Grobodan Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 (edited) Gore/Grind bend,Carcass worship,ali po cemu se razlikuju od drugih i zasto su kvlt - u bendu su pravi doktori!!!Pazi ovamo THE COUNTY MEDICAL EXAMINERS (TCME) are a collection of real-life pathologists with an unhealthy adoration of and fixation on CARCASS. Formed by Dr. Morton Fairbanks M.D. (guitar) and Dr. Jack Putnam M.D. (drums), the band — rounded out by 63-year-old Dr. Guy Radcliffe — have always felt that the label "CARCASS clone" should be a badge of honor and distinction, and pursue that emulation with an almost religious zeal. sta reci a evo i vesti Underground grind/metal band THE COUNTY MEDICAL EXAMINERS has completed work on their Relapse debut, "Olidous Operettas". "Olidous Operettas", the band's first recorded discharge in three years, was recorded and mixed at Tillinghast Workshop and is scheduled for a January 2007 release. The complete track listing is as follows: 01. Casper's Dictum 02. Morgagnic Anatomics 03. Necrotic Apologues 04. Blunt Force Flight 05. The Virchow Postmortem Procedure 06. Expeditious Evisceratory Mishap 07. Maturating Decompositional Gas 08. Kaleidoscopic Malacia Inace,imaju i album Forensic Fugues and Medicolegal Medleys,i split sa General Surgery. Ovo mora da se ima!!! Edited October 18, 2006 by grave Quote
WIZARD OF GORE Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 neki pametnjakovic je obrisao staru temu Quote
Grobodan Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 Sad je nova tu,na veselje svih Quote
WoI Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 JAO GRAVE LEGENDO MOJA!!!!!!!!!!!!! Ovo cu ti pamtiti za ceo zivot!!! ovo sutra odma skidam! Znaci Grave kad se ti zaposlimo pravimo bend koji ce da bude tribute njima sviracemo pod punom hirurskom opremom Quote
Guest Tzeppo Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 zar nije sa njima svirala i jedna pička?! inače, meni su CARCASS i IMPETIGO, a ostalo... onako, usput... Quote
WoI Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 danas sam skinuo !!! Carevi!!! Ocu da bude oni kad porastem Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Mora da si lizao Chmarinu skeletoni kad ti je dala slotove picko. Ovo imam vec duze vremena,ali nisam teo da podizem temu,mislio sam da niko ne zna za njih.CULT!!! Quote
Grobodan Posted October 24, 2006 Author Report Posted October 24, 2006 Kako ne znamo,pa oni su mi obavezna lektira i uzori Quote
WoI Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 (edited) to to kad uci nesto za ispit redovno pusti njih u pozadini Edited October 29, 2006 by Warrior Of Ice Quote
MudriPanj Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 basista im ima nesto u fazonu 60 godina Quote
Grobodan Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 I to je tema na istoj strani,Nagashe... Quote
Џрк Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 :):)hahaha ovo se mora nabaviti :) "Dr. Guy Radcliffe is 60 years old and isn't even remotely into metal or grindcore; he joined the project just for "fun."" :) Quote
Nesquik Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 sorry grave, mrzelo me da gledam heavy jerk, to je najjaca fora!!!! hahahaha Quote
WoI Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 urose rezem ti ja ovo nema da brigas;) Quote
Nesquik Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 a ti urose meni ja ti danas poslah onaj cd Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 :):)hahaha ovo se mora nabaviti :) "Dr. Guy Radcliffe is 60 years old and isn't even remotely into metal or grindcore; he joined the project just for "fun."" :) Pozer Quote
Grobodan Posted November 9, 2006 Author Report Posted November 9, 2006 Pozer?Car,bre! Jebote,imaju pesmu o Krojcfeld - Jakobovoj bolesti :) Majko moja... Quote
Џрк Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Pa tehnicki gledao ipak je pozer, danas je u modi biti Carcass klon tipa CAttle Decapitation i ta sranja Vazi se Nagashe, stigao mi je pre koji sat cd, nisu ovi losi ali nisam odusevljen jer ne volim Panteru jbg mada prangijaju, ne mrzim ih. Stize mi Psycroptic za koji dan pa ti i to rezem Quote
Grobodan Posted November 9, 2006 Author Report Posted November 9, 2006 Videcu vas sta cete raditi sa 60 godina,samo cu to reci. Quote
Џрк Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Daj bre ne seri Ne prozivamo mi coveka, ali valjda znas definiciju pozera. S druge strane, ne verujem da je u bendu jer je to ql vec sto mu je zanimljivo. Ali pazi, znaci i 'peva'. Jooj moram da cujem taj njegov glas Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Videcu vas sta cete raditi sa 60 godina,samo cu to reci. Lezacu u grobu verovatno Quote
WoI Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Lezacu u grobu verovatno mozemo onda komsa i ja da se izivljavamo na tvojim posmrtnim ostacima Quote
Recommended Posts