Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle.. Jel' igrao neko?

Ja sam sad stavio torrent da skida, čuo sam da je do sada najrealnije urađen ovaj nba.

Posted

Je li kuje, niko neće da se javi? Doobro..

Igra je odlična, bolja od prošlogodišnje, po mom mišljenju. Sviđa mi se što su razdvojena dugmad za zakucavanje i polaganje, igra solidno radi i na slabijim mašinama.

Posted
"Sviđa mi se što su razdvojena dugmad za zakucavanje i polaganje"

Znachi..da se oprostim definitivno od igranja na tastaturi icon_smile.gif

Što? Može ok da se igra na tastaturi, igrao sam ja ceo dan na tastaturi bez problema. Sad igram na džojstiku.

Posted

Pa pitam. Ako razdvjaju sve vise i vise komandi na tastaturi to ce otezati stvari. A i znam da samo na dzojstku mogu da se izvode neke finte, zakucavanja i sl., ili je barem to bio slucaj na proslim delovima.

Posted

Ja zbog toga vise i ne igram sportske simulacije...Nije merak na tastaturi..A nemam vise ni na najbolju masinu...Jedva pokrecem novi manager icon_smile.gif

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jedino sam igrao takmichenje u shutiranju trojki i sa 23 poena sam uspeo da ne udjem u finale :) Moj drug ubacio 24, kao i Terry..i onda dodje finale i samo vidis prvi rezultat : J. Terry - 30 poena :)

• 3 weeks later...
  • 2 years later...
Posted

Jel probao neko NBA 2K9??? Ne videh temu a igra na prvi pogled razbija. Grafika je zajebala sve redom, publika odlična, na ultra high se bukvalno vidi kako se igrači znoje kako igra odmiče...

Posted

Nikada nisam igrao ali sam cuo da je igra do jaja.Po onome sto sam video na youtube,slazem se sa tim.Igra zaista izgleda fenomenalno.

Skinucu ovih dana pa cu probati.

Posted
Krenuh sezonu sa Lejkersima, malo je zajebancija podesiti kontrolne dugmiće onako kako mi odgovara ali šljaka kao ludo... 

o tome sam prichao.

teshko je navici se na neuobichajene kontrole, ali je igra odlichna.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...