Jump to content

Recommended Posts

Posted
onda su je preimenovali,i postala je Beth,da ljudi ne bi pomislili swashta... I mislim da to nema weze sa njegowom kewom...wetj,logichno - dewojkom...

Kris je pesmu Beth posvetio svojoj kevi i zato dok izvodi pesmu deli plave ruze publici ( jer ih je ona najvise volela ...) i na kraju kaze ''God bless you'' i onda '' here to you mom'' , ili samo mom ...

Ili sam ja pogresio mozda mu se devojka zove Mom :lol:

P.S. Mi iz Kraljeva se ne klanjamo nikome - mi imamo svoju vojsku :tehkista::tehkista::tehkista::tehkista:

Posted

Hvala, Revenge, znao sam za taj detalj, ali Maarek je u pravu (da ne objasnjavam o5)...

A da l' si ti normalan LazaGNR?! Kome cu ja da se klanjam?! :) Bas ovi ljudi mogu da me zasmeju... :) Poklonim im se KURAC! :evotigana: Polu fan...?! Iz ovih postova, koliko ih ima do sada, mogu da izdvojim par velikih fanova... A ti Lazo to svakako nisi, a ni ti Odliveni! 'Ajde sto niste nista, nego ne znam ni koji cete kurac ovde, zato bez'te odavde! :):evotigana:

Maarece, kad cemo da palimo u bazu nase Kiss Armije? :) U petak?

Posted (edited)

Naravno! Samo nikako da se organizujemo da vam posaljemo mail... A sta je ono bese sve potrebno?

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159
Posted
@laZA brate pa cuj pa se onda ceri.............

Ko bre sere?

Ne citas moje postove kako treba...

Hmm... pa nisam normalan! Al' su mi sve reci na mestu! :red:

Dobices ti jedan warn na mestu ako ne znas da prihvatis zajebanciju ili iskuliras :bigblue:

Posted

Jebem ti i srbe i srbiju i swe u pizdu lepu materinu!!!

Molim moderatora ove teme da obrishe owaj post ako smatra da nije u skladu sa bilo kakwim pravilima.

Ali,ako je tachno ono shto sam chuo,naprawitju weliko sranje! I to sa swe chlanowima kiss armije zajedno!

Pa zar mozhemo da budemo tolika stoka od naroda?

Jebali was izbori i stanje u drzhawi jebenoj!

Budu li nas zaobishli u owoj turneji,netje ostati chitaw ni jedan od onih zbog kojih je doshlo do toga!

Posted
O cemu se radi?

Ae ukljucimo malo mozak..... parlamentarni izbori 11. maja.....

Srbi stoka - zapalili ambasadu par meseci ranije.... tenzije u drzavi - apsolutna NAKLONJENOST prema svemu americkom...

Da ne kazem da su svi (80%) svih sto prave sranja seljaci pa ce dodati i da je kiss sekta ili ogranak satanisticke crkve...

Sasvim moguce da nas zaobidju...samo - pupu ne dogodilo se....

Nadajmo se najboljem :\