_powerslave_ Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Idi na sajt blica tamo isto pishe... Quote
LazaGNR Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 ne znam ja ali imam druga koji je enciklopedija za rock pa ako hoces da ga pitam :D Pa ja pitam tebe jer si TI to rekao ako vec hoces da znas obradila ju je Uriah Heep. Auh decko... Mislim da si se ti to mal'ko zajeb'o By the way,od "silnih" obrada,k'o sto tvrdis,te pesme nasao sam jedino (pre Kiss-a) obrade bendova Petra i Bride (nikad cuo ni za jedan od njih). Tako da - ne lupetaj Ja sad prvi put cujem za ovu pricu sa arkanom , Jebote koji je to Debil bio od coveka . I ja sam relativno nedavno (mozda pre nekih godinu-dve) tek cuo za to sa Kiss-om i Arkanom...bezveze... Najjaca prica koju sam cuo za ovog lika.Postoji neka teorija zavere da zemljom ustvari vlada rasa reptila koja je pokorila zemlju u intergalaktickoj bici pre vise hiljada godina i da je Gene Simmons proizvod mesanja reptila i zene, zato ima ovako dugacak jezik.. Hahaha,svasta :) Nije da se hvalim,al' i moj jezik je k'o Gene-ov Quote
Totamealand Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 E, ajde da vidimo, ima li neki link za download cele diskografije? Ja na rapidshare NIŠTA nisam našao. Quote
_powerslave_ Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 (edited) Na ovom linku imash sve albume, mada ne radi par linkova... pa cu ti ih dodatno ubaciti kad ih nadjem http://santa-maria85.blogspot.com/2007/05/...iszkogrfia.html Evo linkova za albume Kiss i Destroyer http://rapidshare.com/files/49407018/Kiss....oyer.stwin4.rar http://rapidshare.com/files/49401139/Kiss.Kiss.stwin4.rar Edit: A ovo su linkovi za: Lick It Up http://rapidshare.com/files/49385276/Kiss....t.Up.stwin4.rar Revenge http://rapidshare.com/files/49379066/Kiss.Revenge.stwin4.rar Hot In The Shade http://rapidshare.com/files/34564526/Khits.rar I to bi bilo to shto se Kiss diskografije tiche. Edited February 7, 2008 by power slave Quote
enclave Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Glupost... Nije glupost brate to je tacno. Kiss je masinerija. mnogi daleko bolji bendovi nisu bili ni blizu popularni kao kiss, kažem - šoubiznis. jebote, prodaju čak i svoje mrtvačke sanduke!!!!!! Ovo je vec zalosno. Razumem kondomi i tako te stvarcice, ja cak imam i njihov parfem ali ovo je previse. Quote
Totamealand Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Stvarno svašta... Powerslave, hvala za linkove! Quote
Alx_WS Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Samo vi pljujte - oni dolaze 15. maja,pa cemo da vidimo sta je KISS!!!!! Ima svi vi sto serete da zacutite!!! Dodjite i vi na koncert,malo otvorite sebi oci.... Quote
Black Diamond Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 hej jel zna neko zasto je ejsu onako lice raspadnuto, jel prirodno ili od sminke ili od neke nesrece (ko hetfilda sto je spalila vatra) negde sam videla neke novine "kiss destroyed my face" al nazalost nisam imala kinte da kupim pa jel zna neko? Quote
enclave Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Samo vi pljujte - oni dolaze 15. maja,pa cemo da vidimo sta je KISS!!!!! Ima svi vi sto serete da zacutite!!! Dodjite i vi na koncert,malo otvorite sebi oci.... Izvini Knele nemoj da pucas, nisam te prepoznao. Iskuliraj malo ne velicaj sebe ovde ima ljudi koji su bili na Monsters of Rock '91 tako da pazi sta pises. Quote
Alx_WS Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Ko velica sebe???Lepo jos pozvao ljude da dodju na cert,pa da vide sta je svirka,ima da bude super,a vi mislite sta hocete - imate to pravo..... Quote
enclave Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Ma Kiss je imao do jaja svirke pre, sad je to sve prevazidjeno. Naravno i ja da sam tu isao bih na koncert ali iskreno samo zbog dozivljaja. Kiss je mala beba sta ljudi sve rade na stejdzu. Quote
Alx_WS Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 KISS peva iste pesme kao i pre 20 godina,tako da je meni svejedno,ne bih isao na cert da ih vidim,nego da ih cujem(mada pomaze gledanje sveuqpnom dozivljaju),da su isprani - malo,da su matori - jesu dosta,ali da su prevazidjeni - FUCK NO!!! Quote
_powerslave_ Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Slushaj enclave vidim da ti je krivo shto necesh ici na cert al to nikako nije razlog da ti sad prichah koje kakve gluposti i sl. iskuliraj brate bice valjda i za tebe prilika da ih vidish live Quote
Alx_WS Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Ako ti tako kazes,ako mislis tako,ok...Jbg - covek ima pravo da kaze svoje misljenje... Mozes reci da su komercijale,ali da su losi,pa to je jednostavno glupo,ok da ti se licno ne svidja nesto,ali nikada nisam pricao da su benfovi losi,ma koliko ih ja "ne voleo", a sto ti kazes....da isqliram Quote
_powerslave_ Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Ne nisam rekao tebi nego enclaveu... Quote
enclave Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Slushaj enclave vidim da ti je krivo shto necesh ici na cert al to nikako nije razlog da ti sad prichah koje kakve gluposti i sl. iskuliraj brate bice valjda i za tebe prilika da ih vidish live Uuuu pogresno si shvatio celu pricu. Krivo mi jeste ali da pljujem KISS? Pa ja samo pricam kako jeste... Isto tako i Whitesnke. Bend isto koji svira zbog para, komercijala, Coverdale menja postavu kao gace, iste pesme se vrti ali volim ih jbg. Kiss je vise imidz nego bend. Voleo ih ili ne tako je. Quote
Sleaze Glammer Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 KISS peva iste pesme kao i pre 20 godina,tako da je meni svejedno,ne bih isao na cert da ih vidim,nego da ih cujem(mada pomaze gledanje sveuqpnom dozivljaju),da su isprani - malo,da su matori - jesu dosta,ali da su prevazidjeni - FUCK NO!!! zapravo ne. 88 je bila Crazy Nights turneja i tada e bilo 80 posto materijala iz 80ih i 20 posto iz sedamdesetih. Sada je 90 posto iz sedamdesetih i 10 posto 80ih + 90ih Quote
Black Diamond Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 sto je bolje zato sto su im najbolje stare stvari Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Pa ono da...slazem se, ali ja bih vrlo rado voleo da chujem neke stvari iz 80-ih, pa chak i iz 90-ih... Quote
Black Diamond Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 (edited) ja bi licno iz '80 najvise volela da cujem: keep me kamin, i still luv ju, lick it up, hevnz on fajr, who wants tu bi lounli, tears are fallin, gud grl gon bed i turn on d najt i ju lav mi tu hejt ju ouuuuuuuuuu jedva cekam koncert jeeeeeeeeej Edited February 9, 2008 by Didica Quote
Sleaze Glammer Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Pa pazi ovako meni je Crazy Nights omiljeni KISS album. A ta postava KISSa ( Carr, Kulick i ona dvojica ) e bila najbolja postava.Bilo bi kul pa uradee 50 - 50 koncerte. Jedan deo pun DRC i Strutter stvari a drugi pun HOF i Crazy Nights stvari Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Ja mlogo volem i Reason To Live... Quote
Black Diamond Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 ma volim ja sve ovo sam samo kao primer... jedino little cezar i silver spun me nerviraju i naravno hejt i rejn argh lejm Quote
_powerslave_ Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Dobra je i Silver Spoon...nego pesma koju bih strashno voleo da chujem je Forever... Quote
Recommended Posts