Alx_WS Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Pa cini mi se da moze na kissonline.com da se registruje,ili google-ajte JOIN KISS ARMY Quote
Black Diamond Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 jes al treba platiti a ja neam paypal shit... Quote
Download_manager Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Onaj film Detroit Rock City mi se uopšte nesviđa. kao da je pravljen za decu od 4 do 5 godina Quote
Black Diamond Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 pa doooooooooobro o ukusima ne vredi raspravljati meni je qwlt Quote
_powerslave_ Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 To je ekstra film... gledao sam ga dosad jedno 10 puta... i zaista ne znam shto mislish da je film za decu od 4 do 5 godina... Quote
Revenge Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Ma daaaaaaaj! Film je fantastichan!Najjachi je kraj...I par jako dobrix fora xexe Pa o tome wam pricham ljudi...Kiss army u Beogradu...Do yaya stwar... @Didica - Ja sam se uchlanio na kissonline,za zdabe,dodushe pre godinu i po dana...Jbga,ako sad treba da se platja...glupost...Mislim da nemash neke pogodnosti,osim nekix glupix jeftinijih karata za njihove koncerte,na koje ne mozhemo otitji pa swe i da xotjemo...Po meni,bitno je da si fan u srcu,a ne na net-u... Quote
Alx_WS Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Tako je,ja sam se uclanio,ali niti se secam koji mi user niti nista....a i sta mi znaci sto to negde pise - fan sam u srcu Quote
Black Diamond Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 pa o tome i pricam ne zelim da budem fan na netu nego da napravim pravi kiss army Quote
_powerslave_ Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Dal ovde kod nas ima dovoljno zainteresovanih za taj Kiss army? Quote
Sleaze Glammer Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Evo ja. Inace sad sam kupio KISS kartu, MD je bila samnom. A onda je policija pocela da bije klince. Quote
Black Diamond Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 e jebi ga, al svaka cas za kartu znaci pravimo kiss army, ja preporucujem da napravimo bedzeve Quote
Sleaze Glammer Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 2100 kinti. Kupio na Bilet Servisu. Didica -> ma samo nosimo KISS majice i razvaljujemo KISS na mp3 - ijima Quote
_powerslave_ Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 (edited) El slushao neko pesmu (You Make Me) Rock Hard? Nalazi se na albumu Smahes, Thrashes & Hits...poprilichno zanimljiva pesma.... Edited February 18, 2008 by Steven Tyler Quote
Sleaze Glammer Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Aha to je Best of iz 89. cini mi se. Imam tu plocu. Odlican best of. Tu se jos nalazi i singl Let's Put The X In Sex Quote
Alx_WS Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 Uh taj Let's Put the X in the Sex mi je super,klasika... Quote
ZmYchE Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Haha... srpski kiss army... hahah Znaju oni da je svaki njihov zagrizeni fan - kiss army fan... koji ce ti vise? Quote
Revenge Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Ima nas bre za armiju kiss fanova...Nego...Tushiram se ja juche...i pade mi na pamet ona...sa albuma Crazy nights,I'll fight hell to hold you...I neam pojma shto,povezhem sa nechim shto mi je izgledalo owako... Oni su iz Amerike...shta ako Srpski seljaci,stoka,budu pljuvali po njima,kao po McDonaldsu? Bojim se toga,stvarno,bitjemo najgori slepci ako se neshto slichno dogodi... Quote
Black Diamond Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 (edited) nece brate, to je u maju, realno nas sve drzi po pet shes dana pa prodje, to je veliki problem sa Srbijom nije dosledna (ovo nije koment ni za ni protiv kosova samo konstatacija stvarnosti tako da ako neko oce u tom smislu da komentarisa onda mrsh)... a i prekalio se KISS kod nas '97 Edited February 19, 2008 by Didica Quote
LazaGNR Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 e kako moze da se postane clan kiss armije? ako me neko pita you and what army, da mogu da kazem the kiss army Eno vam i onaj War Machine (http://www.yumetal.net/forum/index.php?showuser=3591) - mislim da je i on VRLO zainteresovan za tu ideju (aiko ne svraca na ovu temu ) I neam pojma shto,povezhem sa nechim shto mi je izgledalo owako... Oni su iz Amerike...shta ako Srpski seljaci,stoka,budu pljuvali po njima,kao po McDonaldsu? Bojim se toga,stvarno,bitjemo najgori slepci ako se neshto slichno dogodi... Covece,kakve tebi ideje padaju na pamet Jebote,koncert je u maju,ova desavanja ce potrajati jos nekoliko nedelja u vr' glave (nadam se ),proci ce ta euforija do tada Quote
_powerslave_ Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Chovek je upravu... i meni su Kiss odmah pali na pamet...al jbg do certa ima josh 3 meseca... sredice se valjda to... Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 DA STVAR BUDE JOŠ SMEŠNIJA, SIMMONS I STANLEY SU VLASNICI ODREĐENOG BROJA McDONALD'S AKCIJA!!! Quote
Black Diamond Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 DA STVAR BUDE JOŠ SMEŠNIJA, SIMMONS I STANLEY SU VLASNICI ODREĐENOG BROJA McDONALD'S AKCIJA!!! brutal Quote
Totamealand Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Ima da se slegne prašina oko Kosova za koji dan... Neće ni te demonstracije u četvrtak biti preterano prometne, čini mi se. Uvek je fazon ''Idemo svi!'', i šipak... Ni 5%. Quote
Recommended Posts