Quote
Totamealand Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ma dajte, ljudi, ta fora sa našminkanom publikom na Kissu je već matora. Quote
_powerslave_ Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ma nije brate, gledao sam neke njihove koncerte skoro snimane ima dosta nashminkanih... Quote
Recommended Posts