Sleaze Glammer Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Ma meni je omiljeni njihov album Crazy Nights! Glam masterpiece Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Uh ja ne mogu da se odluchim za najbolji... teshko bre...al Crazy Nights je super album ima dosta dobrih pesama. Quote
Sleaze Glammer Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Mad im je Unholu verovatno najbolja pesma Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Najbolja pesma KISS-a je Love Gun i tu nema priche... Quote
Black Diamond Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 luv gun je najsugestivnija pesma od kissa Quote
_powerslave_ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) I najbolja Edited January 8, 2008 by power slave Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Daj nemoj zezati... secam se kad sam bio klinac 5-6 godina... odushevio sam se kad sam je chuo i navuko sam se na KISS eto do dan danas... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Daj nemoj zezati... secam se kad sam bio klinac 5-6 godina... odushevio sam se kad sam je chuo i navuko sam se na KISS eto do dan danas... sve je to lepo i zanimljivo. Ali najbolji albumi su Creatures of the night i Psycho circus!!! Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pesma Psycho Circus jebe keve ali album Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pesma Psycho Circus jebe keve ali album kaze decko koji ne zna dve pesme!!! Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) Ne razumem...daj pojasni mi molim te... Edited January 9, 2008 by power slave Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 sta da ti pojasnim, ako si preslusao album nema sta da ti pricam!!!!!! Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Da preslushao sam... i album jeste dobar ali ne mogu reci da je odlichan... Quote
Black Diamond Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 meni su zadnja 2 bas shit (kolko kiss moze biti) mada dzin je sam reko koja mu je omiljena pesma... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Razumem da svako ima svoje misljenje i ukus.....ali...... kako pesme poput Dreamin, Psycho circus, Journey of 1000 years, within nisu odlicne!!!!!!!!!! Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Pesme koje peva Paul su odlichne ali ostatak je prosek. Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ne bih da se prepirem jer vidim da nema kraja........................ Ali ako si cuo beth ili I love it loud znao bi i kako ostali iz kissa peveju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ne bih da se prepirem jer vidim da nema kraja........................ Ali ako si cuo beth ili I love it loud znao bi i kako ostali iz kissa peveju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chovek izgleda da se ja i ti uopshte ne razumemo... Ja OBOZAVAM KISS... i ovo shto pricham odnosi se na album Psycho Circus a ne na celokupnu karijeru... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Chovek izgleda da se ja i ti uopshte ne razumemo... Ja OBOZAVAM KISS... i ovo shto pricham odnosi se na album Psycho Circus a ne na celokupnu karijeru... OK, OK, jedina stvar u kojoj me razocarava kiss jeste to da su sve radili za kes, mislim mozes da kupis Kiss radio, lutku, gace, podkosulju, carape, A i onaj retardirani film sto su snimili. Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 A i onaj retardirani film sto su snimili. Mislish na Detroit Rock City ? Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Ma film je legendaran, jedan od boljih koje sam gledao... Quote
Cira Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 (edited) ne mislim na detroit rock city (film je extra), ni na ono zajebanciju kao dokumentarac kiss unmasked, nego na neko govno gde oni sa maskama idu kao superheroji!!!!! Ako ste gledali Story of heavy metal znate o cemo pricam. Edited January 9, 2008 by Cira Quote
_powerslave_ Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 ne mislim na detroit rock city (film je extra), ni na ono zajebanciju kao dokumentarac kiss unmasked, nego na neko govno gde oni sa maskama idu kao superheroji!!!!! Ako ste gledali Story of heavy metal znate o cemo pricam. A da znam... gledao sam to... shto jes jes film i nije za pohvalu... Quote
Recommended Posts