_powerslave_ Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Ma bilo ih je josh, nego ne mogu sad da se setim. Quote
Alx_WS Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 (edited) Ae ukljucimo malo mozak..... parlamentarni izbori 11. maja..... Srbi stoka - zapalili ambasadu par meseci ranije.... tenzije u drzavi - apsolutna NAKLONJENOST prema svemu americkom... Da ne kazem da su svi (80%) svih sto prave sranja seljaci pa ce dodati i da je kiss sekta ili ogranak satanisticke crkve... Sasvim moguce da nas zaobidju...samo - pupu ne dogodilo se.... Nadajmo se najboljem :\ Told u so.... pizdu materinu... Cak sam pogodio i razlog i dalji tok rasprave....a bilo je tesko u pm.... Edited April 3, 2008 by Whitesnake_91 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Koncert benda Kiss, zakazan za 15. maj na stadionu Tašmajdan, otkazan je zbog političke i bezbednosne situacije u Srbiji, saopštili su organizatori "Lupa promotions". Kiss nisu prvi koji su otkazali koncert u Beogradu zbog nestabilne situacije, a dodatni faktor bila je i činjenica da je gostovanje bilo predviđeno za četiri dana nakon održavanja lokalnih, pokrajinskih i parlamentarnih izbora u Srbiji. "Bend izražava žaljenje zbog otkazivanja, ali uslovi im nisu dali mnogo izbora. Nadaju se da će uspeti drugom prilikom da dođu kod nas" saopšteno je iz "Lupe". Pretprodaja karata za koncert na Tašmajdanu počela je 10. februara, a do sada je oko 3.500 obožavatelja grupe kupilo ulaznice. Povraćaj novca može se obaviti na prodajnim mestima gde su karte kupljene od ponedeljka, 7. aprila. Fanovi grupe koji ne žele da odustanu od slušanja Kissa u maju mogu da ih vide u Sofiji, gde će nastupiti 16. maja. Ostali koncerti u organizaciji "Lupa promotions" - Mark Nofler, Leni Kravic i Queen i Pol Rodžers - održaće se po planu, ukoliko ne bude došlo do žestokog pogoršanja političke situacije u zemlji. Quote
KaSSa Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Jebi ga, Sofija! Ali cuo sam, posto su u evropskoj uniji, da su vize skupe! Mamu im... Kao sto rekoh, predjite na onu temu za Bugarsku! Da se sto bolje organizujemo! ... i napravicemo jednu veeeeeliku zastavu Srbije na kojoj ce pisati KISS Army Serbia, i oni ce da se oduseve i pokajace se zbog otkazivanja (boli ih kurac )! Quote
Archibald Reiss Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 LOL, da su vize skupe?! Cujes li ti sebe, svaka schengen viza je 35 evara. Sto je verovatno skuplje pre nego sto je Bulgarija potpisala Schengen.... P.S. Schengen vize i clanstvo neke zemlje u EU nemaju bas puno dodirnih tacaka, Bugarska je eto od 2004. clanica EU ali je tek usla u Schengen zonu sada ove nove godine. Quote
Whitesnake_Zr Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Divota za Kiss...Jos jedna ispala u nizu:Prvo Bon Jovi,pa Whitesnake,sada i Kiss.Najbolje da cekamo da nam padne klavir na glave i eto! Quote
Archibald Reiss Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Mislim da se vise isplati da nadjemo rezervnu drzavu. Quote
Whitesnake_Zr Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Mani se tih izjava,sad ce nacionalisti sa foruma nesto tipa:Eeeee Srbija,necemo tudje ne damo svoje i slicno.:)Nema nama spasa,sve dok nas ova politika zanima vise od koncerta Kiss-a. Quote
ZmYchE Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Jedan veliki bedak, i jedno veliko jebiga... Quote
Sleaze Glammer Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ma Dida mi je rekla da je karta u Bugarskoj 70 evrica... a to mi se cini, samo mi se cini, da je malo skupo Quote
Archibald Reiss Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Pa nego jasta je nego skupo, za bend koji nije izdao sto godine album... ali 60-70e je neki prosek cena u EU, a bulgarija je EU Quote
Divlji Tigar Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Def Leppard, Immolation, Smashing Pumpkins, Whitesnake, Scorpionsi, Bjork, Kiss. Jel sam izostavio nesto? Onslaught Quote
Black Diamond Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 70 evra je put do bugarske, karta i viza kolektivna sve zajedno Quote
KaSSa Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Ljudi, a je l' ste videli sto onaj lik organizuje za 4000? Karta i prevoz... A viza je besplatna... Quote
Black Diamond Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Ljudi, a je l' ste videli sto onaj lik organizuje za 4000? Karta i prevoz... A viza je besplatna... to je meni sujmjivo Quote
KaSSa Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 To sam i ja rekao, ali onaj LazaGNR kaze da je isao sa njim na neke koncerte... Ne znam, raspitaj se... Meni izgleda OK! Quote
Zeka_sd Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 To je iz Niša, i cena je sasvim ok. Karta za koncert je 30 jevreja, a prevoz iz Niša d oSofije je džabaka... Quote
Sleaze Glammer Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 ma zapravo jebemi se... neci ni da idem... Quote
KaSSa Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Ma zapravo, boli me uvo za tebe! Ja 'ocu! Quote
_powerslave_ Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 ma zapravo jebemi se... neci ni da idem... Takodjer...zapravo mozda bih i ishao da ne skupljam pare za Mejdene u Bukureshtu, a naravno zna se koji mi je omiljeni bend... jbg kao shto rekoh pomirio sam se sa chinjenicom da Kiss necu ni videti live, ispali su pichke i razocharali su me...to je to. Quote
Recommended Posts