SATAN-iz Batajnice Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 A ja reko Necropedophile.... Quote
WIZARD OF GORE Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 zar postoji i neka druga??? Quote
WoI Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 ta nije u skladu sa kodeksom analijanse Quote
WIZARD OF GORE Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 (edited) ajde doktore rekni i ti jednu :) edit: preteko si me slobo Edited November 20, 2006 by NUNSLAUGHTER Quote
Grobodan Posted November 20, 2006 Author Report Posted November 20, 2006 jel ti se svidja moj novi avatar,jebem li te u drustvu County medical examinersa? Moram reci goksiju da mi onaj njegov rodjak odradi CME majicu,platicu koliko treba Quote
WIZARD OF GORE Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 avatar ti je gej....kao i uvek do sada bolje stupi u kontakt sa gogzijevom rodjakom Quote
Grobodan Posted November 20, 2006 Author Report Posted November 20, 2006 Gej,jel?stojis iza svojih reci? udri F5 Quote
WIZARD OF GORE Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 :) :) meni je do malopre bio onaj tvoj mercyful fate :) :) Quote
Grobodan Posted November 20, 2006 Author Report Posted November 20, 2006 nemoj sad da se vadis :) :) metni ti mene :) Quote
WIZARD OF GORE Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 cu da te metnem....al' na kurac :) :) Quote
Grobodan Posted November 20, 2006 Author Report Posted November 20, 2006 nemoj na county temi da spamujemo,ajd na anal zao mi kolega Quote
WIZARD OF GORE Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 kojih bre kolega....pa tek ako zavrsis medicinu bicete kolege :) :) Quote
SATAN-iz Batajnice Posted November 21, 2006 Report Posted November 21, 2006 Pusite mi kobas.Pokaracu vas u guzove na sledecoj svirci,pa ce te da vidite ko je anal emo Quote
Grobodan Posted January 24, 2007 Author Report Posted January 24, 2007 kakva kultna tema nego slusam novi County,Olidous operettas,valja vise nego prvi,jos uvek Carcass worship(ili ripoff,zavisi kako ko gleda),ali bolje i jace. Inace,citao sam negde da bend u stvari cine clanovi Exhumed...ako je to istina,stvarno cu se smoriti kao zmaj Quote
WIZARD OF GORE Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 kazem ti ja da je dobar novi TCME prvi put cujem to za Exhumed gde si ti citao leba ti??? Quote
WoI Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 kakva kultna tema nego slusam novi County,Olidous operettas,valja vise nego prvi,jos uvek Carcass worship(ili ripoff,zavisi kako ko gleda),ali bolje i jace. Inace,citao sam negde da bend u stvari cine clanovi Exhumed...ako je to istina,stvarno cu se smoriti kao zmaj komsooooooooooo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne rusi mi snoveeeeeeeeeeeeeeee kako cemo onda da im pravimo tribue Quote
Grobodan Posted January 26, 2007 Author Report Posted January 26, 2007 prvi put cujem to za Exhumed gde si ti citao leba ti??? komsooooooooooo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne rusi mi snoveeeeeeeeeeeeeeee kako cemo onda da im pravimo tribue nasao sam na par mesta,mrzi me sad da trazim... Quote
WoI Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 komso ako siris neke dezinformacije bices biven Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 I izanalisat kroz analne protokole. Quote
Grobodan Posted January 27, 2007 Author Report Posted January 27, 2007 evo vam,ako laze wikipedia,a nadam se da laze... Controversy surrounds the identity of the band members, as they use pseudonyms to avoid the wrath of hospital administration and fan attention. One rumor suggests that TCME contains at least one member of Exhumed, mostly because the domain name for the band's website was registered by a former member of Exhumed, and not under the name of the "band members," but it's now commonly accepted that TCME, being uninterested in their online promotion, have many people behind the scenes--including various other Carcass clone bands, as well as Relapse Records staff--donating their time to web design and promotion, as well as guest musical appearances. Quote
WoI Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 hahaha izanalisati hahha znaci grava cemo izanalisati 30. u dangubi ahahha to ce biti istorijski dogadjaj krunisanje zmijskog cara ahhaha Quote
Grobodan Posted January 27, 2007 Author Report Posted January 27, 2007 krunisanje zmijskog cara ahhaha pizdo,budi covek i daj emo fotku! Quote
Recommended Posts