Jump to content

Recommended Posts

Posted
Eno vam i onaj War Machine (http://www.yumetal.net/forum/index.php?showuser=3591) - mislim da je i on VRLO zainteresovan za tu ideju (aiko ne svraca na ovu temu :uhoh: ) ;)

Covece,kakve tebi ideje padaju na pamet :bigblue:

Jebote,koncert je u maju,ova desavanja ce potrajati jos nekoliko nedelja u vr' glave (nadam se :uhoh: ),proci ce ta euforija do tada :pivopije:

ma svratim ja pomalo da procitam sta ljudi pisu. :bigblue:

al uglavnom ne nadjem nesto sto bi me podstaklo da prokomentarisem. :icon_ne:

u svakom slucaju, koje zainteresovan za Kiss Army Serbia neka mi se obavezno javi. posaljite mi ili na mail ili preko privatnih poruka vasu mail adresu i neki kontak, ili br. tela ili ulicu i broj. e sad zasto vam sve ovo govorim - Kiss Army Serbia je u fazi osnivanja i sto vise se ljudi javi stampacemo i majice i clanske karte. e da, posaljite mi i neku vasu sliku gde se moze lepo videti vase lice. dakle ovo je samo pocetak, a planova za buducnost ima. i moj mail je [email protected]

Posted

Ma... Ne znam ti ja to...Valjda netje biti frke...Pa Scorpionsi jbt,usrali se kad su bila ona shitness u Srbiji,i tjao jbt,nema shanse da vam dodjemo...A druga stvar je da im nismo platili...neku kintu kao sigurnost...Mislim,glupost u principu...Ali eto...

Uuuuuuuuuuuuu do yaya ( mudiju - shto bi rekao moj bubnjar :bigblue: ) ,znachi imatjemo kiss army!!!!!!!!!!!Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy!!!!!

Posted

ko je zainteresovan za Kiss Army Serbia moze i mnei da se javi. posaljite mi ili na mail ili preko privatnih poruka vasu mail adresu i neki kontak, ili br. tela ili ulicu i broj. e sad zasto vam sve ovo govorim - Kiss Army Serbia je u fazi osnivanja i sto vise se ljudi javi stampacemo i majice i clanske karte. e da, posaljite mi i neku vasu sliku gde se moze lepo videti vase lice. dakle ovo je samo pocetak, a planova za buducnost ima. moj mail je [email protected]

Posted (edited)
ma svratim ja pomalo da procitam sta ljudi pisu. :bigblue:

al uglavnom ne nadjem nesto sto bi me podstaklo da prokomentarisem. :icon_ne:

u svakom slucaju, koje zainteresovan za Kiss Army Serbia neka mi se obavezno javi. posaljite mi ili na mail ili preko privatnih poruka vasu mail adresu i neki kontak, ili br. tela ili ulicu i broj. e sad zasto vam sve ovo govorim - Kiss Army Serbia je u fazi osnivanja i sto vise se ljudi javi stampacemo i majice i clanske karte. e da, posaljite mi i neku vasu sliku gde se moze lepo videti vase lice. dakle ovo je samo pocetak, a planova za buducnost ima. i moj mail je [email protected]

Super! Vi se organizujte, napravite KISS Army Serbia, a KISS Army Kraljevo ce vam se pridruziti! Cool! Bice to jedna veeeeelika armija! :rockdevil: I nek to bude u skorije vreme... :bigblue:

'ajde ono gore pa da progutamo nekako, al' ovo:

1961.JPG

1961_Class_3-1web.jpg

Brate... :):):):):):)

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159
Posted

Xaxa ql pics..Znam za ovu prvu shto je didica postovala...Ova druga je josh bolja :mhihi:

Znachi? Idemo na aerodrom da ix chekamo???

Kiss fanowi :) ujedinite se!!!

Posted
Xaxa ql pics..Znam za ovu prvu shto je didica postovala...Ova druga je josh bolja :mhihi:

Znachi? Idemo na aerodrom da ix chekamo???

Kiss fanowi :) ujedinite se!!!

E, ja sam uvek ZA!!! Brate, sve za KISS! :rockdevil:  Samo ne znam da l' cu imati vremena da se nasminkam posle...? :D  Al' doci ce verovatno ranije... IDEMO! :rockdevil: